סקר קטן ולעניין

אנדי54

New member
סקר קטן ולעניין

כמה מכם השתמשו בשרותי האתר החדש 'מחול' (צפייה בתשלום) מאז שנפתח? כמה מכם עשו בו שימוש יותר מפעם אחת? יש כאלה שקנו 'זמן צפייה' ולא מוכנים להודות? שחקו אותה.

שאלה טובה

לדעתי המחיר גבוה ועל כן מספר המשתמשים קטן..... אם היו מורידים את המחיר - זה היה מעלה באופן משמעותי את מספר המשתמשים. מעניין מה דעתם של מנהלי האתר ועד כמה הם מקדישים חשיבה ותכנון איסטראטגי שיווקי נכון למוצר זה. אני עצמי הייתי משתמש בשרות זה אם מחירו היה שונה.... לעניין הסקר - מאז הפעלתו לא השתמשתי בו אף לא פעם אחת.

../images/Emo204.gif והשאלה שלי...

האם יש קשר בין שקורה באתר האוסטרלי פתאום ובין האתר בתשלום

משהא

New member
פרפר צהוב היום הורדתי מהאתר ה...

אוסטרלי ריקוד בשם - פתחי לו את ליבך בזוגות. והשבוע גם מחשבות בלי בעיה אולי התוכנה להורדה לא טובה אצלך. לילה טוב ריקודים שמחים אורי גבעוני

../images/Emo204.gif וזה מה שהעלה מחשבי....

ממש ברגע זה.... We're Sorry" You have requested a page that is not currently available due to data transfer restrictions. If the page you requested is yours, click here for more information."
ברצוני לציין שעד כה לא הייתה לי שום בעייה להכנס לאתר ולצפות בריקודים.... התיזמון עם עליית האתר בתשלום מעלה בי תמיהות.....

parpar hofshi

New member
שלום פרפרית , גם אצלי אותה הודעה

האתר נחסם! אז אמשיך במעופי (ז"א בעבודתי). יום נעים.

parpar hofshi

New member
זה האביב ../images/Emo42.gif שהוציא אותי החוצה

ואנחנו אחים לא רק לניק אלא גם לקב'|כדורגל|!! ועכשיו אני באמת עף לעבוד לפני שיעיפו אותי.

אורי גבעוני - בקשה לי אליך....

כפי שאתה רואה , חברי הפורום כולל אותי לא מצליחים להכנס לאתר האוסטרלי. אני משוכנע כי אין לי בעיה עם הציוד או התוכנות שברשותי. האפשרות היחידה העולה בדעתי היא כי אתה מוריד את הריקודים מנקודת הורדה שונה מזו שאנו מנסים. אודה לך מאד אם תפרסם בפורום את הקישור לאתר ממנו אתה מוריד. תודה וחג שמח

משהא

New member
אדם רוקד,שושנה ואחרים, מצטער ל....

אתמול עוד הורדתי ריקוד חדש מהאתר והיום ניסיתי שוב והאתר נפתח בלי אפשרות לראות או לשמוע את הריקודים. אני בכל אופן מניח שיש תקלה כי את הנתונים, השם והפרטים של כל ריקוד אני מקבל אולם זה לא פותח. לא את המוזיקה ולא את הוידיאו. נחכה כמה ימים ונראה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

שאלה טובה עוד יותר

הבה לא נחשוד באף אחד ונניח שאין כל קשר - למרות שגם אם יש ....הרי שאיני בקיא בנושא זכויות יוצרים. צריך לזכור שבעבר מרקידים מסרו את החומר לאתר האוסטרלי בשמחה....אך כיום מבקשים על כך תשלום באתר המרקידים. מפרסום של אחד הכותבים בפורום הבנתי כי הנהלת האתר האוסטרלי טוענת שהאקרים תקפו אותו וכי הנושא יסודר (אני מאד מקווה ).

לדעתי שרות זה משתלם למקבלי הכסף

אני חושב שזה מצויין ומשתלם בעיקר לרוקדים רבים שמפוזרים ברחבי העולם.

הגיע לי מייל מלס פוסן... בעליו של ה

אתר האוסטרלי ובו הוא מדווח על בעייות באתר... הוא מעלה אפשרות להתפוצצות בקשות לאתר או לחבלה מכוונת....

UHUstick

New member
שרק

בדקתי בכמה אתרים שמנטרים תעבורה של גולשים באינטרנט ובאף אחד מהם לא נרשם ביקוש היסטרי לאתר הנ"ל. בחודשים האחרונים היתה עליה מתמדת בביקוש מידע מהאתר, לא משהו שיגרום לקריסתו/סתימתו/הפסקת פעולתו וכו ובטח משהו שהיה ניתן לצפות ("עליה מתמדת") בכל מקרה, גם התקפה של האקרים לא היתה (לא דווח לפי מיטב מקורותי לשום מחלקת אביוס) ובטח שלא נראו סממנים של התקפה על האתר. החלטה תמוהה ונימוק תמוה עוד יותר. סטיק.

אני בסה"כ תימצתי עבורכם ת'מייל של

לס... נכון או לא.. אין לי מושג. אבל לס טען שהוא פרסם לאחרונה את האתר שלו במקום "פופולרי" כהגדרתו...והעלה את האפשרות שאולי משם הופנו בקשות...כך או כך, נקווה שזו תקלה זמנית.

הנימוק הוא של MAC לא של LES

We're Sorry You have requested a page that is not currently available due to data transfer restrictions. .

יודעת, עניתי לסטיק...

גם אני באימייל ליסט של לס פוסן. גם יצא לי לרקוד בהרקדות שלו במלבורן - לא רק שלס בקיא ברזי האינטרנט ובנה אתר שאמנם יש חילוקי דעות על חוקיותו אך שינה את פני ריקודי העם בעולם (בלעדיו לא היה מתקיים שגעוו ה"חי למענך")אך הוא גם מרקיד מצויין. למזלי בשבועיים שהייתי שם המרקידה שרוקדת איתו בד"כ היתה בארץ ורקדתי איתו את רב הריקודים והוא בן זוג חבל"ז.

למעלה