סקר צ'אטTV.

avocumber

New member
סקר צ'אטTV.

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? (למי שלא יודע, בפס הכחול למעלה, ראשי, תקנון תפוז, ChatTV)

../images/Emo42.gif

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? לא אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? כן אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? יכול להיות אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? אתה פדופיל? ^.^ סתם.. נראה כבר.

shaharrr53

New member
כן,פיירפוקס.

או איך שלא קוראים לזה

אספיר85

New member
איזה שטויות../images/Emo54.gif

פיירפוקס זה דפדפן והוא סתם גרוע בכלל.

../images/Emo29.gif

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? נראה לי אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? כע אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? לע דעת אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? הומ אין אפחד עכשיו

avocumber

New member
כנראה לא הסתכלת טוב...

אני הייתי שם. אח"כ הגיעו עוד כמה אנשים, לא כולם דרך הפורום, אבל מה זה משנה? היה כיף. לי, לפחות. מה, נכנסת ולא ראית אותי??? או שלא ראית מספר בסוגריים אז הנחת שאין אפ'חד? אי אפשר לסמוך על המספר בסווגריים!

דנטל

New member
צ'אטיוי

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? לא חושבת אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? כן אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? סבירות נמוכה אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? אבל אני שונאת צ'אטים, נראה אם יש שם מישהו

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? לא אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? לא
אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? ייתכן. אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? המממ.. נחשוב עליכם D:

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? לא. אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? כן. אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? אולי. אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים? אולי.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?לא אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?כן אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?לא יודעת אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?אולי

Temarius

New member
עונה ^^

נכנסתם פעם לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?נופ. אתם יודעים איך נכנסים לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?יאפ. אתם מתכוונים להיכנס אי פעם/שוב לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?נופ. אולי תיכנסו עכשיו לצ'אטTV של פורום סקרים ושאלונים?ממ לא בא לי ס=, שונאת צ'אטים X:

למעלה