בערך חודשיים אחרי הפריימריז במפלגת העבודה... נכון להיום- מי לפי דעתכם מתאים יותר להיות יו"ר מפלגת העבודה- בורג או פואד. ושאלת הסקר השניה- האם ראוי למנות את שמעון פרס לנשיא מפלגת העבודה. אנא הסבירו את עמדתכם...
להתווכח אל מי צריך להנהיג כיום את מפלגת העבודה, זה כמו להתווכח מי ינהג ברכב שנופל מצוק גבוה בדרכו להתרסקות טוטלית. מי שלא ינהיג אותה כבר לא יצליח לעשות שום דבר, העבודה (האבודה) כבר נימצאת במוות קליני ומכשירי ההחייה רק מאריכים את התהליך.
קודם כל, זה לא ויכוח, זה דיון. ויש לי משהו להוסיף לדיון... אני חושבת שאם יגיע מנהיג חדש שיוכל להוביל את מפלגת העבודה, ולחדש את המוטיבציה בה, היא תשרוד... הדס
נשיא מפלגת העבודה- הכוונה היא כמו נשיא מדינת ישראל. לא יו"ר המפלגה אלא אדם שיהיה מן דמות יצוגית שכזאת... אני ממש לא מסכים עם האמרה שכבר הופרכה שמפלגת העבודה היא מתה ואי אפשר להחזירה לחיים אלא רק למשוך את אורך גסיסתה. מפלגת העבודה כבר הייתה במשברים יותר גרועים מאלו! ויצאה מהם! גם הלכוד- אחרי שנתניהו ברח להם היה על הרצפה! מי היה מאמין שאריאל שרון, שכולם הימרו שהוא עומד לצאת מהפוליטיקה יהפוך לראש ממשלת ישראל?! שיקום מפלגת העבודה הוא כמו בליכוד-אפשרי ונחוץ! אני אומר לכם משהו שאופיר פינס אמר לי פעם- "פוליטיקה היא כמו גלגל ענק- פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה". אריאל שרון כבר הוכיח זאת. גם מפלגת העבודה ומפלגת הליכוד. ויותר מכל ש"ס שהתחילה כמפלגה קטנה והפכה למפלגה שגורל ממשלת ישראל תלוי בה! עוד תראו שגם ש"ס תתרסק... ש@לתי
האם צריכה להיות בכלל מפלגת העבודה? מה העקרונות שלה? מה הבסיס שלה? ההבדל בין משבר העבודה למשבר נתניהו הוא שבמשבר ביבי לא נסדקו עמודי היסוד של הליכוד ואילו היסודות של העבודה נשחקו מזמן מזמן מ1973 ליתר דיוק