סקר: עבודת החלומות שלכם

חמניה1

New member
יופיופ

אענה לך במסר עוד כמה ימים אחרי שאחזור גם אני מביה"ח.... אם לא תקבלי ממני מסר עוד כמה ימים תשלחי לי תזכורת במסר.

עבןדת החלומות שלי.....

עבודת שיווק עם אנשים מעניינים מכל העולם, וכמובן גם נסיעות לחו"ל להכיר אנשים ומקומות חדשים. אבל...... אני תקועה במשרד (בנק) עם עבודת ניירת שלא נגמרת . על מנת לצאת מהשיגרה למדתי ועכשיו לאחר שאני מסיינת תואר שני נראה לי שאני לא אשאר עוד הרבה זמן בעבודה שלי והתחלתי ללמוד הוראה שהיה חלום ישן נושן .... ולהפתעתי אני מאד נהנת. מקווה מאד שיהיה לי הכח והאומץ לעזוב מתישהו

כשסופסוף קיבלתי קידום...

...למה שאני באמת באמת אוהבת לעשות (חינוך&ניהול)... זה בא לי בעיתוי של שלושה ילדים, בינהם תאומים בני שנתיים + וכאמור, תינוק שבדרך(
)... ובכל זאת (ואחרי התלבטויות רבות ותמיכה מלאה מצד האיש וההורים) החלטתי ללכת על זה! ... אז ככה... שלפני חודש וחצי קיבלתי סגנות בתיכון שבו אני מלמדת מזה 10 שנים. החלום לנהל בי"ס משלי "מנהל" אותי מס' שנים ועוזר לי לשרוד במערכת הבעייתית הזו (ו...ה"רקובה" משהו...)... כך,שתפקיד בפועל של מנהלת חטיבה (שהיא כשלעצמה מונה יותר מ600 תלמידים ולמעלה מ100 עובדי חינוך ומנהלה) על כל המשתמע מזה, יכול בהחלט לקדם אותי משמעותית אל החלום.... ... לא. לא הייתי בוחרת לי מקצוע אחר. אבל בהחלט הייתי רוצה שאותה הצעה קוסמת שקיבלתי בתזמון כל כך בעייתי מבחינתי, היתה נשמרת עבורי לעוד שנה או שנתיים ...שהזאטוטים יגדלו עוד קצת! ...

אני עכשיו עובדת בעבודת חלומותי.

מאז שעזבתי את ההיי-טק חלמתי לחזור אליו. המון שנים לא הייתי מוכנה, כי הוא דרש ממני ויתורים שלא הייתי מוכנה ומסוגלת להם. לפני יותר מחצי שנה הבשיל הזמן שלי לחזור, ולשמחתי הרבה מצאתי מקום עבודה שקרוב אלי הביתה, משכורת כמו שרציתי, תנאים וכד'. אני מאוד מרוצה, מאושרת, נינוחה ורואים את זה עלי (רק במסיבת הסיום אמרה לי אחת האמהות שרואים עלי שאני מאושרת).

shiroosh2005

New member
אפשר לשאול

מה את עושה בהייטק? אני גם בתחום ועכשיו בחופשת לידה ומאוד מתלבטת מה לעשות. ממש לא בא לי לחזור לתחום, והחלום שלי זה לעצב אופנה. אם אני אחזור, החלום די יתמסמס עכשיו כשיש לי ילד וצריך להשקיע בו זמן ואנרגיה. מצד שני- הנוחות הכספית, והפחד לעזוב את התחום . הפחד לעזוב הוא גם פחד לעשות הפסקה, כי החידושים בתחום קורים ותמיד יהיו אנשים שיתנסו בדברים שלך לא יצא לעשות כי היית בחופש. חוץ מזה שבדרך כלל הייטק זה לא תמיד שעות נוחות ואם כן זה בא על חשבון השכר. אז אני אשמח לדעת אם את פשוט בחורה בת מזל
או שכדאי גם לי לחשוב על אופציית ההפסקה כרגע.

למעלה