סקר קטן ולעניין

נדמה לי שפיירוול נורמלי יודע להתמוד

ד עם זה ע"י שלילה חלקית של בקשות, אך לא שלילה גורפת.

לא השתמשתי באתר 'מחול'

וגם לא הייתי משתמש. בשום אופן. לדעתי יש דרכים רבות ללמוד כל ריקוד.. ואפילו ריקוד נדיר.. מאשר לשלם 15 שקלים ולקבל סירטון לזמן מוקצב. ואם בכל זאת היו כמה ששילמו לאתר ההוא עליהם אמרו חז"ל: "פראיירים לא מתים רק מתחלפים". תירבחו וכו'

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif וגם אם יקרוס האתר...

האוסטרלי וישבוק חיים לכל חי.... לא אשתמש באתר בתשלום... מין החלטה עקרונית שכזו...

אנדי54

New member
הסמיכות בין נפילת האתר האוסטרלי

לבין הסקר שהעלתי כאן היא מקרית לחלוטין. אני אדם פרטי ואין לי כל נגיעה אישית או עסקית לאתר 'מחול'. גם אני כמוכם, ניסיתי להכנס לאחרונה לאתר האוסטרלי וגם אני 'זכיתי' לצערי, לראות את ההודעה לפיה האתר אינו פעיל. כמעט אף אחד מהכותבים באשכול זה לא התייחס באופן ישיר לשאלת הסקר, אז אנא - הסקרנות שלי בוערת... תרבחו ותסעדו (ואני לא ממש מרוקאי)!

rak dan

New member
משתמשתי לא ולא. והאוסטרלי מודיע

Downloading non-secure content from a secure Web site The Web site you are viewing is a secure site. It uses a security protocol such as SSL (Secure Sockets Layer) or PCT (Private Communications Technology) to secure the information you send and receive. When sites use a security protocol, information that you provide, such as your name or credit-card number, is encrypted so that other people can’t read it. However, this Web page also contains items that do not use this secure protocol. Given what you know about this Web site and your computer, you must decide whether to continue working with this site. If you do not feel confident about working with this site, click No.

../images/Emo41.gif תשובות לסקר הקטן....

לא השתמשתי לא משתמש וכנראה לא אשתמש ודרך אגב אנדי... גם על סקר גדול אנחנו התאמננו לענות

את דעתי בעניין הבעתי כבר בעבר

מתנגדת לשימוש באתר, ברמה העקרונית. ומובן מאליו - שלא השתמשתי!

parpar hofshi

New member
נופרוש כנראה שלא קראת את כל השרשור

האתר האוסרטלי נסגר/נחסם/לא זמין.... תבחרי. ולכניין הסקר עצמו לא נכנסתי ולא אכנס.

למעלה