סקר עונה 10

גויבה

New member
סקר עונה 10

אני מבקש ממכם כדי שהסקר יהיה גדול יותר וכיפי יותר אז תמליצו גם לחברים שלכם להשתתף (בבקשה!!! ואם אתם יכולים אז גם לפרסם בפורומים אחרים) טוב אז בקיצור אתם מוזמנים לענות על השאלות הבאות לגבי העונה ה-10 (למען האמת הם כבר מוכנות אבל רק רציתי לשאול אתכם מה אתם מעדיפים שנעשה כמה אופציות כלומר אמריקאי או פתוח???) טוב נראה מי יצליח לזהות את הדמות הבאה שהופיעה בעונה ה10 אוקיי רק משהו אחד לוודא ובבקשה תענו לי נכון הייתה את המטפלת בעונה ה10 של סטיב וגאנט שהוא גילה שהוא שכב איתה אז איך קראו לה???

galia16

New member
אממ... מותר לי להשתתפ?

אז דארבי (או משהו בסגנון) שהייתה חמודה מדי בשביל זאנט.... וזה נוח ששכב איתה.... ולמה אני מגיבה בכלל? אני חשבה פה, כרגע נכנסתי... אני גלי בת 16 מראשל"צ... וסתם נטפלתי אליכם... אז מה שלום כולם?

galia16

New member
אה ושכחתי את אחד הפרטים החשובים....

דילן שולטטטטטט

גויבה

New member
ברור

שמותר לך להשתתף והמון ברוכה הבאה (כן קצת מוזר להגיד המון ברוכה הבאה אבל בשביל ההתלהבות) לפורום הכי מגניב בתפוז!!! מקווה שתהני ואת מוזמנת לפזר ביקורת על כל דבר בפורום (Rק לא בצורה בוטה אם זאת ביקורת רק) טוב בקיצור בקרוב אני אעשה את הסקר אבל עדיין לא עניתם לי מה אתם חושבים ובקרוב גם יהיה לי אינטרנט מהיר שבוע הבא ואז אני מבטיח לכולכם לפרסם המון תמונות ולעשות המון ספיישלים (ובקיצור להשקיע) ועכשיו לקטע המצחיק גם אני בטוח שקוראים לה דארבי ובדקתי בכמה תקצירים וזה נכון ואז חיפשתי סתם באקראי תמונות שלה מהפרק או בכלל הגעתי לאיזה סלבריטאית בת 90 וזה מאותו אתר לא חיפוש שונה אז אני לא יודע מה קורה לי ולשנייה חשבתי שהתבלבלתי אבל עכשיו אני עוד יותר מבולבל טוב אז בקיצור קבלו כולם סקר מגניב: מי מכל כוכבי הסדרה אתם חושבים שהכי יצליח (וזה לא צריך להיות דווקא על סמך העבר כמו במקרה של ברנדה ומכושפות) אני חושב או שקלי תצליח כי פשוט מאוד יש לה את זה ויש לה הרבה פוטנציאל או ברנדון עם הוא לא ידרס או ישתכר או יהיה מכור לסמים כי לפני זה הוא התחיל לביים ולהפיק סרטים וחבל שהוא הפסיק. כמובן שאני חושב שגם ברנדה תצליח אבל בגלל שראיתי אותה לאחרונה בספיישל וראיתי שהיא נראית זוועה (והמראה מאוד משנה בנוגע לטלויזיה) אז אני לא כלכך יודע נחיה ונראה!!!

galia16

New member
המון תודה.....

