סקר פורום!!!

skid girl

New member
סקר פורום!!!../images/Emo142.gif

איזה סגנון מוזיקלי בסצינת הרוק(מן הסתם)אתם מעדיפים??????? המטרה של השרשור הזה(את האמת)היא לראות אם יש פה מישהו שאוהב גלאם אייטיז ... וגם לדעת באיזה ראש אתם
אגב-אם יש פה מישהו בוא לצאט...

NiGa

New member
אם הייתי יודע מה זה גלאם אייטיז

הייתי עונה... אבל אני לא יודע אז אני לא עונה.. אני שומע דרים (שימו לב - לא רוק מתקדם - דרים!!) LTE TransAtlantic אמממ Pאנק קצת אינקיובס קצת .... אמממ זהו נראה לי שניה אני מסתכל בווינאמפ... שיט לא עובד טוב אז בלית ברירה - זהו!

skid girl

New member
בוא אני אסביר:

מוטלי קרו סקיד רו וויטסנייק פיירהאוס... הייר מטאל-בהחלט שווה לנסות!!!ממליצה בעיקר על סקיד-יש להם סאונד די מלוכלך.למי שאוהב את זה
אני אנסה עכשיו ללכת לישון-למרות שלא נראה לי שאצליח.

theriddler

New member
hair metal??.....מה זה אומר?

זה לא מעליב קצת ? זה כמו להגיד להם "אתם מטאליסטים (יה רייט.......)......אבל עם מלאנטה שיער" או "אתם מטאליסטים מטורפים אבל ההבדל ביניכם ל בין megadeth הוא שלכם יש כיבשה על הראש"????? לא!!! אני בספק עם זה מטאל.... זה שיש נגן גיטרה עם פדאל דיסטורשן ומתופף עם הרבה חלקי תופים (מה?) לא הופף אף אחד ללהקת מטאל אולי לסקיד רו יש כל מיני שירים מהירים וכבדים אבל whitesnake? שמעתי שיר שלהם שנקרא משהם בסגנון "i want you to let me love you"??? ).משהו שכזה...לא זוכר בדיוק אבל היה LOVE בשם של השיר.... גם מוטלי קרו.... לא יודע יש לי משהו נגד להקות שכל הלירקיס שלהם מסכמים ב: hey girl " lets make love you so fine girl baby "girl

skid girl

New member
קודם כל-תרגע!!

הלהקות האלה בסך הכל עושות רוקנרול ואם זה לא מספיק "קשוח" לפי דעתך וזה לא נכנס להגדרה של מטאל אז אני "מתנצלת"(לא!!)
ואגב
גם במטרופוליס של דרים אומרים את המילה המקוללת הזאת פעם ... אני לא חושבת שיש מישהו שיכול לערער על יכולת הנגינה של הלהקות האלה..אם זה לא מספיק מגניב בשבילך-אני שוב מתנצלת-הוד קשיחותך...

theriddler

New member
או קי או קי.....אולי קצת הגזמתי!!

אבל!!!!!! זה לא קשור למילה LOVE.... זה קשור לנושאים של השירים ...זה קשור למוזיקה עצמה...... טוב..מצטער..אני פשוט לא אדבר על זה... וזה פרופ. הוד קשיחותך .... לא למדתי 4 שנים באוניברסיטת המטאל כדי להיקרא סתם הוד קשיחותך (austin powers rip-off!!!) (וזה היה מממש רע....אני מתלבט אם להעיף את זה...לא!) בקיצור לבריאות.....

skid girl

New member
פרופסורה זה הרבה יותר מ4 שנים

חבל שלא העפת את ההודעה שלך...
לפי דעתי ישנם כמה נושאים שסביבן מסתובבת המוזיקה-אהבה מלחמה אמונה מצב כלכלי. כל להקה וסגנון בוחרים להביע את זה בדרך אחרת-לא משנה עם מדובר על זעקותיה הבלתי מובנות של בריטני לאהבת אמת או לדיסטורשן של דרים במטרופוליס-שהוא מספר על כמה הכל נדפק לו בפנים תוך כדי התבגרותו וחייו הקשים מנשוא.

skid girl

New member
בוא לא נריב

אני שונאת את הפורומים האלה שכל הזמן רק רבי בהם ריבים טפישיים סטייל "לינקין פארק זה חרא" עברנו את כיתה א!!!

NiGa

New member
כן הסיבה היחידה שלא נתנו לנו לעשות

פורום להם זה כי בתפוז פחדו מהעומס שיהיה.... אז אמרו אין לכן להקה אחרת לעשות עליה פורום? אמרנו... הממ... טוב נו יש את דרים ת´יאט האלה...

November rain

New member
אני אוהב גלאם ..

אבל הסגנון לא עד כדי כך שווה כדי להתעמק רק בו.. אגב, אם את בקיאה בסקיד ראו, השיר Cat´s in the cradle הוא שלהם במקור?

skid girl

New member
אני לא אוהבת רק גלאם

ועכשיו אני עצבנית!!!(ראו הודעה קודמת שלי בשרשור) לא יודעת לגבי השיר של סקיד

the eye2001

New member
לא....

במקור השיר הוא של זמר ישן שאני לא מכיר , אבל אתה אולי מתכוון לקאוור המפורסם שעשו לו UGLY KID JOE.. האמת גלאמ דווקא סיגנון חמוד...:)

למעלה