סקר פרסומות

avocumber

New member
סקר פרסומות

אוהבים פרסומות? בטלויזיה? ברדיו? באינטרנט? ברחוב? בעיתון? מושפעים מפרסומות? פרסומת אהובה? למה? פרסומת שנואה? למה? חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו? מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifעוד דקה נשוב..

אוהבים פרסומות?מאוד בטלויזיה? אהא
ברדיו? לא,זה סתם מעצבן באינטרנט?לא,הן קופצות שנייה לפני שאני לוחצת "שלח/י"בתפוז והכל נמחק!! ברחוב?לא בעיתון?לא,זה מרגיז.אני אוהבת לקרוא עיתונים והפרסומות שם ממש מיותרות עבורי..:-\ מושפעים מפרסומות?בערך,בעיקר מזאת של אורנג' עם הדגים ><" פרסומת אהובה? למה?שלאורנג' עם בדגים,היא ממש יפה!! פרסומת שנואה? למה?שמפרסמים מאכלים למיניהם..זה חרוש ודבילי חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו?כן,להפוך את הפרסומות למכוניות לפמיניסטיות.בכל פרסומת למכונית שאמורה להיות אידיאלית נוהג גבר לבד,או כל המשפחה.בחיים לא שמו אישה!! מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות?יושבת לראות פרסומות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפרסומות../images/Emo47.gif

קודם כל ישלי וידוי קטן בקשר לפרסומות.. שהייתי קטנה נורא אהבתי פרסומות אז אאמא שלי הקליטה לי פרסומות והייתי יושבת ורואה את זה XD. אוקיי עכשיו לסקר אוהבים פרסומות?יאאאאאס בטלויזיה? יאס ברדיו? יאס באינטרנט? לא ברחוב?יאס בעיתון?לא מושפעים מפרסומות?לא פרסומת אהובה? למה?ממ אין כרגע. אבל בכללי אני נורא אוהבת את הפרסומות של חברת פלאפון פרסומת שנואה? למה?אין חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו?לא מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות?רואה אותם. D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבעצם יש פרסומת שנואה

כל הפרסומות של ג. יפית. קרציה לא סובלת אותהה

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif

אוהבים פרסומות? אני בסדר איתם. :} בטלויזיה? כן. ברדיו? לא הן דפוקות. באינטרנט? לא זה מציק. ברחוב? בסדר. בעיתון? כה. מושפעים מפרסומות? חחח לא ממש, אבל אני וחברות שלי יכולות להדבק משיר בפרסומת ולשיר אותו חודשים. פרסומת אהובה? למה? אני אוהבת תפרסומות של פלאפון, כי הם שמים ברקע שירים יפים P: פרסומת שנואה? למה? של המסקרה "פותחת, מורחת, רוצחת" נורא מעצבן אותי. D: וכל הג' יפית למינהם. חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו? חח כן. ולא. מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות? מביאה משהו לשתות, מתקלחת.

shaharrr53

New member
עונה.

אוהבים פרסומות?לפעמים בטלויזיה? כן ברדיו? לא באינטרנט? לא ברחוב?כן בעיתון?לא מושפעים מפרסומות?חחח מאוד פרסומת אהובה? למה?אין פרסומת שנואה? למה?של ג יפית חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו?לא מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות?רואים אותם

דנטל

New member
פרסומות

אוהבים פרסומות? כן בטלויזיה? כן ברדיו? פחות באינטרנט? פחות ברחוב? פחות בעיתון? כן מושפעים מפרסומות? לא פרסומת אהובה? למה? אוהבת את החזקות האלה שבדרך כלל מדברות על תאונות דרכים או סרטן הוא ילדים מוכים וכו' פרסומת שנואה? למה? שונעת פרסומות שנסחפות, כמו הכריות שמפוצצות דברים ושוקו שוק שעושה בלגן ושונאת פרסומות לאבקות כביסה ופרסומות שכאילו שואלים סתם אנשים שאלות וברור שהם שחקנים חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו? נדיר, לא זוכרת דברים בשביל לשתף מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות? צופה בהן

עונה

אוהבים פרסומות? לפעמים בטלויזיה? בטלויזיה לא ממש ברדיו? ברדיו הן מצחיקות כי מנסים להמחיש במילים באינטרנט? שונאתתת באינטרנט ברחוב? ברחוב הן נחמדות בעיתון? כנל מושפעים מפרסומות? לא פרסומת אהובה? למה? של הטאקי, כי אני אוהבת טאקי P: פרסומת שנואה? למה? כל האלה של פוקס. כי מנסים לעשות אותן סקסיות והמפרסמים יוצאים סתם כמו אנשים מנוונים שיושבים מול הטלויזיה ומגרדים ביצה חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו? לא מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות? הולכת להשתין או להכין משהו לאכול

I am IRiTooSH

New member
פרסומות ../images/Emo40.gif

אוהבים פרסומות? תלוי איזה. בטלויזיה? תלוי. ברדיו? השרדן מעצבן אותי, אבל זה מדבק*-* באינטרנט? לא! ברחוב? רק אם הן יפות. בעיתון? כן, אני אוהבת להרוס אותן. מוחעחעחע. מושפעים מפרסומות? לא. פרסומת אהובה? למה? אין פרסומת שנואה? למה?אין חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו? הוממ. שכחתי כבר. מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות? בדרך כלל מדברת ומחלישה..

עונה

אוהבים פרסומות? לא בטלויזיה? לא ברדיו? לא באינטרנט? לא ברחוב? לא בעיתון? לא מושפעים מפרסומות? לפעמים
פרסומת אהובה? למה? הפרסומת של יס .. שלאישה יש ריח מסריח מהבית שחי והאיש מריח ועושה כזה "אמ רפיוס טו וורקינג דיס מובייי"
הורגגגגגגגגגגגגגגגג אותייייייייייייייי עם הקול שלו
פרסומת שנואה? למה? הוממ כל השאר
חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו? לע מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות? שירותים, הולכת לראות אם יש אוכל במקרר
, מדברת, רואה אם יש לי הודעות במחשב ..

nastiush

New member
אמ .. P =

[הדגש]אוהבים פרסומות? שונננאת בטלויזיה? לא ברדיו? נאאאאאחמד :) באינטרנט? לא ברחוב? אע ? בעיתון? לעע מושפעים מפרסומות? ממש ממש ממש אבל ממש ל---א ! % פרסומת אהובה? למה? - מין כריך ירקות ופירות ונקניק ממש טעים - ולמה ?! כי הפרסומת מגניבה , ומגרה :| פרסומת שנואה? למה? לא זוכרת - הרוב כאלו חושבים על רעיונות לפרסומות לפעמים? רוצים לשתף אותנו? לא מה אתם עושים בזמן הפסקת פרסומות? הולכת לקחת ביסלי XD חעעע

למעלה