סקר פורים

• פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
סקר פורים

מכינים משלוחי מנות או קונים מוכן

כמה משלוחי מנות אתם מחלקים (לכמה אנשים)

כמה זמן מראש מתחילים בהכנות

וכמובן כמובן - אם יש לכם מתכונים טובים לעוגיות/אוזני המן או כל דבר אחר שיכול להתאים למשלוח מנות - נשמח שתשתפו אותנו

מכינה כמה

כל שנה בוחרת פורום עם החלפת משלוחי מנות ומשתתפת-השנה בפורום "הורים לפעוטות" וממש השקעתי גם בזמן, גם באריזה (כמו תיבת אוצר) וגם בהוצאה הכלכלית (כ-150 ש"ח כולל משלוח).

כל שנה אני מכינה לכל הצוות שלי משלוחי מנות קטנים,כולל למנגנת ולמורה להתעמלות מכשירים. השנה החלטנו על החלפת משלוחי מנות, ערכנו הגרלה ויצא לי להכין לבוס שלי והוא מצפה להרבה אפייה-הייתם צריכים לראות איך הוא התלהב כשגילה שאני זו שמכינה לו

קניתי שוקולדים והפתעות שוות לילדים שלו ,ומתכוונת לאפות אוזני המן עם ממרח תמרים, ממרח חלבה, נוטלה, לוטוס, וגם עוגיות ריבה. אולי אצרף עוד עוגיות-נראה....

דוריק30

New member
שנים שלא עושה משלוחי מנות וממש מתגעגעת לזה

היות ולא הוספת לסקר חוויות ילדות ממשלוחי מנות, אבל אני רוצה לשתף אז מוסיפה חוויה:
כילדה בקיבוץ היינו מכינים משלוחי מנות ואחרי מסיבת הפורים היינו- אני ואחותי- מסתובבות על האופניים ומפזרות את המשלוחים בין החברים והמשפחה
במקביל עשו זאת שאר הילדים
ובבית היו מתאספות צלחות עמוסות בכל טוב.

אצלנו הצלחות היו עמוסות בעוגיות שהיינו מכינות עם אמא ותמיד הייתי גאה במשלוחים שלנו
העוגייה המיוחדת שהיינו מכינות הייתה בצק פריך מרודד וחתוך לרצועות עליו היינו שמות קוביות שוקולד ועוד רצועת בצק, חותכות לקוביות
והתוצאה- עוגיית הפתעה

תהנו מהמשלוחים

עונה

מכינה. קאפקייקס פשוטות לגמרי,(מתכון עוגת קקאו בחושה),לחמניות שאני עושה בעצמי,ובקבוקים קטנים של יין שכמובן אנחנו קונים...(וקצת חטיפים פשוטים,בשביל הנפח. בעיני העיקר הוא התוצרת בית,ולא החטיפים הקנויים).

מכינה שניים שלושה משלוחים,לא יותר מכך. אם נוצר מצב שצריך יותר- עושה מיקס מדברים שקיבלנו. בעקרון,היות שייש לי גנים פולניים מצד אחד במשפחה,אני תמיד פוחדת ש 'אין מספיק',ותמיד מבשלת ואופה יותר ממה שצריך. זה ככה אצלי תמיד,לא רק בפורים...

מתחילה בהכנות,כמה ימים לפני פורים. השנה,מקווה להתחיל ביום חמישי.

חווית ילדות ממשלוחי מנות-

אמא שלי היתה אופה כמות גדולה של אוזני המן,והיתה מכריזה ש 'אוטוטו החופש הגדול בפתח'. זה בגלל שהיא היתה מורה במערכת החינוך,וחודש ניסן הוא בעצם חודש בלי כמעט לימודים,וכך היא עודדה את עצמה שכמעט כמעט נגמר... (היום כבר שנים,היא מורה פרטית,ובחוגים,וכבר לא מול כיתות של בית ספר פורמאלי...)

למעלה