סקר עקרות הבית....

יעל י

New member
סקר עקרות הבית....

ולמה עקרות הבית ? כי רוב השאלות לקוחות מקומונה של עקרות בית ותודה לנויה של 5 הגולשת שם שהנעימה לנו את הזמן עם מלא שאלות הסקר שם ...
מה יחס בן זוגכן /הילדים/החתול לגלישה שלכן באינטרנט?
כביסה..האם אתן מכבסות את הבגדים ...לבנים ...מצעים לפני השימוש הראשון ???
משפחהעד כמה המשפחה חשובה? (אבא,אמא, אחים,אחיות) איפה הייתן מותחות את הקו האדום בהתייחסות שלהם אליכן??????
כמה מהר וממה אתם מקבלים את הג'ננה ?
באילו פורומים/קומונות אתן משתתפות? באילו פורומים/קומונות אתן רק מציצות? מה הפורום/קומונה האהוב/ה עליכן ביותר?
איזה רגע מכל ה-24 שעות ביממה אתן הכי אוהבות ???ואיזה אתן הכי לא סובלות ???
מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בחיים?
איך אתן אוהבות את הקפה שלכן? ולסיום מכירות את המשפט.... "אשה צריכה להיות- ליידי ברחוב, טבחית במטבח וזונה במיטה"? מה אתן חושבות על זה?

חם לי ולא יכולה לישון אז גולשת ועונה

א. היחס לאינטרנט - אין בעיה לא איכפת לו מתי אני גולשת וכמה זמן. ב. כביסה - לא מכבסת שום דבר לפני שימוש ראשון. רק בגלל שלחצו עלי אז לילד הראשון כיבסתי הכל לפני השימוש. ג. משפחה - היחס בסדר. הקו האדום נמתח כשמעצבנים אותי יותר מדי ויורדים לחיי. ד. הפורום הכי אהוב עלי - הורים למתבגרים. הקומונה הכי הכי היא סריגה ומיד אחריה אמהות ומרזות. ה. הרגע ביממה שהכי אוהבת - כשהבית שלי וכולם ישנים. הרגע שהכי לא אוהבת ולא סובלת שצריך להעיר ילדים לבית ספר. ו. הדבר ה כי מביך שקרה לי = צ'טערת לא זוכרת דבר כזה. ז. אין אתן אוהבות את הקפה - לא אוהבת שותה רק תה ושוקו ולגבי המשפט כן מכירה אותו ולא מחבבת אותו.

moranliraz

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif בחופשת לידה

עונה גם.. מה יחס בן זוגכן /הילדים/החתול לגלישה שלכן באינטרנט? אין לאף אחד בעיה עם זה מפרגנים כביסה..האם אתן מכבסות את הבגדים ...לבנים ...מצעים ממש לא . רק את הבגדים של הבייבי הקטנה לפני השימוש הראשון ??? משפחהעד כמה המשפחה חשובה? (אבא,אמא, אחים,אחיות) חשובה מאוד אך קיימת התרחקות , קו אדום נמתח כשמציבים לי תנאים ומנסים להחליט בשבילי איפה הייתן מותחות את הקו האדום בהתייחסות שלהם אליכן?????? כמה מהר וממה אתם מקבלים את הג'ננה ? כשאני עייפה וזה בד"כ לקראת שעת השינה והגדול שלי לא זז באילו פורומים/קומונות אתן משתתפות? להיות הורים, מתכונים , חדר כושר באילו פורומים/קומונות אתן רק מציצות? אין מה הפורום/קומונה האהוב/ה עליכן ביותר? מתכונים איזה רגע מכל ה-24 שעות ביממה אתן הכי אוהבות ???ואיזה אתן הכי לא סובלות ??? מאוד אוהבת את השעה 20:00 בערב נחשו למה
לא אוהבת מוקדם בבוקר מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בחיים? איך אתן אוהבות את הקפה שלכן? בינוני ולסיום מכירות את המשפט.... "אשה צריכה להיות- ליידי ברחוב, טבחית במטבח וזונה במיטה"? מה אתן חושבות על זה? אין לי בעיה עם המשפט

גאיה0

New member
עונה..

