סקר קטן ונחמד

bralon

New member
סקר קטן ונחמד

כמה חפצים של היאבקות יש לכם בבית ? לדוגמא: 1.קלטות 2.משחקיי p.s או p.c 3.פוסטרים 4.מגזינים 5.דסקים של מוזיקה 6.בובות וכ´ו

לי יש

1. בובות וזירה 2. מגזין אחד 3. קלטות(גם מקוריות) 4. משחקי סוני פלייסטיישן 1(סמאקדאון 2, דאבליו סי דאבליו מייהם, אי סי דאבליו רבלושן, דאבליו דאבליו אף אטיטיוד) ומשחק אחד במחשב 5. פוסטרים ישנים 6. קלפים, בולים, מדבקות, קעקועים, פוגים וכ´ו 7. 2 תמונות בקיר(של לקס לוגר וטאטנקה) 8. כתבות ישנות של היאבקות 9. קטלוג של שנת 1999 של היאבקות ואני חושב שזהו

WcW 4 Life

New member
לי יש (שאול כנס)

משחקי PS\PS2 - WCW MAYHAM ,WCW BACKSTAGE ASSAULT, WWF SMACKDOWN 3 וכמובן WCW NITRO למחשב ובובה של גולדברג שאול מאיפה השגת זירה??????

יש לי זירה מהבובות הישנות

של WWF גם לי יש בובה של גולדברג עם החגורה העולמית שיש לו מגנט בידיים של שנת 99 קניתי 2 בובות של WCW ב-25 שקל(זה עמד בחנות שנתיים עד שבאתי לאותו חנות וקניתי את כולם)

bralon

New member
לי יש

27 מגזינים מסוף שנת 1999 30 קלטות 2 dvd 15 משחקיי p.s (שתיים של p.s 2) 38 בובות וגם זירה של שנת 1994 קלפים(חדשים וישנים) 31 פוסטרים ותמונה ישנה אבל מיוחדת של הרוקרס

איזה בובות יש לך?

גם לי יש זירה אני אוסף בובות ולמי שיש בובות אני שואל אותו אם הוא מוכר אני אוהב בובות היאבקות כי הם מזכירות את הימים הטובים של ההיאבקות אני שם את הבובות שלי בחדר וזה מוסיף הרבה זיכרונות מהמתאבקים שיש לי בובות שלהם מי יש לך לך? איזה בובות? אתה מוכר אותם? אם אתה רוצה אני יכול להגיד לך את שלי למרות שאמרתי כבר מה יש לי

bralon

New member
טוב שאול הבובות שלי הם:

wwf בריטיש בולדוג יוקוזונה רודי פייפר אנדרטייקר מיסטר פרפקט נסטי בויז ורגיי´ל אואן הארט ברט הארט קמלה הולק הוגן ריקי סטנדרבוט טד דיביסי ברוזרקר בושויקרס בם בם ביגלו קראש הרוקרס lod אולטימת וויאר הרדי בויז wcw רייבן ddp גולדברג הוליווד הוגן+2 (אחד בובה רגילה ועוד אחד בובת קפיץ קפוץ) דין מלינקו y2j האחים סטיינר לקס לוגר ecw טומי דרימר סופר קרייזי גסטין קרדיבל סך-הכול יש לי:38 בובות

הבובות שלי הם:

WWF ______ לוק ובוטץ´ "הבושווקרס" רעידת אדמה וטייפון "אסונות הטבע" פאטו וסאמו "הד שרינקרס" דה בארבר(שני הגרסאות) מיסטר פרפקט לקס לוגר(בתור הנרקיס) אנדרטייקר טד דיביאסי(שני בובות בתור מתאבק ומאמן) ג´ימי סנוקה דה מאונטי(השוטר הקנדי) מרטי ג´נטי הוגאן קראש יוקוזונה LOD ברט הארט נלייז טטנקה גרג ולנטין גונזלס הענק סיד ברזרקר בריטיש בולדוג רודי "רוודי" פייפר ריק פלייר סרג´נס סלאוטר קמלה טיטו סנטנה "אל מטדור" ג´ים ניידהארט בם בם ביגלו פאפא שאנגו ג´ים דוגאן וירג´יל אואן הארט הונקי טונק מן ביג בוס מן שון מייקלס קרי ואן אריק "טקסס טורנדו" סקוט וריק "הסטיינר בראדרס" בראיין וג´רי "הנסטי ביוז" שון מייקלס ומרטי ג´נטי "הרוקרס" WCW _____ סטינג(משנת 1990) לוגר(משנת 1990) סקוט סטיינר(משנת 1990) ריק פלייר(משנת 1990) רייבן(1999) לקס לוגר(1999) הוגאן(1999) די די פי(1999) ברט הארט(1999) כריס ג´ריקו(1999) דין מלנקו(1999) גולדברג(1999) ועוד שניים שאני לא יודע את שמם משנת 1990 אתה מוכר כמה מהבובות שלך?

יש לי בערך 40 קלטות

יש לי משנת 93-96 יש לי קלטות מקוריות של קולוסיאום וידאו יש לי שלושה קלטות מקוריות של אירועים: רויאל ראמבל 91, רויאל ראמבל 93, סידרת ההישרדות 92

אתה לא ענית לי על שאלה ששאלתי אותך

אתה מוכר את הבובות שלך? למה אתה רוצה לדעת מה בדיוק יש לי? אני לא מוכר את הקלטות

bralon

New member
טוב לשאלתך

לא אני לא מוכר את הבובות שלי ואני סתם רוצה לדעת איזה קלטות יש לך בא לך לדבר בצ´ט?

actress

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי../images/Emo66.gif

יש לי קלטות שהיו בהם הרסלמניה כמעט כמעט את כולם וכל מיני ראיונות שהכוכבים היו פה בארץ וגם בחו"ל יש לי י הרבה כבר הפסקתי לספור כי אני הקלטתי גם סתם שידורי האבקות בלי קשר לארועים שהיו שם לאח היו את הבובות ואני לא מוצאת אותם אבל אני זוכרת שהיה את האלק הוגן ועוד כמה... משחק מחשב היה לי גם אבל אני לא זוכרת איפה הוא כ"כ יש לי פוסטריםםםם וגם מכתביות ואני לא אספנית של מכתביות אבל בגלל שזה היה עם רייזור ראמון ואנדרטייקר אז יש לי את זה ובקיצור כל מיני כתבות מכל מיני שנים מאמרים וטורים מימי פנאי פלוס אספתי גם מדבקות של החוברת והחוברת עצמה בקיצור אני אחפש את הדברים ואמרתי שאני אסרוק כי זה פה ה-כ-ל

TripleRVD

New member
פששש יפה לי יש...

דווקא חלק מהדברים החדשים יש לי חולצה של אטיטוד משחק PS סמקדאון 2 WCW מייהם יש לי פוסטר ענק של HHH ו RVD ועוד מלא חוברות של שנת 200-2001 +כמה חוברות של השנה הזאת והכי חשוב חתימה של ג´ף ג´ארט

גלשדה

New member
לי יש

שעון של סטון קולד(אבא שלי אוסף שעונים 128 טוטאל) 37 קלטות 62 דיסקים מוזיקה ודי וי די(בפורמט vcd svcd) חולצה של הרוק סמאקדוון אחד דבליו סי דבליו נייטרו wwf הישן הזה ,אין יוא האוס 5 ומלא עטיפות של קלטות שהיכנתי

למעלה