סקר על השחקנים!

ירדן8

New member
סקר על השחקנים!

1.איזה שחקנים הכי אתם אוהבים? 2.האם תאהבו אותם גם אם ישתנה להם....
צבע העור
צבע העיניים
צבע השיער

i love אפרת

New member
את אפרת כהן ../images/Emo99.gif

וברור! אני אוהבת את האדם שהיא לא את המראה שלה.. כאילו גם את המראה (ברור) אבל זה לא יהיה לי משנה אם היא תשתנה

אוקי אז ככה:

על השאלה הראשונה כבר עניתי בשרשור אחר אבל הנה שוב: 1.אפרת כהן, נתן רביץ, וניר לוי ועל השניה: לא אכפת לי איך הם נראים העיקר שזה הם!!!!!!!!!!!! *מצרפת משהו קטן...*

נצל"ש........

תראו מה מצאתי שהיה כתוב באתר אינטרנט: "(רן) דנקר על חברתו- נינט היא דבר מיוחד..." כן בטח................. "...דבר מיוחד..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי............................... אני מתה................................... בואו ננסה לעשות השוואה בין אפרת שלנו לנינט....... מי לוקח באיזו קטגוריה- 1.משחק- 2.שירה- 3.מראה- 4.הערצה (את מי לדעתכם מעריצים יותר)- 5.את מי אתם הייתם מעדיפים בתור מיכאלה- אני: 1.אפרת 2.אפרת 3.אפרת 4.אפרת 5.אפרת

liraz האחת

New member
או קיי

1. משחק - אפרת 2. שירה - אפרת! (דרך אגב "לעוף" יותר יפה מ"עוד מעט"!) 3. מראה - אפרת יותר יפה מנינט 4. הערצה - אפרת לכו חפשו בפורום השיר שלנו אם מזכירים כל כך הרבה את נינט 5. את מי אני מעדיפה בתור מיכאלה - אפרת מסקנה: אפרת מושלמת יודעת לשיר לשחק להיראות טוב הרבה מעריצים שמתים עליה בקיצור מושלמת! אפרת רולז|

תראו משהו

שמתי קישור כאן תכנסו קודם לסרט הכוכבים לש שלומי ואחר כך שזה יגמר לסרט מתנה משמיים ותראו הפתעה...

ירדן8

New member
משהו שעשיתי אבל לא סתם תראי בהמשך

מממממממממממממממממממממממממממממממממממקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההה

למי שאין את האפשרות להיכנס.....

אז בקטע של הסרט הכוכבים של שלומי מופיע אלברט אילוז (עם זקן) ובקטע של הסרט מתנה משמיים מופיע מי אם לא- נתן שלי!!!! אהובי!!!!!

perfecta

New member
ברור ש..

1. משחק-אפרת דה...נינט לא יודעת לשחק בגרוש... 2. שירה-אפרת...שרה פי אלף מנינט וממדונה ביחד... 3. מראה-אפרת!!! אין עלייה!! אין יפה ממנה!!! היא יפיפייה!! נינט סתם גוצית...איכככ נינט... 4. הערצה- ברור שאפרת!!! מה אתם עושים צחוק?! אני מעריצה את אפרת!!! והשאלה לא אמורה להיות את מי אתם יותר מעריצים, כי את נינט לא מעריצים בכלל!!! חחח...אפרת שולטת!!!

ירדן8

New member
טלטל היחידה------------->

בקשר לחתימה שלך על הראיון מה זאת אומרת הפלוס? תסבירי

אהם...בוא נחשוב ב*רור שאפרתיייייייי

יש לי תשובות מגוונות 1.אפרת 2.אפרתי 3.אפרתוש 4.אפרת הממי 5. אפרת המדהימה טוב זאת ההודעה האחרונה שלי לשלושת השבועות הקרובים כי אני טסה היום בשלוש בלילה זזתי לישון קצת לפני הטיסה לאב יוווווווווווווווווווו

perfecta

New member
1.אפרת כהן ונתן רביץ ../images/Emo29.gif

2.ברורררררררררררררררררררררררררר שכןןןןןןןןןן זה ממש לא משנה הם עדיין אותם בני-אדם...

שלי...../images/Emo140.gif

אני הכי אוהבת את אפרת כהן וגם את נתי רביץ יונתן רוזן וטלי שרון וגם את ניר(נירו)לוי. איך שהם לא ניראים אני אוהבת אותם גם כצת בגלל היופי ובכלל בגלל שהם משחקים טוב ובגלל שאפרת שרה מדהים!!!!

ירדן8

New member
עוד מעט ההפתעה!!!!

אני מקפיצהצהצהצהצהצהצהצההההההההההההההההההההעוד מעט ההפתעה!!!!!כולם לחכות! אני לא יודעת לא יצא משהו אבל לאמשנה! עוד מעט!

Miss Westlife

New member
תתתתתששששששששששוווווווובבבבבבוווותת

1.נתי, אפרת, רובי ובן. 2.כן- זה בכלל לא קשור למראה!!

למעלה