מה יחס בן זוגכן /הילדים/החתול לגלישה שלכן באינטרנט? לאף אחד זה לא מפריע. כביסה..האם אתן מכבסות את הבגדים ...לבנים ...מצעים לפני השימוש הראשון ??? לא ,אני מתעצלת משפחהעד כמה המשפחה חשובה? (אבא,אמא, אחים,אחיות) המשפחה מאוד חשובה לי במיוחד ההורים וסבא וסבתא, אני בת יחדיה ככה שאין אחים.אני מאוד אוהבת לצאת למסעדות עם ההורים שלי , לצאת לימי קניות עם אמא, ואפילו סתם להיות בבית. איפה הייתן מותחות את הקו האדום בהתייחסות שלהם אליכן?????? בעיקר בכל הנוגע בבחירת בני זוג ותזונה- ההורים שלי אף פעם לא מיתערבים במה שאני אוכלת אני רק עושה להם רשימת קניות והם קונים לי הכל.גם בתקופת שאני משמינה או מרזה קצת יותר מידי חשוב לי שהם לא יתערבו- מרגישה שזה משהו שלי ורק לי. כמה מהר וממה אתם מקבלים את הג'ננה ?אני מתעצבנת די מהר ונרגעת מהר, בערך כל דבר יכול לעצבן אותי במיוחד בתקופות כמו עכשיו ששעות השינה שלי מאוד מצומצמות. באילו פורומים/קומונות אתן משתתפות?משתתפת רק בפורום הזה. מה הפורום/קומונה האהוב/ה עליכן ביותר? אמהות ומרזות. איזה רגע מכל ה-24 שעות ביממה אתן הכי אוהבות ???ואיזה אתן הכי לא סובלות ???אוהבת את השעות הקטנות של הלילה 3, 4 בבוקר ,אני בכלל טיפוס של לילה. שונאת בוקר את כל השעות עד 12 בצהוריים בערך. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בחיים?מה שכרגע עולה לי לראש. ליפני שבוע בערך הייתי עם אמא שלי בזרה בדיזנגוף סנטר, יש להם 3 תאים בסוף החנות הם לא ניסגרים ממש טוב, מדדתי שימלה ואמא שלי לא הייתה ליד התא , פתאום אני שומעת את האחראי משמרת " אולי מישהו יסגור לה את התא?" לאחת העובדות, הסתובבתי וראיתי שאני עומדת בתא פתוח עם תחתון וחזיה. זה בהחלט היה מביך. איך אתן אוהבות את הקפה שלכן? אמריקאנו בחוץ, בבית נס עם מעט מאוד חלב.

גאיה0

New member
המשך..

מכירות את המשפט.... "אשה צריכה להיות- ליידי ברחוב, טבחית במטבח וזונה במיטה"? מה אתן חושבות על זה? נראה לי כל כך עתיק שויניסטי ולא רלוונטי להיום. איזשהי הבנייה חברתית של איך אישה צריכה להתנהג, כמובן שזה בא לספק את הרצון של הגבר, האישה תהיה יצוגיית כלפי חוץ- סוג של תכשיט שהוא יוכל להתגאות בו, טבחית במטבח (כמובן שכל הנשים נולדות עם גן הבישול) , זונה במיטה שוב הצרכים המיניים של הגבר. מה עם סיפוק הרצונות של האישה- האם אלה שאיפות חייה להיות ליידי , טבחית וזונה? בכל אופן אני מאוד מקווה שהמשפט כבר אינו רלוונטי להיום- מוצאת אותו משפיל ומוריד את הערך של האישה. התפקיד, הרצונות, המחשבות וההתנהגות במשפט הזה מוכתבים לה ע"י מישהו אחר ולא מתוך הבחירות שלה. מאחלת לכל הנשים חירות בכל תחומי חייהם.

רגב ת

New member
היי בנות עונה גם

1 הבעל כמעט לא בבית כך שנמנע ממנו להתייחס 2 שמחה לגלות שאני לא היחידה שלא מכבסת לפני שימוש ראשון 3 המשפחה זה קודם כל המשפחה שלי עם בעלי ואח"כ המשפחה שלי אבא אמא ואחיות והמשפחה של בעלי הקו האדום הוא המשפחה הגרעינית שלי אם מתערבים במשהו שקשור לבעלי או בנותיי 4 תלוי במצב רוח שלי 5 בעיקר פה וקומונת עקרות בית 6 אוהבות כל רגע של שקט שהבנות ישנות 7 לא עולה לי משהו ממש מביך אבל תקופת הרווקות המשופעת בדייטים לא זכורה לטובה 8 עם הרבה חלב הכי חשוב 9 משפט שפעם איזה גבר מגעיל ושוביניסט אמר אותו וכל הגברים אחריו אאאאאאאאאאאאאהההההההההה ווואלה נכון מקווה שהיום הם עוברים תהליך הפנמה שזה לא ככה למרות שלצערי אנחנו עדיין חיות בעולם שוביניסטי להחריד