על הקבלת פנים! ג'ייסון (ברנדון) כבר השתחרר מהבית חולים? פעם אחרונה ששמעתי הוא היה בתאונה והיה בערך במצב כמו של כריסטופר ריב (סופרמן המקורי).... לא נעים.... ולא יפה מצידי שאני לא מתעדקנת לעיתים יותר קרובות.... אבל אחרי החודש הזה של הבגריות אני מבטיחה שאני יעשה את זה.... פיספסתי את הפרק האחרון של העונה! כאילו ראיתי כל יום ואז בגלל שהייתי צריכה להיות בבצפר (כן, בשמונה בערב) בלאט פספסתי.... אז לא נורא עכשיו רואים שידור חוזר..... חוצ מזה אני חושבת שדילן יצליח.... גם כי הוא חתיך, דהה.... וגם בגלל שלפני כמה שנים שמעתי שהייתה לו באמריקה סדרה עם זאתי ששיחכה בבאוורלי את אישתו.... זה היה רשום בפנאי פלוס לפני שנים ואם אני טועה מישהו מוזמן לתקן אותי..... וגם בגלל הסדרה ג'רמיה בכל יום שבת ב11:35 (נדמה לי) בערוצ 3..... אז זהו נדמה לי....

גויבה

New member
כמה דברים

גייסון כבר מזמן התאושש מהתאונה שקרתה לו שנה שעברה (לפחות ככה נדמה לי) ולמזלו לא קרה לו כלל פגיעות (לפחות כך נדמה לי) ויכלת אפילו לראות אותו באיחוד של בוורלי שהיה ב11 למאי השנה (אם לא ידעת) במצב מצוין. לפי מה שהבנתי את לא יודעת הרבה על האיחוד ולכן אשמח לעדכן אותך בפרטים: באיחוד השתתפו אנדריאה סטיב ברנדון ברנדה קלי דילן גים סינדי ונאט. הם דיברו על כל מיני דברים (לא ממש פרק איחוד אלה סתם דיבורים על הימים של התיכון) האיחוד כלל כל מיני סצינות ישנות ועוד כל מיני דברים מעניינים ולהפעתך ובעיקר להפתעתי דונה ודיויד לא הופיעו באיחוד. אני גם מאמין שדילן יצליח אבל הוא כל כך עצבן אותי בעונה ה10 שכל הדברים שאהבתי אצלו בעבר פשוט התפוגגו באויר. לפי מה שאני יודע לדילן לא הייתה שום סידרה עם אשתו טוני אבל אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה. מה שכן לקלי ולטיפני היה לא מזמן תוכניות fastlane (של ואלרי) וwhat i like about you (של קלי). מה שמצחיק הוא שקלי משחקת בסדרה את הדמות ואלרי וואלרי שיחקה בסדרה הצלצול הגואל (שבה היא שיחקה לפני 90210) בתור ואלרי וגם השתתפה בסרט בשם ואלרי. דיויד הולך לככב במיני סרט בערוץ abc ב22 ליוני (זה לפחות מה שאני יודע בינתיים אבל אני מבטיח פרטים בקרוב) אנדריאה שיחקה גם למשך שישה פרקים באיזה סדרה בערוץ wbבשם surrel life או משהו כזה ויתר השחקנים הפרטים יגיעו בקרוב (מבטיח!!!) אז מקווה שעזרתי וגם קבלי תמונה של אנדריאה לאחרונה

galia16

New member
וואו... זה הרבה חומר....

שניה, צריך לספוג הכל.... אוקיי.... לג'ייסון הייתה עוד תאונה השנה ובה הוא בקושי יצא בחיים.... זה היה בחדשות.... בלאט.... אפשר לראות איפושהו מתישהו את האיחוד? שידרו את האיחוד בארצ? איך פספסתי......

גויבה

New member
אוקיי

נכון שלברנדון באמת הייתה תאונה השנה וזאת התאונה שגם אני התכוונתי אבל לפי מה שאני יודע היום הוא כבר בסדר גמור ולמרות שבאמת אמרו שאולי הוא מת או ימות זה היה סתם שמועות והוא יצא מזה בחיים ורק עם לא ידעת זאת הייתה תאונה האמצע מירוץ מכוניות.. ועכשיו בקשר לאיחוד האיחוד לא הגיע לארץ ולא נראה לי שהוא יגיע בזמן הקרוב או אי פעם אבל את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום ולהגיע לקישר של מישהו שמצא מקום להוריד את האיחוד בקיצור רובנו ראינו ואני כמעט בטוח שתוכלי למצוא את זה בקאזא איימש אימיול ואחרים. בהצלחה!!!!

למעלה