סקר קטן למטובעים

סקר קטן למטובעים

1- מהי כמות האוכל שאתם אוכלים בארוחה? א. 1-3 כפות ב. 4-6 כפות ג. 7-9 כפות ד.10 או יותר כפות 2- כמה זמן אתם אוכלים כל ארוחה? א. פחות מרבע שעה ב. בין 15-30 דקות ג. בין 30 דקות לשעה ד. יותר משעה 3- כמה זמן לוקח האוכל לעבור מהפאוץ' לקיבה דרך הטבעת עד כדי ריקון הפאוץ'? א. שעה ב. שעתיים ג. שלוש שעות ד. 4 שעות ויותר אחרי כמה זמן מסיום הארוחה אתם מצליחים לשתות? א. מיד אחרי ב. אחרי 30 דקות ג. אחרי שעה ד. אחרי שעתיים או יותר ממה מורכבת ארוחה סטנדרטית שלכם? א. חלבונים ב. פחמימות ג. ירקות ד. פירות ה. אחר אני נמצאת בתקופה קצת מוזרה אז רוצה לדעת איך זה עובד אצל האחרים כדי לקבל החלטה על עצמי.... מודה מראש למי שיענה קרין

אופירA

New member
מנהל
צל"ש למי שיידע לענות

לי אין מושג איך עונים על סקר כזה. שאלה 3: אין לי מושג כמה זמן לוקח לכל אוכל להתרוקן לגמרי מהפאוצ'. ברור שכל אוכל מתנהג שונה מרעהו. שאלה 2: כל ארוחה לוקחת זמן שונה לחלוטין מהאחרת. בסעודת שבת או במסעדה אוכלים עם הפסקות במשך שעה-שעתיים. ארוחה עיקרית שלי עשויה לקחת כחצי שעה, כולל ההפסקות כדי למנוע עומס. שאלה 1: כל ארוחה שונה ואי אפשר להשוות. בארוחת מעדן אוכלים פחות מאשר בארוחה העיקרית. בארוחה העיקרית זה תלוי בסוג האוכל, כמות הכפות. אני לא יכולה למדוד את הכפות. אני אוכלת ארוחה אחת עיקרית ביום (או בערב), והשאר זה אכילות קטנות כל 2-3 שעות. בארוחה העיקרית אני שותה כ-4 כוסות מים (לפני האכילה ובהפסקות שלאחרי כל כמה ביסים), ואוכלת עוף, אורז/קוסקוס/לחם, ירקות מבושלים. באכילות הקטנות אני אוכלת ארטיק דיאט / מעדן / קרקרים או כעכים / פרוסת לחם עם ממרח / דג קר מצופה בפירורי לחם / ביצה עם גבינה לבנה / מרק ירקות. כמה דקות מסיום ארוחה אני יכולה לשתות בזהירות. כ-10 דקות. כשיש הפסקות בארוחה אני שותה גם באמצע הארוחה.

דר איל

New member
אנסה לענות נקודתית לכל שאלה

1.תלוי במצב הרוח של הטבעת מעט היא המילה הנכונה מעט בטטה מעט ירקות מבושלים אצלי אחרי חצי שניצל אין מקום יותר 2.בדכ עד 20 דקות עם לא עובר אני די מתייאש מהר ועוזב מחכה לערב בדכ יותר קל לי 3.לא בדקתי זמנים אבל אוכל פעמיים ביום צהריים וערב בהתחלה אחרי סגירה של 9CC הייתי אוכל פעם ביומיים לא הייתי רעב הרגשת השובע ליוותה אותי לאורך זמן רב ממש מצחיק אוכל ראשון שלישי וחמישי או שני רביעי שישי מוזר אבל לא הרגשתי רעב 4.אחרי 30 דקות שותה אחרת הכל צף למעלה 5.לרוב מצליח לאכול מעט סלט (פעם סלדתי מימנו לחלוטין)לא משנה מאיזה סוג מעט תוספת ירקות מבושלים או פירה או כל תוספת אחרת הפכתי לדאבוני לדי צמחוני כיוון שבסגירה כזאת בשר לא עובר לי אז קציצת תירס ברוקלי או תרד(ישמור השם אני לא מאמין מה אני כותב אפילו) גפילטפיש וקציצות עוף מעט עובר שניצל עד חצי אבטיח לפעמים מעט גם מלון דברים אחרים לא ניסיתי

נו, באמת.....

עם הטבעת שלי- אין יום דומה למישנהו, ואין ארוחה דומה לקודמתה. ארוחה אחת אני יכולה לגמור ב-10 דקות, ולאכול כל מה שבא לי, וארוחה הבאה אני לא מצליחה להכניס כלום, ולכן אוכלת רק שוקולד ושטויות, הטבעת שלי היא היצור הכי מטורף שיש, הפכפכה, עם המון מצבי רוח, ולכן לצערי לא אוכל לעזור לך בסקרים, בהצלחה!

תשובות

תוכן: 1- מהי כמות האוכל שאתם אוכלים בארוחה? א. 1-3 כפות ב. 4-6 כפות ג. 7-9 כפות ד.10 או יותר כפות
2- כמה זמן אתם אוכלים כל ארוחה? א. פחות מרבע שעה
ב. בין 15-30 דקות ג. בין 30 דקות לשעה ד. יותר משעה 3- כמה זמן לוקח האוכל לעבור מהפאוץ' לקיבה דרך הטבעת עד כדי ריקון הפאוץ'? א. שעה ב. שעתיים ג. שלוש שעות ד. 4 שעות ויותר אין לי מושג אחרי כמה זמן מסיום הארוחה אתם מצליחים לשתות? א. מיד אחרי
ב. אחרי 30 דקות ג. אחרי שעה ד. אחרי שעתיים או יותר ממה מורכבת ארוחה סטנדרטית שלכם? א. חלבונים
ב. פחמימות
ג. ירקות
ד. פירות ה. אחר אני נמצאת בתקופה קצת מוזרה אז רוצה לדעת איך זה עובד אצל האחרים כדי לקבל החלטה על עצמי.... מודה מראש למי שיענה קרין

ilcרית

New member
עונה ...