יעל י

New member
גם אני עונה

מה יחס בן זוגכן /הילדים/החתול לגלישה שלכן באינטרנט? ***היום מקבל בהבנה ואפילו מגלה השתתפות לפעמים. ההתחלה הייתה קשה. כביסה..האם אתן מכבסות את הבגדים ...לבנים ...מצעים לפני השימוש הראשון ??? ***ממש לא!רק מגבות כי אחרת הן לא מנגבות. משפחהעד כמה המשפחה חשובה? (אבא,אמא, אחים,אחיות) איפה הייתן מותחות את הקו האדום בהתייחסות שלהם אליכן?????? ***החשובה לי ביותר זה הקן הפרטי שלי ומי מהמורחבת שינסה לפגוע אני לא אתן לו,אני אמא אווזה.משפחתי חשובה לי אבל לא אוהבת יותר מדי דבק. משפחתו די בקרע בינה לבין עצמה ולביני גם קצת. כמה מהר וממה אתם מקבלים את הג'ננה ? ***מהר ומתרגזת בקלות ול]עמים משטויות.דם חם בפולנייה. באילו פורומים/קומונות אתן משתתפות? באילו פורומים/קומונות אתן רק מציצות? מה הפורום/קומונה האהוב/ה עליכן ביותר? ***הרבה יחסית העיקרים זה הורים ל...לנושאים וגילאים רלוונטים,ADHD בעיקר והכי הכי אלה שאני מנהלת. איזה רגע מכל ה-24 שעות ביממה אתן הכי אוהבות ???ואיזה אתן הכי לא סובלות ??? ***אוהבת את הלילה שכולם ישנים ושקט. שקמה מוקדם אוהבת קפה שקט. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בחיים? ***שחשבו שבטן השומן שלי היא בטן הריון. איך אתן אוהבות את הקפה שלכן? ***מגורען,לא ממותק ומעט חלב. ולסיום מכירות את המשפט.... "אשה צריכה להיות- ליידי ברחוב, טבחית במטבח וזונה במיטה"? מה אתן חושבות על זה? *** אחלה משפט!!!

ronanit

New member
מנסה לענות

יחס משפחה לגלישה - כל הקודם זוכה במחשב - עכשיו גם האפרוח למד לשחק במחשב.. לאיש יש לפטופ חדש אז אנחנו מתכתבים בתוך הבית במסנג'ר..
כביסה - מכבסת הכל לפני שימוש ראשוני
משפחה - האחיות שלי הן הכל בשבילי , האחים שלי לא מדברים איתי (גם הם היו כמו האחיות עד שבחרו לא לדבר איתנו) הורים אין לי.. הקו האדום - נמתח בכבוד מול האיש (לצערי היו מקרים)
ג'ננה - מהר מאוד עולה אצלי החום.. אבל גם מתקרר באותה מידה
פורומים/קומנות - נשים אחרי לידה, אמהות ומרזות (כמובן) הורים לפעוטות, לקראת הריון, אמהות נולדות ומציצה באיפור גוף - הפורום האהוב עליי - נשים אחרי לידה
24 שעות - אוהבת את שעת סיפור עם האפרוח לפני השינה הכי לא אוהבת את שעות הבוקר שמתעוררים ורוצים עוד קצת במיטה
הכי מביך שקרה לי - לא עולה לי בראש.. אפשר להשלים אחכ כשאזכר???
הקפה שלי - גרגירים ללא סוכר עם מעט חלב..
המשפט המזעזע הזה זה האני מאמין של חמותי..

מאיוש1982

New member
ואני עונה.

מה יחס בן זוגכן /הילדים/החתול לגלישה שלכן באינטרנט? בהתחלה זה נראה לו מוזר עכשיו כבר לא. כביסה..האם אתן מכבסות את הבגדים ...לבנים ...מצעים לפני השימוש הראשון ??? רק את של התינוק שלי. משפחהעד כמה המשפחה חשובה? (אבא,אמא, אחים,אחיות) איפה הייתן מותחות את הקו האדום בהתייחסות שלהם אליכן?????? = משפחה חשובה מאד, לא אוהבת אבל להיות דבק, והקו האדום זה כשמתערבים לי. כמה מהר וממה אתם מקבלים את הג'ננה ? אני דווקא מאד סובלנית עד שאני מרגישה שמזלזלים לי ואז אני מקבלת את החלסטרה. באילו פורומים/קומונות אתן משתתפות? אמהות ומרזות. באילו פורומים/קומונות אתן רק מציצות? פסןריאזיס, בונות ציפורניים. מה הפורום/קומונה האהוב/ה עליכן ביותר? אמהות ומרזות. איזה רגע מכל ה-24 שעות ביממה אתן הכי אוהבות ???ואיזה אתן הכי לא סובלות ??? אני אוהבת כל דקה שאני עם הבן שלי ועם בעלי. לא סובלת כשקודחים לי במח. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בחיים? כבר סיפרתי כאן, קפצתי לבריכה ועף לי החלק העליו של הבגד ים. איך אתן אוהבות את הקפה שלכן? עם חלב דל שומן בלי קצף לא חזק. ולסיום מכירות את המשפט.... "אשה צריכה להיות- ליידי ברחוב, טבחית במטבח וזונה במיטה"? משפט מעולה, בתנאי שגבר צריך להיות שף במטבח טוטח במיטה ולדעת להחליף חיתולים ולשטוף את הבית...אה וגם להביא פרנסה הביתה. מה אתן חושבות על זה?

למעלה