סקר פרקים

סקר פרקים

סתם כי ראיתי את זה באיזה פורום ובא לי לשאול.. כמה הכי הרבה פרקים ראית ברצף? כמה הכי הרבה זמן עבר בלי שראית פרק בכלל? איזה פרק ראית הכי הרבה פעמים? איזה הכי מעט? כמה פרקים יש לך מוקלטים? והשאלה הכי חשובה: כמה פעמים חשבת לעצמך " כמה הסדרה הזאת מושלמת"? תהנו...

Gilliana

New member
תשובותי:

א. כמה פרקים הכי הרבה ברצף? 5 (אולי גם 6, אבל אני ממש לא זוכרת) ב. כמה זמן עבר בלי לראות פרק? משהו כמו שנתיים ג. איזה פרק ראיתי הכי הרבה? קשה לקבוע כי יש כמה כאלו - אני אהמר על טרילוגיית העבמי"ם (אנאסזי, דרך הברכה ומהדק נייר). ד. איזה הכי מעט? פרקי העונה ה-9, קשה לקבוע איזה מהם ה. כמה פרקים מוקלטים? אהמממ... לא כולם בדיוק מוקלטים
אבל משהו כמו 50 פרקים עד עכשיו ועוד היד נטויה ו. מזתומרת כמה פעמים חשבתי לעצמי כמה הסדרה הזאת מושלמת? נתתי לכם הרצאה, לא?

Ice Age

New member
גמני

כמה הכי הרבה פרקים ראית ברצף? איזה 3-4. כמה הכי הרבה זמן עבר בלי שראית פרק בכלל? כמה חודשים, בטח כשהייתי בצבא. איזה פרק ראית הכי הרבה פעמים? קשר הדם איזה הכי מעט? גרוטסקי כמה פרקים יש לך מוקלטים? כולם, קלטות + DVD.

orityemini

New member
התשובות שלי:

כמה פרקים ראיתי הכי הרבה ברצף? נדמה לי ששבעה אבל אני לא סגורה על זה
הכי הרבה זמן ללא פרק שנה שלמה...(תקופת יובש על מנת להגביר את חווית הצפייה החוזרת) כמדומני שאת הפרק BAD BLOOD ראיתי הכי הרבה פעמים מבלי להשתעמם
את הפרק 3 ראיתי בדיוק פעם אחת....:D נדמה לי שיש לי כ75% מהפרקים מוקלטים אבל הם בבלאגן נוראי.... תמיד חשבתי שהסידרה הזאת מושלמת...
טוב אולי חוץ מהעונות השמינית והתשיעית אבל אותן אני לא באמת מכלילה כחלק מהסידרה...

1Shir

New member
לזכותה של אורית יאמר

שיש לה גם הרבה קלטות שהן בסדר מופתי - בדיוק ההפך מבלאגן נוראי.. אז אורית תדעי גם לתת לעצמך את הקרדיט! :) אבל למה מישהו חושב שאני זוכרת את התשובות לכל השאלות האלה? ננסה בכל זאת. כמה הכי הרבה פרקים ראית ברצף? שאלה קשה. חמישה לפחות. כמה הכי הרבה זמן עבר בלי שראית פרק בכלל? השאלה ממתי? מאז AXN? בטח לא זמן רב מדי... איזה פרק ראית הכי הרבה פעמים? שאלתי את זה בשאלון השני שלי! אז עניתי "פיילוט". אולי גם הסרט. איזה הכי מעט? יש כאלה שעוד לא ראיתי בכלל... למשל "אמילי". ו-orison. ו"מילניום". כמה פרקים יש לך מוקלטים? שאני אספור??? בערך חצי מהסדרה. והשאלה הכי חשובה: כמה פעמים חשבת לעצמך "כמה הסדרה הזאת מושלמת"? שום דבר לא מושלם..

יאללה גמאני אענה....

כמה הכי הרבה פרקים ראית ברצף? אני חושבת קרוב ל 15... כמה הכי הרבה זמן עבר בלי שראית פרק בכלל? אמממ אולי שנה.. איזה פרק ראית הכי הרבה פעמים? נשימה אחת.. ואנשים ירוקים קטנים איזה הכי מעט? נוסעים כמה פרקים יש לך מוקלטים? אממ קרוב ל 200 והשאלה הכי חשובה: כמה פעמים חשבת לעצמך " כמה הסדרה הזאת מושלמת"? 8736 פעמים .. (ממוצע של פעמים ביום במשך 12 שנים)

Shining Wizard

New member
Let the shine begin.

