סקר על אהבה

ציפור 88

New member
סקר על אהבה

הייי
מה הייתם עושים :

1. האם הייתם יוצאים עם מישהו שאין לא תור אקדמאי - ישר שופטים אותו ולא מסכימים לנסות להכיר לפחות קצת ?
ולכן כמובן יש תואר....

2. האם הייתם מסכימים להכינס למערכת זוגית עם בן זוג שיש לו הפראה נפשית \ גופנית שיכולה להשפיעה להביא ילדים ?
איך הייתם מקבלים את זה ?

Megie

New member
עונה

1. בעיני תואר זאת עוד דרך להשיג מטרות כדי לבסס חיים מכובדים, אם הבחור מצליח לקדם את עצמו בדרכים אחרות-אני אכבד ואעריך את זה.. כמובן שהכל תלוי בגיל, סטטוס ועוד.. אם נניח זה בחור בשנות העשרים המאוחרות ומעלה-שעובד באופן בסיסי וחי אצל ההורים בלי יותר מדי תוכניות לשינוי כלשהו בעתיד, סביר להניח שזה יוריד לי.. כי זה מראה על רצינות.. אני כן אתן הזדמנות כדי להבין האם לבחור יש ישאיפות.. והכל יהיה תלוי ברצינות שלו..בכל זאת, אני מתכוונת לזוגיות עם עתיד ולא מחפשת להעביר את הזמן בלנהל חיים עם מישהו ששואף נמוך.

2.אני חושבת שאם הייתי יודעת על הפרעה כזאת מראש, אני מודה..לא הייתי נכנסת לשם.. (לכן אם היו מסתירים את זה ממני ומגלים בשלבים מאוחרים, ייתכן והייתי חותכת מהחוסר כנות) אבל אם זה משהו שהיה מתגלה במהלך הקשר אחרי תקופה עם רגש וכו'..הייתי נשארת. אבל כמובן שהכל תלוי בסוג המגבלה, וברגע האמת-הרבה דברים משתנים.

ציפור 88

New member
אממממ :\

אז כיביכול העולם צריך להיות "שלם" מבחינת בריאות ...
ו"בנרמאל" לרב האנשים

יעני מי שיש לו בעיה כזו או אחרת
או שואף קדימה אבל לא לאקדמיה
מחוק?

Megie

New member
הפכת את דבריי..

א. לא, העולם אף פעם לא יהיה שלם ואף אחד לא מושלם אם לא רחוק מזה.. אבל אם אני אכיר בחור עם פגם משמעותי להביא ילדים או נזק נפשי שהוא חווה..אז כן, אני מודה שזה ירחיק אותי..אבל כמו שכתבתי, זה יכול להשתנות ברגע האמת, אם הגבר עשה לי משהו, אני אלך עם הרגש..אבל אם זה בשלב שעדיין לא התפתח רגש, אני אעדיף שלא להשאב פנימה.. וכן, בסה"כ כולנו יצורים שרוצים המשכיונות וגם אני רוצה משפחה עם ילדים..וכחלק מעוד ים דברים שאני בוחנת בפגישות הראשונות, אני גם אשים לב לפגמים שעלולים להפריע לי.. ואני מודה, אני בררנית, ייתכן ויש אנשים שזה לא יפריע להם, כמו גם אולי תכונות חיצוניות שלי לא יפריעו ולאחרים כן..או מאפייני אופי שאני אוהבת ואת לא.. כל אחד והבחירה שלו, לכל אדם בסופו של דבר-איי שם..יש מישהו מתאים.

ב.כתבתי שאם אכיר בחור שאין לו שאיפות להתקדם-בין אם זה עם תואר בין אם בכל דרך אחרת, אחד שיתבטל בלי לעשות עם עצמו כלום, סביר להניח שלא, אני לא אצא איתו.. ואני מתנצלת אבל יש לי הרבה להציע, ובעצמי הלכתי ללמוד תואר עוד בצבא במקום לשבת חופשיה ו"להינות מהחיים" כי חשוב לי לבסס את עצמי ולהבטיח עתיד יציב, אז אין סיבה להיות עם גבר שלא מוכן לעשות עם עצמו כלום וכלום זה לא בהכרח לא ללמוד תואר, יש הרבה אנשים שמצליחים נהדר גם בלי תואר..
בשום שלב לא אמרתי את מה שכתבת/הבנת מדבריי, שימי

בכל מקרה,
סופ"ש מקסים!

למעלה