סקר קטן ומעניין מה הייתם מעדיפים - להיות בן הזוג של קלי (וואוווו!) או.. מליון דולר שאלה מעניינת, לא?
מ מיושית New member 18/9/05 #1 סקר קטן ומעניין מה הייתם מעדיפים - להיות בן הזוג של קלי (וואוווו!) או.. מליון דולר שאלה מעניינת, לא?
M Miss Independent New member 18/9/05 #2 מליון דולר../images/Emo45.gif רק בגלל שבנות לא עושות לי את זה
B BacKarin Street Girl New member 18/9/05 #7 אכפת לך אם אני אנצל"ש אותך?../images/Emo3.gif בקיצר, זה יותר נכון שאלה: אם יפתחו פורום לג'יימס בלאנט, ההייתם/ן נכנסים/ות אליו? ומי שהגיב לשאלה הזאת בפורום MTV אז בבקשה לא להגיב שוב. .
אכפת לך אם אני אנצל"ש אותך?../images/Emo3.gif בקיצר, זה יותר נכון שאלה: אם יפתחו פורום לג'יימס בלאנט, ההייתם/ן נכנסים/ות אליו? ומי שהגיב לשאלה הזאת בפורום MTV אז בבקשה לא להגיב שוב. .
S Shaby Sababy New member 18/9/05 #8 מי שבן זוג של קלי מרוויח קצת יותר ממליון דולר. נראה לי שהיא עשתה קצת יותר ממליון דולר מאז הזכייה. אז.. אממ... בן זוג של קלי הייתי אומר.
מי שבן זוג של קלי מרוויח קצת יותר ממליון דולר. נראה לי שהיא עשתה קצת יותר ממליון דולר מאז הזכייה. אז.. אממ... בן זוג של קלי הייתי אומר.
L LetGoYouSonOfABitcH New member 18/9/05 #9 הממ מיליון דולר כי קלי פשוט לא נראית לי כזאת-כזאת מגניבה וכיפית. אם זו הייתה, נניח, באופן היפותטי, הממ.. בואו נאמר, בריטני ספירס, הייתי מעדיפה להיות בת הזוג שלה .
הממ מיליון דולר כי קלי פשוט לא נראית לי כזאת-כזאת מגניבה וכיפית. אם זו הייתה, נניח, באופן היפותטי, הממ.. בואו נאמר, בריטני ספירס, הייתי מעדיפה להיות בת הזוג שלה .
B Beautiful Disaster New member 18/9/05 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif
J Juliann New member 18/9/05 #12 אם הייתי בן...עדיף להיות עם קלי ../images/Emo9.gif אבל אני בת אז אני אבחר את קליי
D Danielle b3 New member 18/9/05 #13 ../images/Emo75.gif../images/Emo11.gif אני בת אז כרגע אני יעדיף את הכסף
M MistakeN IdentitY New member 18/9/05 #14 מליון דולר../images/Emo3.gif אני מעדיף להשאיר את קלי בתור אשליה כזאת.... משהו רחוק ולא מושג .
M moran500 New member 18/9/05 #15 מליון דולר פגישה עם קלי אולי תשמח אותי מאוד אבל המליון דולר יעזרו לי יותר בחיים...