1- מהי כמות האוכל שאתם אוכלים בארוחה? א. 1-3 כפות ב. 4-6 כפות ג. 7-9 כפות ד.10 או יותר כפות תלוי במצב הרוח שלי ו..של הטבעת . לפעמים 2 כפות משביעות אותי ולעיתים מסוגלת לאכול יותר מ - 10 , בעיקר אם הארוחה בשעות הערב . - כמה זמן אתם אוכלים כל ארוחה? א. פחות מרבע שעה ב. בין 15-30 דקות ג. בין 30 דקות לשעה ד. יותר משעה שוב...תלוי במידת הזמן והסבלנות שלי , מחליטה מה לאכול לפי הלו"ז , לרוב בעבודה אוכלת דברים רכים ע"מ שלא יהיו תקלות מביכות ומפאת חוסר זמן . - כמה זמן לוקח האוכל לעבור מהפאוץ' לקיבה דרך הטבעת עד כדי ריקון הפאוץ'? א. שעה ב. שעתיים ג. שלוש שעות ד. 4 שעות ויותר ד"ר שחר וגם רופא במיון תה"ש אמרו שלעיתים האוכל נשאר בפאוץ גם 4 ימים . אחרי כמה זמן מסיום הארוחה אתם מצליחים לשתות? א. מיד אחרי ב. אחרי 30 דקות ג. אחרי שעה ד. אחרי שעתיים או יותר משתדלת למשוך כמה שיותר זמן הפחד הכי גדול שלי הוא שארחיב לעצמי את הפאוץ לכן מקפידה על זה וכן לא שותה משקאות מוגזים. ממה מורכבת ארוחה סטנדרטית שלכם? א. חלבונים ב. פחמימות ג. ירקות ד. פירות ה. אחר אין כללים למרות שמשתדלת לגוון כמה שאפשר , וליתר ביטחון נוטלת על בסיס יומיומי מולטיויטמין (כזה שמיועד לאחרי ניתוחים בריאטריים) להשלמת הפערים.
מקוה שעזרתי

אצלי כל התשובות במימדים הגבוהים ביותר

אני אוכלת די בכמות וכל ארוחה אורכת כשעה כשאני ממש מלאה, אני לא יכולה לשתות לפעמים אפילו שעתיים שלוש אחרי הארוחה בלי לגרום להקאה בערב כשאני הולכת לישון אחרי 4 או 5 שעות אחרי הארוחה יש לי עדיין רפלוקס ורק ריקון הפאוץ' מאפשר לי לישון כמו שצריך לפעמים אני אפילו לא אוכלת בערב ואני צריכה לרוקן מיצי קיבה מהפאוץ כדי לישון טוב התוצאה - קשה לי לשתות הליטר וחצי או 2 ליטר ביום חייבת להקיא לפחות פעם אחת ביום - וזה לא מתאים לי מתעסקת יותר מידי במערכת העיכול שלי וזה מפריע לי בתיפקוד היומי שלי מה שמבינה מהתשובות שלכם זה שכולנו די שפוטים של הטבעת והיא שולטת בנו יותר ממה שאנו שולטים בה! ואם ד"ר שחר אמר שמזון יכול להישאר 4 ימים בפאוץ'.......זה ממש מגעיל אותי אצלי בכל אופן זה לא אפשרי זה כואב לי כשזה עומד יותר מידי זמן יש פתרון לזה??? זה ממש מעייף אותי

ilcרית

New member
בהחלט יש פיתרון !!

פיתרון הזוי אבל בכל זאת ... לפתוח את הטבעת מעט , חובה אפילו ב- 1/4 !! .. את תרגישי את ההבדל . נורא ואיום שאת מקיאה כל יום , בפרט הקאה של מיצי קיבה יגרמו לך חס וחלילה לדלקת וושט קשה ו..תאמיני לי זה לא נעים . בדיוק עכשיו בשלבי החלמה מדלקת כזאת . באופן מפתיע , פתיחה תגרום לך לאכילה יותר נכונה , האוכל לא 'יעמוד' לך כמה שעות בפאוץ' ,תצליחי לשתות כחצי שעה אחרי האוכל מה שיעזור לו להחליק בנוחות לקיבה ולפאוץ' להתרוקן באופן טבעי . ולא תגיעי למצב של ריפלוקס וצורך לרוקן את הפאוץ' לפני השינה.

כן יש לי תור בשבוע הבא

התכוונתי לפתוח רבע מה שמעצבן זה שלמרות כל זה....אני לא יורדת במשקל ההקאות ללא ממש הקאות זה יותר הוצאת המיותר אין תנועה של הקאה....לא יודעת להסביר אבל כשאני מקיאה אני מרגישה אחרת

כל התשובות נכונות.

כל דבר תלוי בסוג האוכל במצב הסגירה וכולי וכולי. לכן אין טעם לערוך סקר כזה. כי אפילו לאדם ספציפי יש 5 מצבים לפחות שבהם הוא/הסגירה/האוכל/הפאוץ'/השתייה מתנהגים שונה.

למעלה