סקר עלויות קצר

דניאל200

New member
סקר עלויות קצר

שלום! אני מתחיל בקרוב את לימודי הנהיגה. רציתי לדעת כמה מקובל לשלם על שיעור היום אם תוכלו לציין גם איפה אתם לוקחים את השיעור, כמה עולה? ורגיל/אוטומט תודה

מור~!

New member
75-85 ש"ח בממוצע

פלוס אגרות למיניהן שמשום מה התגלה שהן משתנות ממורה למורה ו250 ש"ח לטסט חיצוני +113 ש"ח אגרה ו113 ש"ח לתיאוריה וטסט פנימי שאצל כל מורה זה שונה בין 28 ל40 שיעורים בממוצע הממ אני מקווה שזהו

RozwareZ

New member
אבל תזהר יש גנבים...

אני מכיר למשל מורה אחד לא משנה תשם שלו שלוקח 40 או 50 לשיעור... ואומר לך טסט חינם תאוריה חינם וכל זה... אבל בפועל זה שיעור קצר מאוד תאוריה לא חינם סתם מקשקש וטסט לא חינם... תבדוק הכל עדיף שתלך לפי המלצה

funnydog

New member
צריך גם לבדוק את משך השיעור

יש כאלה שמלמדים 40 דקות ויש כאלה שמלמדים שעה. אם זה שעה אז לוקחים גם יותר מ-100, אבל אז מספיק 19 שיעורים.

RozwareZ

New member
חח איזה שיכור לא יודע למה כתבתי

אוטומט... התכוונתי ידני

N I R VA N A

New member
אני יתקן אותך

במקום ''שיכור'' רצית לכתוב שקרן... איך אפשר לכתוב ''בטעות'' אוטומט במקום ידני?? בבקשה ממך - תסביר לי פעם אחת ולתמיד - למה אתה צריך לשקר בכל הודעה והודעה שלך?? מה אתה מקבל מזה?? אתה נהנה מזה או מה??

RozwareZ

New member
חחחחחחחחחח

אתה אשכרה חולה כן נמשיך עם זה אני לומד על אוטומט האא בעצם סליחה אני לא לומד בכלל אני בן 13 אני חולם על נהגיה, אתה המלך, ואין לי חברים עכשיו אתה שמח
האא ואין לי אח הוא מת במלחמה בכלל...

N I R VA N A

New member
מי החולה פה

כבר כולם הבינו (אני יודע שקשה לך להבין את הכוונה שלי אז אני אסביר לך: אתה) אני נותן לך עובדות שמוכיחות שאתה משקר - ואתה ממשיך להתבטאות כמו ילד בכיתה ג' - מה קרה עליתי עליך?? אין לך מה להגיד?? אין לך עוד תירוצים להמציא?? ממש צר לי על כך שיש יצורים כאלה בעולם... אני ממש מרחם עליך אני לא מתכוון יותר לקחת חלק בדיון העלוב הזה ולבזבז את הזמן שלי על מישהו אומלל כמוך... זאת התגובה האחרונה שלי... ועצה מכל הלב: תפסיק לעשות צחוק מעצמך, תפסיק לעשות מעצמך אידיוט - תפסיק לשקר!!!

RozwareZ

New member
למען האמת עם זה היה באמת חשוב

לך... אז כן אני דיסלקט אומנם דיסקלקול(דיסלקציה במספרים) אבל יש לי לקויי למידה אחרים למשל במבחנים יש לי שיכתובים בגלל כתב לא קריא ויש לי התעלמות משגיאות כתיב במבחנים שכן יוצא לי לכתוב ותאמין לי נמאס כבר להגיב לשטויות שלך... דרך אגב מצאתי עוד טעות באיזה הודעה כאן כתבתי במקרה "אולי" במקום אותי בקשר לשאלה של האיתותים אז כן אתה צודק אין דבר כזה אני יש רק אולי... מה אתה אשכרה מטורף אנשים כותבים דברים בטעות למה להכנס לקטנות אמרתי לך שוב... תריבים המפגרים שלך תשמור למסרים אם זה חשוב לך

RozwareZ

New member
שאלה שקצת מתקשרת

ידוע לי שפעם השיעורים היו 20 או 25 דקות משהו כזה... ושיעור כפול היה נחשב מה שאנחנו רובנו לומדים היום(40/45 דקות) מה קרה ששינו את זה
איזה שהוא חוק או משהו כי אני יודע שזה הרבה מאוד שנים היה ככה אמא ואבא שלי למדו ככה, ואחות שלי שזה לפני איזה 5 שנים גם למדה ככה אז מה קרה ששינו את זה

למעלה