סקר קטן... וחשוב

רוזיA

New member
תראה זה לא הגלשן זה הגולש.....

אם הגולש יודע להסביר לשייפר מה הוא צריך בגלשן שלו וזה לא רק מידות אלה גם ריילים קונקייבים ולהסביר כללית את צורת הגלישה כדכ לבנות שייפ מתאים..... בסופו של דבר הגלשן העדיף הוא הגלשן אם המחיר הזול יותר אומנם לא תמיד אבל אם יודעים לבחור גלשן אז מהשמשנה בסוף איזה שייפר סוגר איתך מחיר יותר טוב. עכשיו אם הגלשן נקנה מהסטנד זתומארת לא הזמנה מיוחדת אז גם פה ובמיוחד פה האחריות היא על הגולש ולא על השייפר הגולש צריך ,חייב לדעת מה מתאים לו מה ירים את רמת הגלישה שלו והוא צריך לדעת בכלל מה רמת הגלישה שלו! בין החברות איטרסרף ומוסא אין כמעט הבדל רמת הגימור יחסית טובה אצל שניהם אפילו יותר טובה מי חו"ל ברמת גימור(פייבר גלס ולייטוש)בהשוואה לחברות קטנות שם ...מיכיוון ששם הרבה פעמיים הכוונה לחו"ל השייפר והגלסר הם שני עבודות נפרדות ששניי אנשים שונים עושים הגימור של הגלשנים שם נעשה במקום אחר עלידי אנשים אחרים וכך זה נראה הרבה פעמיים הגימור לא טוף הגלס צהוב ויש הבדלי גבהים בתחתית הגלשן מה שגורם לשקעים והאטת הגלשן ..... אלו דברים שלא נקלטים בעין ןלא כל גולש יכול לקלוט אותם ומי בחינה זו הרמה בארץ גבוהה יחסית אז לדעתי שוב....אין הרבה הבדל בגלשנים

רוזיA

New member
נכון........

הבעל בית הוא השייפר הראשי לשעבר של מוסא בחור טוב בשם רונן... אני ממליץ מהכרותי אם הבחור הוא יודע תעבודה מאוד מקצועי למד לשייפ בחו"ל.....

kernel76

New member
בליץ כבר לא קיים

ואם תרצו לדעת הבחור לא משייף את הגלשנים אלא מזמין אותם מוכנים מארהב ורק מצפה אותם

tal

New member
תגיד KERNEL76

יש לך איזה משהו בבורדרליין ? אתה עובד שם או משהו ???

שאייאן

New member
תגיד לי רוזי אפשר להזמין אצלך גלשן?

שמעתי שאתה ממש טוב בגלשנים ושייפים....אולי תוכל לעזור לי אני מאמין בך...חחחחחחח לא לא לא אתה הכי חזק! אתה תותח... לכל מי שמעוניין יש בבידיה חנות שמוכרת גילשונים.....רוצו לקנות!!!

רוזיA

New member
שוב חוזר הניגון......

זה מה שאנחנו עושים בעבודה האם החיים שלנו כאלה יפים?.....כן! משחקים קצת מורידים קצת מוסיקה מחתימים כרטיס הולכים הביתה רעבים וכועסים כי היה לנו יום קשה.......חיחיחי תשאר חצוף ונקי....

שאייאן

New member
האמת היא שנקרע לי הגינס....

אז אפילו הלכתי לקנות אחד...שתיים ליתר דיוק תגיד אפשר להזמין אותי אלייך לקפה.... ממש בא לי שאני יבוא... חיחיחי אתה תותח בלאי.... אתה נוצת זהב אתה נפיחת החצב בצומת חיי.... אתה ורק אתה יא אהבל אוהב אותך

רוזיA

New member
האמת.... האמת שנשבר לי השפיץ מימך..

אתה כזה שנון מצחיק ויפה אתה המלך מלך מלכיי השנינות אתה יפה חכם מגניב ......אתה פשוט וואאאאאהו.... קבלו בהכנעה המלך הנסיך המלכה הוא ולא אחר הגיבור שלי...שייאיין האיש שידע כמעט הכל ונחנק מיזה האיש הזה הוא פלא עולם הוא ולא אחר הגיבור שלי ....שייאיין שייאיין צריך לבנות פסל בדמותך אתה אגדה אם רגליים צריך להנציח אותך איזה מזל יש לי שאתה מדבר איתי.......אחחחחח שייאיין(נושך אגרוף בהכנעה)חיחיחיחיחי יא אהבל

רוזיA

New member
האמת.... האמת שנשבר לי השפיץ מימך..

אתה כזה שנון מצחיק ויפה אתה המלך מלך מלכיי השנינות אתה יפה חכם מגניב ......אתה פשוט וואאאאאהו.... קבלו בהכנעה המלך הנסיך המלכה הוא ולא אחר הגיבור שלי...שייאיין האיש שידע כמעט הכל ונחנק מיזה האיש הזה הוא פלא עולם הוא ולא אחר הגיבור שלי ....שייאיין שייאיין צריך לבנות פסל בדמותך אתה אגדה אם רגליים צריך להנציח אותך איזה מזל יש לי שאתה מדבר איתי.......אחחחחח שייאיין(נושך אגרוף בהכנעה)חיחיחיחיחי יא אהבל

שאייאן

New member
וכמו שאיינשטין אמר (אריק אינשטין)

אוהב אותך אוהב אותך אוהבבב אותך..... בגללך לילה לא לילה בגללך אני למטה למעלה איך בגללך כלום לא הולך....*גומר ומנקה בווילון* וכמו שאומרים אצלנו...: לא פפפפם ולא כלום! ת´ה לא אוכל!

שאייאן

New member
תגיד לי....ת´ה מחפש סוס?

מה אתה מחפש סוס.....יא לוחש לכוסים.....מה אתה עושה ער.....?

רוזיA

New member
סוסים שמות אינדינים ...

תפסיק לראות טלוויזיה........יא נחש שלוליות מצוי(מוציא ונושך תלשון בהכנעה...)

שאייאן

New member
אז ת´ה לא רוצה סוס.....

אולי אם תפסיק לרכב לי על העצבים ותעבור לסוסים וא לסירוגין לנימיות מלחמה מאולפות יהיה יותר טוב לכולנו ... יא נחש אנטריקוטים שכמותך * מפליץ ושואף בגאווה *

למעלה