סקר עבר- סקר חדש

סקר עבר- סקר חדש

לאחר קרב מותח ודרמטי לא ציפי לתוצאות אחרות - משה וחזי הם המצחיקים התנועתיים על פי הבחירה שלכם. במקום ה-3 "אף אחד מהם" (חבורה של 5 ממורמים שכועסים על זה שאלוהים לא חנן אותם בחוש הומור). במקום ה-4 ציפי עם הצבעה אחת (כאשר מי שהצביע לה הפך בעצמו לאיש המצחיק בתנועה) לאוניד במקום ה-5 עם הצבעה אחת (מאשר שהוא הצביע לעצמו, הצבעה אחת נפסלת)

Atex445

New member
חזי אתה לא מצחיק...

לא הצבעתי לעצמי..תעזוב אותי כבר בשקט...

sapirdanino

New member
חזיי! = ]

חח עכשיו הסתכלתי בסקר וכמובן שהצבעתי נראלי או לאנה או לדיאנה....לא זוכרת חח קיצר ראיתי בתוצאות שאני מובילה חח זה לא נשמע הגיוני בכלל! יש מצב משו התבלבל חח?!

אני הצבעתי לך.

אם אני לא אבחר בסקר, אז מי שייבחר יהיה העוזר/ת האישי/ת שלי, ואני דואג לעצמי. אגב סחטיין שלא הצבעת לעצמך... חצי מהפורום הזה מצביע לעצמו. אני מכיר אפילו כמה שהגדילו לעשות והצביעו לעצמם פעמיים.

אני הצבעתי לך.

אם אני לא אבחר בסקר (וזה כנראה מה שיהיה) , אז המנצח יהיה העוזר/ת האישי/ת שלי בטלנובלה, ואני דואג לעצמי.... סחטיין אגב שלא הצבעת לעצמך. אנשים כאן בד"כ מצביעים לעצמם. אפילו פעמיים. אבל לאנה ודיאנה לא הצבעת...הן "נטולות קולות". (למרות שהייתי ממליץ לאנה לא להיבחר - יש לי מידע פנימי שבתפקיד ראשי היא כבר זכתה...)

sapirdanino

New member
חח כן עכשיו נזכרתי שהצבעתי....

להדר ביטן... ואתה הצבעת לי?! חח ת'אמת שלא ממש רציתי תפקיד בטלנובלה הזאת חח אבל שיהיה....

sapirdanino

New member
הדרוש [ ביטן ]

חחח תסתכלי אני ואת באותו מספר... הדר ביטן 18.75% 3 ספיר דנינו 18.75% 3 חחח...

למעלה