סקר קטן גדול

על ה@ש

New member
סקר קטן גדול ../images/Emo70.gif

מעניין אותי לדעת מהי מנגינת הכניסה מכול המתאבקים הכי אהובה עליכם? ומה לפי דעתכם הטובה ביותר
אני באופן אישי אוהב המון מנגינות....כך שקשה לי מאווד להחליט.... בטח רובכם תגידו שהטובה ביותר היא של האנדרטייקר אבל כמובן שלא הנוכחית למרות שאין לי כלום נגד הנוכחית אבל בטח הדעות פה יהיו חלוקות
נשמע מה דעתכם אז מה אתם אומרים?

x-cool

New member
אני אוהב......

מהאליינס אני אוהב את בוקר טי וטסט ומוו.וו.אפ אני אוהב את המוזיקה של טאג´ירי!!!!

ליאונרד

New member
ענית לבד - על ה@ש

נו באמת, איך אפשר להשוות בכלל כל מוזיקה לדבר האמיתי? יוקוזונה עומד על הזירה אחרי ששתי יפניות כחושות מעניקת לו זרים ומסתלקות. העיניים שלו אומרות רק דבר אחד: "סושי. הרבה! מהר!
" שקט באולם. ופתאום חושך. לא רואים שום דבר. בובי הינאן צועק: "מי כיבה את האורות?" ואז זה מתחיל. דה אנדרטייקר איז אין דה בילדינג! למרות שקצת באסה להזכר שזאת גם המנגינה של דיגר

אני הולך דווקא על

ריאל אמריקן של האלק הוגן האלק הוגן נכנס לזירה, משמיעים את השיר עוברות 2:46 דקות, השיר מסתיים והוגן עדיין לא גמר והוא עדיין בשלו מתחילים עוד פעם, הוגן מתעסק בלהקשיב לקהל השיר נגמר שוב, והוגן עדיין לא הוריד אפילו את החולצה אז מתחילים עוד פעם.. נדמה לי היריבים שלו נתנו לו מכות כשהוא לא מסתכל לא כי הם רמאים, כי הם כבר לא יכלו יותר

חולוני

New member
ברור שהמנגינה של האנדרטייקר הישן

פשוט ענקית. ואל המנגינה של החדש אני בכלל לא רוצה להתייחס.. ( רולין של הביסקוויטים ?? הוא מבייש את כל האנדרטייקרים הישנים לדורותיהם..).

חולוני

New member
תלמד לקרוא

ברור שיש רק אנדרטייקר אבל את מי שגילם אותו החליפו כבר מספר פעמים. האנדרטייקר הנוכחי ( עם הרולין..) זה לא אותו אנדרטייקר שנלחם נגד יוקוזונה, ואם לא שמת לב לזה אז אתה הוא הטיפש, לא אני.

rshamir

New member
חולוני

אתה אידיוט. היה רק אנדרטייקר אחד, משנת 90 ועד היום לא החליפו אותו.

Sid

New member
אנדרטייקר יש רק אחד!!!

לכל אורך השנים היה רק אנדרטייקר אחד והוא מארק קאלאוויי נכון שהוא נראה שונה בפרצוף מאיך שהוא נראה לפני כמה שנים אבל זה רק בגלל שלא שמים לו איפור כבד כמו פעם כדי שיראה כ- DEAD MAN ועדיף לא להתווכח לפני שבודקים את הפרטים כמו שצריך

חולוני

New member
אתה רוצה להגיד לי ש...

היום מתאבק אותו אנדרטייקר שהתאבק בקרב ארון המתים נגד יוקוזונה ונגד ג´ייאנט גונזאלס ? נו באמת, אני לא עד כדי כך עיוור. היום זה איש שונה לגמרי.

חולוני

New member
לא.

אתה יודע מה ? בוא אני אראה לך שתי תמונות, וכבר תבחין בין ההבדלים. נתחיל בחדש.

חולוני

New member
והישן.

קבלו איזו תמונה מהקרב הראשון שאי פעם ראיתי..
רואה את ההבדלים ?

חולוני

New member
ד"א שמתם לב שג´ייאנט גונזאלס

דומה שתי טיפות מים לסולן של System Of A Down ?

rshamir

New member
תשמע

זה שאתה לא קולט שבני אדם משתנים בעשר שנים, זאת לא בעייה שלי. מארק קלאוואי משחק את האנדרטייקר משנת 1990. אף פעם לא החליפו אותו, זה אותו בן-אדם וזאת עובדה. כדאי שתלמד את העובדות לפני שאתה מדבר שטויות.

T.B.C

New member
אנדרטייקר יש רק אחד, או שניים.

לדעתי האנדרטייקר של התקופה החדשה הוא אותו אנדרטייקר משנות התשעים. אני רק רוצה להזכיר לכם, לפני 5 שנים בערך הייתי בארוע בניו-גר´זי שבו היה קרב של האנדרטייקר נגד האנדרטייקר בניצוחו של פול ברר לשניהם היו קעקוקעים ולבוש זהה... רק שלאחד מהם היו גרביים אפורות עד הברך ולשני גרביים סגולות, תנסו להיזכר ותראו שאני צודק....

Sid

New member
זה כולה היה רק סטורי ליין !!!

אנדרטייקר הסגול שהיה המזוייף (או שזה האפור..לא זוכר כבר) היה בריאן לי שהוא צ´יינז שהיה בDOA יחד עם האחים האריס וקראש והוא מילא את מקומו של אנדרטייקר האמיתי מארק קאלאווי למשך כמה חודשים בתור האנדרטייקר של טד דיביאסי ואז בסאמר סלאם הם נפגשו ואנדרטייקר האמיתי ניצח בקלות ובכך נגמר הסיפור של האנדרטייקר המזוייף!!

למעלה