סקר קטטןן

סקר קטטןן../images/Emo3.gif

שם:
איך עבר לכם חצי שבוע:
מה אתם מתכננתם לסוף שבוע:
חתימה של גיא אם פגשתם אם כן אז איפה:
ספרו אם פגשתם חוצ מגיא מפורסם אחר:
חברה שגיא דגמן שהכי אהבתם:
סכמו את היום ב4 מילים:]:

עונההה../images/Emo66.gif

שם: לא זוכרת.. נו באמת.. גיל: 17 וחצי למי שלא זוכר.! תוכנית\סדרה אהובה: מממ יש הרבה אבל בגדול תשוקת הנצים..
איך עבר לכם חצי שבוע: קשה קשה קשה.. כל יום אימון כושר קרבי..
אין לי כוח..
מה אתם מתכננתם לסוף שבוע: אולי לנוח קצת מהשבוע המטורף הזה.. חתימה של גיא אם פגשתם אם כן אז איפה: מממ אפשהו בת"א.. ספרו אם פגשתם חוצ מגיא מפורסם אחר: בארור מי לא? חברה שגיא דגמן שהכי אהבתם: ממממ הכל.. סכמו את היום ב4 מילים:]: כל יום אימון כושר קרבי!!!

עוננה גםם :p

שם:מתחיל בל' חח גיל: 15 וחצי תוכנית\סדרה אהובה:יש כמה שאני רואה איך עבר לכם חצי שבוע:בסדר :} מה אתם מתכננתם לסוף שבוע:הממ לא יודעת כבר נראה חתימה של גיא אם פגשתם אם כן אז איפה:הלוואי למי שיש שישים:] ספרו אם פגשתם חוצ מגיא מפורסם אחר:הרוב לא אויל זמר אחד שאני חושבת שזה היה הוא חוצ מזה כלום חברה שגיא דגמן שהכי אהבתם:הכל !! סכמו את היום ב4 מילים:]: אני יודעת בסדר גמור

SAPIROS5

New member
עונה:]]

שם:לא יודעת תגידו לי אתם חחח טוב אולי יבואו לפה חדשים אז ספיר:] חחחח גיל:14 וחצי תוכנית\סדרה אהובה:בובות,החיים זה לא הכל... איך עבר לכם חצי שבוע:בנתיים סבבה.. מה אתם מתכננתם לסוף שבוע:לא יודעתת חתימה של גיא אם פגשתם אם כן אז איפה:זה עדיין לא קרה.... ספרו אם פגשתם חוצ מגיא מפורסם אחר:אמ כןן כמה אין לי כח לכתוב אבל חלק מהם היו מערוץ הילדים חברה שגיא דגמן שהכי אהבתם:רנגלר.. סכמו את היום ב4 מילים:]:הכל סבבה חוץ מהבית ספר לא נורא חח 5 מילים..

למעלה