סקר עלויות פרזול

טלטוש

New member
סקר עלויות פרזול

הגענו לשלב הברזלים, מעקות סורגים וכל מה שעשוי מברזל... קבלנו הצעה של 520 ש"ח למ"ר האם יקר? זול? ממוצע?

fireman

New member
ואת יודעת לחשב כמה מ"ר יש לך?

אני לא..... את מוזמנת לבוא אליי הביתה למדוד את המעקה....אם תצליחי להגיד לי כמה מ"ר יש שם, אני עושה לך מעקות בכל הבית על חשבוני. כשמדובר בעבודות ברזל נפחות שבהן יש מרכיב אומנותי המחירים הם בהתאם ונגזרים מאיכות העבודה, העיצוב, המחשבה והתוצר הסופי.....הרבה מעבר למעקה סטנדרטי ממוטות ברזל שבסה"כ ריתכו לכמה מוטות רוחב.... אם אני אחשב את האורך של המעקה שלי במטרים רצים והחתוך את המחיר לכל מ"א.....520 ש"ח זה בחינם. בנפחות ברזל זה אפילו לא מחיר כניסה לדעתי, על אחת כמה וכמה עם מחירי הברזל היום.... שוב, תלוי מה נכלל בתוך העסקה....איך זה ייראה? מה יהיה שם?

vonder

New member
../images/Emo207.gifמחירים

צריכה עזרה בהערכת עלויות של שער כניסה ושער לחניה לצורך חישובי תקציב. תודה

eranshap

New member
בהנחה שזה למטר אורך - זול מאד

אשמח לקבל פרטים במסר

טלטוש

New member
האמת גם לי קשה לחשב

יש לנו המון מטרים "נסתרים". מדובר במעקה פשוט מוטות אורך ומוטות רוחב, אבל לא יותר מדי מצועצע (נגמר התקציב) עכשיו לוקחים גם מכוער וגם זול.

avi5199

New member
נב: למטר רץ של מעקה תיקני בגובה 105 ס"מ .

זה כולל מעקה סביב כל המרפסות וגם למדרגות בתוך הבית ומדרגות בגינה שבוצע באותו סגנון .
היצרן סמיר פרח מחיפה.

<a href=http://www.samirfarah.com/ target=_blank style=color:blue>http://www.samirfarah.com/</a>

happy

New member
זה מחיר מצויין

לכו לבדוק שמה שעושים לכם זה באמת מוצא חן בעינכם. אנחנו חיפשנו לפני חודשים מעקה לבית והכי זול שהצלחתי למצוא היה 800ש"ח למטר. אז כדאי לבדוק שהעבודת הפירזול באמת מוצאת חן בעיכם. אם כן אז לדעתי זה מחיר מצויין.

מגרש22

New member
אני קיבלתי היום הצעת מחיר של 350ש"ח למטר אורך

אבל, אצלנו מדובר רק על פירזול בחוץ. אין לנו מעקה בבית. דובר על שער כניסה לבית + מעקה (חניות, בין מגרשים וכו') הבחור שהציע לנו את ההצעה כבר עשה כמה בתים בהרחבה שאנחנו בונים בה וקיבלתי עליו המלצות חמות. ראיתי גם כמה עבודות שלו. בכל אופן לי היה נדמה שזה קצת יקר , אולי בגלל סך התשלום ביחד שמתקרב ל12 אלף ש"ח או בגלל שאין לי כל כך מושג בזה והוא היה ההצעה הראשונה שקיבלתי. בכל אופן אם תרצי אוכל לשלוח לך טלפון במסר.

happy

New member
מאוד מאוד רוצה

אנחנו גם צריכים לעשות שער כניסה הביתה + שער לחניה + שער לפח הזבל. המחיר שלך למטר נשמע סופר אטרקטיבי אשמח לפרטים במסר תודה רבה

למעלה