סקר פנים ליכוד...

ריקי זו אני

Well-known member
שמאלנים בקשו לראות איך תראה רשימת הליכוד...
אז ראשית נגיד פה שאין שום אמון בשום סקר שלא יהיה... אז למה להתיחס??? כי במה נבשם את עצמנו בסתם יום של חול במדבר?
העובדה שממקמים את אוחנה בטופ... ואת גוטליב אחריו... נאמר אמן... ונצביע כמובן בפריימריז עבור כל ה'ניצים' למרות שלדעת הכותבת כאן עד לפריימריז ח"כ טלי גוטליב תמונה ליועמ"ש לכבודה של מדינת ישראל...

evglev1

Well-known member
מנהל
אז ראשית נגיד פה שאין שום אמון בשום סקר שלא יהיה... אז למה להתיחס??? כי במה נבשם את עצמנו בסתם יום של חול במדבר?
העובדה שממקמים את אוחנה בטופ... ואת גוטליב אחריו... נאמר אמן... ונצביע כמובן בפריימריז עבור כל ה'ניצים' למרות שלדעת הכותבת כאן עד לפריימריז ח"כ טלי גוטליב תמונה ליועמ"ש לכבודה של מדינת ישראל...
לא צריך סקר צריך רק שביבי יגיד את מי הוא רוצה בטופ, את מי הוא רוצה בשורות האחוריות ואת מי הוא לא רוצה בכלל, וללא שום לחץ או כפייה הליכודניקים יצביעו בהתאם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ח"כ גוטליב כיועמ"שית, לדעתי זאת תהיה תגובה הולמת לשמאל כנגד הצרות שהנחיתה על הימין היועמ"שית היוצאת, בהרב מיארה.

jackie111

Well-known member
ניפלטה לי קללה לא מאמין.jpg אבל אני דוגל בלשון נקיה לכן לא אפרסם אותה.

למעלה