איזה סגנון מוזיקלי בסצינת הרוק(מן הסתם)אתם מעדיפים??????? המטרה של השרשור הזה(את האמת)היא לראות אם יש פה מישהו שאוהב גלאם אייטיז ... וגם לדעת באיזה ראש אתם
הייתי עונה... אבל אני לא יודע אז אני לא עונה.. אני שומע דרים (שימו לב - לא רוק מתקדם - דרים!!) LTE TransAtlantic אמממ Pאנק קצת אינקיובס קצת .... אמממ זהו נראה לי שניה אני מסתכל בווינאמפ... שיט לא עובד טוב אז בלית ברירה - זהו!
זה לא מעליב קצת ? זה כמו להגיד להם "אתם מטאליסטים (יה רייט.......)......אבל עם מלאנטה שיער" או "אתם מטאליסטים מטורפים אבל ההבדל ביניכם ל בין megadeth הוא שלכם יש כיבשה על הראש"????? לא!!! אני בספק עם זה מטאל.... זה שיש נגן גיטרה עם פדאל דיסטורשן ומתופף עם הרבה חלקי תופים (מה?) לא הופף אף אחד ללהקת מטאל אולי לסקיד רו יש כל מיני שירים מהירים וכבדים אבל whitesnake? שמעתי שיר שלהם שנקרא משהם בסגנון "i want you to let me love you"??? ).משהו שכזה...לא זוכר בדיוק אבל היה LOVE בשם של השיר.... גם מוטלי קרו.... לא יודע יש לי משהו נגד להקות שכל הלירקיס שלהם מסכמים ב: hey girl " lets make love you so fine girl baby "girl
הלהקות האלה בסך הכל עושות רוקנרול ואם זה לא מספיק "קשוח" לפי דעתך וזה לא נכנס להגדרה של מטאל אז אני "מתנצלת"(לא!!)
ואגב
גם במטרופוליס של דרים אומרים את המילה המקוללת הזאת פעם ... אני לא חושבת שיש מישהו שיכול לערער על יכולת הנגינה של הלהקות האלה..אם זה לא מספיק מגניב בשבילך-אני שוב מתנצלת-הוד קשיחותך...
אבל!!!!!! זה לא קשור למילה LOVE.... זה קשור לנושאים של השירים ...זה קשור למוזיקה עצמה...... טוב..מצטער..אני פשוט לא אדבר על זה... וזה פרופ. הוד קשיחותך .... לא למדתי 4 שנים באוניברסיטת המטאל כדי להיקרא סתם הוד קשיחותך (austin powers rip-off!!!) (וזה היה מממש רע....אני מתלבט אם להעיף את זה...לא!) בקיצור לבריאות.....
לפי דעתי ישנם כמה נושאים שסביבן מסתובבת המוזיקה-אהבה מלחמה אמונה מצב כלכלי. כל להקה וסגנון בוחרים להביע את זה בדרך אחרת-לא משנה עם מדובר על זעקותיה הבלתי מובנות של בריטני לאהבת אמת או לדיסטורשן של דרים במטרופוליס-שהוא מספר על כמה הכל נדפק לו בפנים תוך כדי התבגרותו וחייו הקשים מנשוא.