סקר פסח...

חני 21

New member
סקר פסח... ../images/Emo161.gif

פסח
: שומרים על כל מנהגי החג? 8 מי יודע? 13 מי יודע? מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? מהי המכה ה 6? אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? זהו נגמר השאלון... רצוי לציין שהוא נכתב מתוך עייפות ענקית...

A m i n a d a v

New member
תשובות:

1) משתדלים (השנה אהיה בסדר שייערך כהלכתו, וכולי תקווה שייעשה מתחילתו ועד סופו), 2) שמונה ימי מילה 3) שלוש עשר מידייא (שלוש עשרה המידות של הקב"ה, אם אינני טועה) 4) שבכל הלילות אנו בולסים 500 קלוריות, הלילה הזה- 500 אלף. 5) יבשה 6) שחין 7) הייתי מוסיף מכת פקאצות (וואחד מכה, הלא כן?)

Danielle b3

New member
../images/Emo159.gifעונה../images/Emo159.gif

שומרים על כל מנהגי החג
כן... בערך
8 מי יודע
לא אני
13 מי יודע
לא אני... אבל אני יודעת 1
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות
שבכל הלילות אין אנו אוכלים מצות טעימות
מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה
שוקולד
מהי המכה ה 6
השאלה הזאת
אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים
חלזונות מוצצי דם

Invisible Eden

New member
חע. אני לא יודעת כלום../images/Emo3.gif

שומרים על כל מנהגי החג? לא 8 מי יודע? אההההההה לא יודעת 13 מי יודע? גם לא יודעת |מגלגל עיניים| מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? כלום לא ישתנה... גם הלילה אני לא אשן מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? יבשה אני מניחה.... אבל איכ מצות מהי המכה ה 6? אגרוף? לא.... אני באמת לא זוכרת אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? בעיטה בתחת לכולם

netaK

New member
וואי אין לי מושג מכלום ../images/Emo3.gif

שומרים על כל מנהגי החג? לא נראה לי שאני אושמרת אפילו על אחד מהם
8 מי יודע? 8...8...המממ וואי אין לי מושג, אני יודעת מ5 ומטה
13 מי יודע? 13?! יש 13?! מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבלילה הזה אנו עושים הרבה דברים שלא עושים בלילות אחרים, רק שאני לא זוכרת אותם, ולא עושה אותם גם ככה
; מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? בלי מצות
מהי המכה ה 6? ארבה? לא זאת בטח הרביעית
לא יודעת!

netaK

New member
אהה הייתה עוד שאלה

הייתי מוסיפה מכת ערסים ופקאצות, זה היה גומר אותם

עונה

פסח : שומרים על כל מנהגי החג?יאפ =] 8 מי יודע? ימי מילה 13 מי יודע? הגזמתם מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבכל הלילות אנו אוכלים חמץ ומצה...? מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה?יבשה מהי המכה ה 6? אמממ ערוב לא ? אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? אלפקות זהו נגמר השאלון... רצוי לציין שהוא נכתב מתוך עייפות ענקית... סולחת

מסטולית

New member
../images/Emo157.gif

פסח : שומרים על כל מנהגי החג? לא תמיד 8 מי יודע? 8 אני יודע! 8 ימי מילה! 13 מי יודע? 13 אני יודע! 13... טוב בעצם אנלא יודעת
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבכל הלילות אנו אוכלים חמץ ומצה! חמץ ומצה! הלילה הזה הלילה הזה כולוווווו מצההההה!!! מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? יבשה
מהי המכה ה 6? שחין :) אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? מכת השמנה! זהו נגמר השאלון... רצוי לציין שהוא נכתב מתוך עייפות ענקית...

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifפסחחחחחחחח

שומרים על כל מנהגי החג? אני חושבת שכן... 8 מי יודע? ימי מילה 13 מי יודע? מידייא מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? הכל חחחח מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? רטובה מהי המכה ה 6? לא זוכרת.... דבר אולי? אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? לא יודעת

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

ממש לא שומרת על כל מנהגי החג
8.. לא יודעת
13.. אבות?
לאדעת:<
שבכל הלילות אנו אוכלים חמץץץ ומצהההה, חמץץץ ומצההה.. הלילה הזה, הלילה הזה, כולוווווו מרוררררררררר
יבשה, בלעכ
הממ.. בואו נחשוב.. דם, צפרדע, כינים, דבר, שחין, ברד
אם הייתי מוסיפה מכה הייתי מוסיפה.. ממ.. אילמות
לא בטוחה בכלום, צ'או

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

פסח : שומרים על כל מנהגי החג? לא 8 מי יודע? משנה תורה? 13 מי יודע? בר מצווה?:| מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבלילה הזה אוכלין מצה ? מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? יבשה מהי המכה ה 6? חושך? אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? מיגרנה?;[ אני לא יצירתית כמו משה/אלוהים זהו נגמר השאלון... רצוי לציין שהוא נכתב מתוך עייפות ענקית...

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

פסח : שומרים על כל מנהגי החג? מה הם? 8 מי יודע? לא אני 13 מי יודע? לא אני מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שעושים סדר פסח מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? יבשה? מהי המכה ה 6? לא יודעת אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? סטירה. זהו נגמר השאלון... רצוי לציין שהוא נכתב מתוך עייפות ענקית...

../images/Emo9.gif

שומרים על כל מנהגי החג
אממ כה נראלי
8 מי יודע
לאדעת
13 מי יודע
גם חחחחח
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות
מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה
יבששהה
מהי המכה ה 6
אני זוכרת על המכה הרביעית חחחח
אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים
לא הייתי מוסיפה..

®NuLy®

New member
עונה...

פסח : שומרים על כל מנהגי החג? ניראה לי 8 מי יודע? הוא יודע!!!!! 13 מי יודע? כוכביא?!? מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? כולנו מסובין
מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה? יבשה!! מהי המכה ה 6? שחין אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים? מכת סאבלימינאל!!!!! זאת המכה הנוראית מכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friends Freak

New member
תשובות

1. חוץ מלקרוא את כ-ל ההגדה, כן. 2. 8 ימי מילה. 3. 13 מידייא. 4. מצה עם שוקולד - לא ולא!!! 5. אמממ...*אני לא אציץ בתשובות שכבר נרשמו*... 6. צונאמי. 7. לכי לישון.

פלופ../images/Emo155.gif

פסח : שומרים על כל מנהגי החג?חלקית 8 מי יודע?8 ימי מילה? 13 מי יודע?אתזה לא זוכרת מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?לא ידעת.. נקווה שיהיה נחמד מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה?יבשה מהי המכה ה 6?שחין אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים?לא.. כמו שהיה היה

מה יצאתי

פוסטמה ? מכה שישית זה לא ערוב ? דם צפרדע כינים דבר שחין ערוב בלה בלה בלה... ???. חחחחחחחח

English Muffin

New member
מה הישתנה הסקר הזה מכל הסקרים ?

פסח : שומרים על כל מנהגי החג?כן דיי רק שאני אוכלת חמץ 8 מי יודע?שמונה אני לא יודעת 13 מי יודע?13 אין לי מושג מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?שאוכלים הרבה מצה עם שוקולד : רטובה או יבשה?יבשה בעע רטובה מהי המכה ה 6?שכין ? אם הייתם יכולים להוסיף מכה מה הייתם מוסיפים?מכת חשמל כולם מיתחשמלים אבל אז לא היה חשמל אז לא משנה ...חח זהו נגמר השאלון... רצוי לציין שהוא נכתב מתוך עייפות ענקית...

למעלה