סקר קטן כי משעמם לי :-\

Edgar Davids

New member
סקר קטן כי משעמם לי :-\

מה הצלצול שלכם בפלא? והאם יש לכם צלצול של סימפל בפלא? אני אענה כבר על השאלה הצלצול שיש לי כרגע זה coldplay - speed of sound ויש לי את Welcome To My life

deadXend

New member
[:

ממ מה הצלצול שלכם בפלא?the game-how we do והאם יש לכם צלצול של סימפל בפלא? כה.wellcome to my life חיחי

בטלקאפ

New member
גיל החציל

מה הצלצול שלכם בפלא?לא והאם יש לכם צלצול של סימפל בפלא?לא. הפלא שלי בכלל מת.

mirrra

New member
שלי

into deep של סאם 41 ולקבוצה של משפחה יש לי pretty fly for a white guy של דה אופספרינג חוצמזה יש לי המון צלצולים של לינקין פארק ובלינק. ואין לי של סימפל.

Dorin555

New member
אממ :]

ישלי צלצול לחברים מהפלאפון וצלצול למשפחה Welcome to my life

Role Model6

New member
...

יש לי עכשיו ולקם טו מיי לייף וכולם צחוקים עלי כי זה נשמע כמו שעון מעורר חחחח ואין לי עוד שלהם כי פשוט אין

l AdidAs l

New member
הופ[= עונה מהר ועפה מפה;[[

מה הצלצול שלי בפלא? Green Day-WMUWSE צלצול של סימפל בפלא? יאפ..המ..כמו כולם פה
Welcome To My Life

sapirush1

New member
שלי

Breakaway של קלי קלארקסון ויש לי את וולקאם ועד לפני כמה ימים היה לי את אנטיטלד ועכשיו החלפתי אותו בקרייזי!

Riot Boy

New member
שלי זה../images/Emo168.gif

welcome to my life... הורדתי ואחרי כמה זמן שיניתי ועכשיו חזרתי אליו...

SPFAN

New member
היידי

מה הצלצול שלכם בפלאפון: משתנה בין אמריקן אידיוט לקנדי שופ (שונא את השיר הזה בדם, אבל זה כזה צלצול מדבר.. גמני רוצה להיות מאגניב
) האם יש לכם צלצול של סימפל בפלא: לא

UselessBitch

New member
=]

הצלצול הנוכחי: bob marley- no women no cry וכן יש לי את wellcome to my life [כמה מפתיע.]

double O S

New member
אין../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif

יש צלצול מזדרגג של הפלאפון גם כן פלאפון שהוא לא רק שלך

G i N g N i T

New member
מממ../images/Emo54.gif

לכל אחד זה משהו אחר.. למשפה יש לי את shut up (
) לחברים יש לי את דה יוזד - אול דאד איוו גוט יש לי 3 חהרות שהחליטו שהן רוצות קבוצה משלהן ולהן זה אמריק אידיוט של גרין דיי להודעות זה סוליטרי מן של הים ולסתם אנשים שלא בחברים ו\או לא נמצאים בזיכרון שלי זה דה קרוניקולס אוף לייף אנד דאף' של גוד שארלוט
ויש לו עוד פול של כלמיני.. אבל היחיד של סימפל זה שאוט אפ

sapirush1

New member
תגידי גם אצלך

הצלצול של אול דאט אי גוט מבהיל? אצלי הוא מתחיל חזק כזה והוא הבהיל אותי מלא פעמים אז שיניתי אותו

Blue Puding

New member
אמממ

יש לי את can can.. ושל סימפל פלאן יש לי את perfect ואת addicted

עונה !!

בתור צלצול רגיל זה סתם צלצול שיש בפלאפון עד שאני יחליף... ושאמא שלי מתקשרת אליי שומעים את פייר אומר "hi it's pierre from simple plan you'r mom calling pick up the phone" וברקע יש את וולקאם טו מיי לייף וחוץ מזה יש לי את טנק יו בפלאפון גם...

shoohy

New member
נמ../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שאנשים מתקשרים זה -דה יוזד אול טאט איב גוט שאנשים שולחים הודעה זה- סטארוואי טו אבן.. אין לי של סימפל....

mayoosh4

New member
אין לי של סימפל בכלל :(

גרע כמה שחיפשתי. והצלצול שלי עכשיו זה אינטרקום של שייגעצ. אבל לאנשים מסויימים זה NYC שזה איזה צלצול מגניב שהיה כבר בפון, ולאנשים שמתקשרים אליי הכי הרבה לכל אחד יש צלצול אחר.

למעלה