א) כמה הכי הרבה פרקים ראית ברצף? כ-3-4, אבל זה רק משום שהקלטות המעטות שלי לא מסודרות, וחבל. ב) כמה הכי הרבה זמן עבר בלי שראית פרק בכלל? Well... הייתי הולך על שלוש שנים ויותר, אם להחשיב את ימי "טלעד" העליזים. ג) איזה פרק ראית הכי הרבה פעמים? נו באמת, אין אדם אחד בפורום שלא יודע. ד) איזה הכי מעט? "לאונרד בטס", אך יש לציין שזה לא הפריע לפרק להיחרט בזכרוני לנצח נצחים. ה) כמה פרקים יש לך מוקלטים? האומדן היחיד שאני יכול לספק מבלי להביך את עצמי הוא "מעט מדי". ו) השאלה הכי חשובה: כמה פעמים חשבת לעצמך " כמה הסדרה הזאת מושלמת"? כמו ששיר אמרה לפניי באותו ההקשר, אין יצירה מושלמת, כך שאת המשפט הנ"ל לא אמרתי מעולם. פיציתי על זה במהלך השנים עם משפטים כמו: "כמה הסדרה הזו גאונית?" "כמה הסדרה הזו מרתקת?" "כמה הסדרה הזו עמוקה?" "כמה כוח יש לסדרה הזו?" ו"כמה אנשים צריך להרוג כדי לפגוש את מאלדר וסקאלי פנים אל פנים?"

anatxf

New member
אחלה סקר ../images/Emo45.gif

כמה הכי הרבה פרקים ראית ברצף? היתה תקופה של כמה חודשים טובים, בהם, בכל יום ראשון בת-דודה שלי היתה באה אלי והיינו פוצחות במרתון אל תוך הלילה. בד"כ זה היה נמשך מ-14:00 עד 2:00, כך ש... כן, זה יוצא 16 פרקים ברצף. אני זוכרת פעם אחת שהמשכנו עד 6:00 (עד שאבא שלי התעורר), אבל לדעתי באותה פעם התחלנו מאוחר. אה... חיי כסטודנטית... כמה הכי הרבה זמן עבר בלי שראית פרק בכלל? במרץ 2003 הפסקנו את המרתון השבועי. מאז... nada. איזה פרק ראית הכי הרבה פעמים? bad blood - כי אי אפשר לראות אותו יותר מידי פעמים, ואני מניחה שגם את Ice. פשוט, בתור מיסיונרית של הסדרה, התחלתי לראות אותה ה-מ-ו-ן פעמים, עם אנשים שונים, ואת Ice ראיתי גם לבד כמה פעמים. איזה הכי מעט? יש הרבה פרקים שראיתי רק פעמיים, בעיקר מהעונה התשיעית, אבל נראה לי שהפרק שראיתי רק פעם אחת ואין בכוונתי לראות שוב הוא Lord of the Flies. כמה פרקים יש לך מוקלטים? את כל הסדרה (קלטות + דיסקים), חוץ מ-3 הפרקים האחרונים של העונה השישית. וכאן המקום להודות למיכל, המקור לרוב המוחלט של הפרקים שיש לי. והשאלה הכי חשובה: כמה פעמים חשבת לעצמך " כמה הסדרה הזאת מושלמת"? הממ... לא ספרתי. ענת :eek:)

Ice Age

New member
מה?

Lord of the flies הוא פרק שלדעתי עשוי טוב, ואפילו מזכיר את העונות הקודמות מבחינת העלילה והטוויסט בסוף. ויש גם מחווה לג'קאסס המעולים. האיכות במיטבה.

anatxf

New member
אוף, מאיר...

אתה גורם לי להשתעשע ברעיון שאולי אני אשקול לצפות בדבר הזה שוב.
רק כדי לבדוק אם טעיתי בשיפוט שלי. נו, עכשיו ממילא אין לי זמן, כך שניצלתי בינתיים. ענת :eek:)

רוניב

New member
התשובות שלי

כמה הכי הרבה פרקים ראית ברצף? - ברצף? 3. אבל באותו יום ראיתי עוד שניים, אז זה גם נחשב... כמה הכי הרבה זמן עבר בלי שראית פרק בכלל? - כמה חודשים. באמת הגיע הזמן להתרענן עם איזה פרק. איזה פרק ראית הכי הרבה פעמים? - Irresistible... איזה הכי מעט? - אני מתביישת לספר שיש איזה 2-3 פרקים בעונה ה- 9 שלא ראיתי. כמה פרקים יש לך מוקלטים? - לדעתי כ- 60, מסודרים יפה יפה על קלטות בלי פרסומות. בזמנו עוד הקלטתי בשביל שיהיה משהו להראות לנכדים. היום אני כבר חושבת על רכישת ה- DVDs, ואז אני אתרום את הקלטות לצדקה. והשאלה הכי חשובה: כמה פעמים חשבת לעצמך " כמה הסדרה הזאת מושלמת"? -
האמת, לא חשבתי שהיא מושלמת, אבל כמו Shining Wizard, חשבתי הרבה פעמים שזו סדרה גאונית. ואולי שלא כמו shining Wizard, המחשבה שעברה לי הכי הרבה בראש הייתה "כמה סקאלי יפה"...

למעלה