סקר על החלל

GILADOS

New member
סקר על החלל האם אתם מאמינים בחיזרים? א. כן. ב. לא. ג. ככה ככה. ד. אני נטרלי. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? א. כן. ב. לא. ג. סיכוי קלוש ביותר. האם הייתם רוצים להגיע לירח? א. כן, זה יכול להיות מעניין להיות מחוץ לכדור הארץ. ב. כן, זה יכול להיות כיף. ג. לא, לא מעניין אותי הירח. ד. לא, כי זה מפחיד לטוס בחלל. האם אתם קוראים ספרים על היקום? א. כן. ב. לא. ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? א. התפתחות החיים. ב. חוקי הטבע. ג. הגודל העצום שלו. ד. הכוכבים. ה. מימד הזמן. ו. אחר. (פרטו).

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייייי האם אתם מאמינים בחיזרים? א. כן. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? א. כן. האם הייתם רוצים להגיע לירח? ד. לא, כי זה מפחיד לטוס בחלל. האם אתם קוראים ספרים על היקום? ב. לא. ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? ד. הכוכבים.

----> האם אתם מאמינים בחיזרים? ד. אני נטרלי. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? ג. סיכוי קלוש ביותר. האם הייתם רוצים להגיע לירח? ג. לא, לא מעניין אותי הירח. האם אתם קוראים ספרים על היקום? ב. לא. ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? ב. חוקי הטבע.

A Lovato

New member
חיזרים?../images/Emo153.gif אוקע חיחי האם אתם מאמינים בחיזרים? ככה ככה. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? כן. האם הייתם רוצים להגיע לירח? ד. לא, כי זה מפחיד לטוס בחלל. האם אתם קוראים ספרים על היקום? ב. לא.רק בגיאוגרפיה:/ ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? א. התפתחות החיים. ד. הכוכבים. זהו....למה זה היה?

English Muffin

New member
חחחחחחחחח ...אוקיי האם אתם מאמינים בחיזרים? א. כן. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? א. כן. האם הייתם רוצים להגיע לירח? א. כן, זה יכול להיות מעניין להיות מחוץ לכדור הארץ. ב. כן, זה יכול להיות כיף. האם אתם קוראים ספרים על היקום? ב. לא. ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? ד. הכוכבים.

מסטולית

New member
בא לי סביון!../images/Emo142.gif האם אתם מאמינים בחיזרים? ג. ככה ככה. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? ג. סיכוי קלוש ביותר. האם הייתם רוצים להגיע לירח? ב. כן, זה יכול להיות כיף. האם אתם קוראים ספרים על היקום? ב. לא. ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? ה. מימד הזמן.

../images/Emo86.gifעונה../images/Emo26.gif האם אתם מאמינים בחיזרים? א. כן. ב. לא. ג. ככה ככה.../images/Emo45.gif ד. אני נטרלי. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? א. כן.../images/Emo45.gif ב. לא. ג. סיכוי קלוש ביותר. האם הייתם רוצים להגיע לירח? א. כן, זה יכול להיות מעניין להיות מחוץ לכדור הארץ. ב. כן, זה יכול להיות כיף.../images/Emo45.gif ג. לא, לא מעניין אותי הירח. ד. לא, כי זה מפחיד לטוס בחלל. האם אתם קוראים ספרים על היקום? א. כן. ב. לא.../images/Emo45.gif ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? א. התפתחות החיים. ב. חוקי הטבע.../images/Emo45.gif ג. הגודל העצום שלו. ד. הכוכבים. ה. מימד הזמן. ו. אחר. (פרטו).

tuty fruty

New member
התשובות שלי האם אתם מאמינים בחיזרים? א. כן. ב. לא.../images/Emo127.gif ג. ככה ככה. ד. אני נטרלי. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? א. כן. ב. לא.../images/Emo127.gif ג. סיכוי קלוש ביותר. האם הייתם רוצים להגיע לירח? א. כן, זה יכול להיות מעניין להיות מחוץ לכדור הארץ. ב. כן, זה יכול להיות כיף.../images/Emo127.gif ג. לא, לא מעניין אותי הירח. ד. לא, כי זה מפחיד לטוס בחלל. האם אתם קוראים ספרים על היקום? א. כן. ב. לא.../images/Emo127.gif ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? א. התפתחות החיים. ב. חוקי הטבע. ג. הגודל העצום שלו. ד. הכוכבים.../images/Emo127.gif ה. מימד הזמן. ו. אחר. (פרטו).

אוף וי גו טו ספייס. האם אתם מאמינים בחיזרים? ג. ככה ככה. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? א. יש מצב. האם הייתם רוצים להגיע לירח? א. כן, זה יכול להיות מעניין להיות מחוץ לכדור הארץ. האם אתם קוראים ספרים על היקום? א. כן. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? א. התפתחות החיים. כי זה מגניב. וזהו.

מדהימה69

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gifהאם אתם מאמינים בחיזרים?ד-ניטראלית. ../images/Emo65.gifבמידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ?א-כן. ../images/Emo65.gifהאם הייתם רוצים להגיע לירח?א-כן,זה מעניין. ../images/Emo65.gifהאם אתם קוראים ספרים על היקום?ב-לא [לא נראה לי שאני מכירה כאלה..]. ../images/Emo65.gifמה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום?בכנות אני ממש מתלבטת בין א-התפתחות החיים ו-|ה-|מימד הזמן-אז שניהם.

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif האם אתם מאמינים בחיזרים? א. כן. ../images/Emo127.gif, אבל לא מהסוג הירוק ובעלי החללית אלא מיקרואורנזימים. ב. לא. ג. ככה ככה. ד. אני נטרלי. במידה ויש חיזרים, האם לדעתך יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ? א. כן. ב. לא. ג. סיכוי קלוש ביותר. ../images/Emo127.gif האם הייתם רוצים להגיע לירח? א. כן, זה יכול להיות מעניין להיות מחוץ לכדור הארץ. ../images/Emo127.gif ב. כן, זה יכול להיות כיף. ג. לא, לא מעניין אותי הירח. ד. לא, כי זה מפחיד לטוס בחלל. האם אתם קוראים ספרים על היקום? א. כן.../images/Emo127.gif ב. לא. ולסיום, מה לדעתכם הדבר הכי מדהים ביקום? א. התפתחות החיים. ב. חוקי הטבע. ג. הגודל העצום שלו. ד. הכוכבים. ה. מימד הזמן. ו. אחר. (פרטו). המפץ הגדול והתפתחות של היקום וגם מימד הזמן-חלל.

למעלה