סקר: פרק 20

סקר: פרק 20

אני רוצה לקחת אתכם אחור... פרק אחד בלבד קרה שם את הדבר הכי מעניין בכל הסדרה הזאת עד היום וכל מה שהם הראו זה כמה שניות ממנו כן כן... אני מדבר על ה"קרב" בין פיטר לסילאר אז ככה... פיטר VS סילאר מי לוקח ולמה?? טיעונים בבקשה ( ואל תגידו לי פיטר כי הוא טוב וסילאר כי הוא האיש הרע...)

אני אתחיל...

נראה לי שסילאר.. (הולכים לשנוא אותי פה) בעתיד הוא כבר מגיע לרמה של כמות מטורפת של כח הוא יודע לשלוט עליו בעוד פיטר פטרלי שיש לו כח עדיין לא מבין איך לשלוט על כל דבר בנפרד (והוא גם שתיין) אני יודע שפיטר יכול לספוג את כל הכח של סילאר אבל זה לא אומר שהוא יודע איך להשתמש בו בעוד לסילאר יש יכולת שמאפשרת לו להבין איך דברים עובדים עד כאן טענתי מה אתם חושבים?

blkblk

New member
נראה לי

שהקרב הזה לא יגמר כי לשניהם יש יותר טריקים ממקום בשרוול. אבל אם כבר אז פיטר משום שהוא משיג כוחות בצורה הרבה יותר מהירה וקלה (לקחת חלק מהמוח של מישהו זה פעולה מייגעת יותר מפשוט להיות ליד אותו בן אדם ולקבל את כוחו). כמו כן אני אני לא מבין מדוע אתה מסיק שפיטר הוא שתיין או שהוא אינו יודע איך לשלוט בכוח. נ"ב אל תשכח שיכולת קליטת הכוחות של פיטר תאפשר לו גם לקלוט את הכוח ההתחלתי של סיילר, ולכן בסופו של יום ארסנל הכוחות של פיטר> ארסנל הכוחות של סיילר.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

פיטר של העתיד כבר יודע איך לשלוט בכוחות שהוא סופג. אני חושב שפיטר לוקח. [הייתי מתפלל שזה לא נכון ושסיילאר ירצח את פיטר,ונראה לי שהולכים יותר לשנוא אותי מאשר אותך
]

Bitchhh

New member
ברור שפיטר!

ראית באיזה קלות פיטר שולט על הכוחות שלו ולא משנה כמה כוחות לסיילר יש, לפיטר יהיו את כולם ועוד כי הוא בטח היה ליד עוד אנשים עם כוחות בעוד שסיילר נישאר מה שנישאר.

Slow Cheetah

New member
טוב, למרות שאני רק בפרק 11 ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

אני חושבת שפיט ינצח. סיילר צריך לעבוד קשה כדי לקבל כוחות, ופיט רק צריך לעמוד ליד מישהו. זה אומר שהוא יקבל את כל הכוחות של סיילר, ושל כל השאר, בלי להרוג אותם. פיט הבנתי בסוף לומד לשלוט בזה, אז הוא ינצח.
בכל מקרה, אני מקווה ככה..

למעלה