סקר סקר

avocumber

New member
סקר סקר

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים? אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים? כתבתם שאלון באתר? אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר? כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר? כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? כל כמה זמן אתם באים לפה? אתם עונים לסקרים גם לא בפורום? מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים? אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים? מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? רוצים להגיד עוד משהו בנושא? תפאדלו!

דנטל

New member
סקרים

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים? כתבתי אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? גם וגם וגם אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים? גם וגם כתבתם שאלון באתר? להעלות סקרים, באופציית סקר בשורה הכחולה למעלה, בפורומים שבניהולי זה גם נחשב? אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? לא זוכרת כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר? כל יום כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר? פעם בכמה שבועות כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? שנתיים וחצי, אני חושבת כל כמה זמן אתם באים לפה? כל יום אתם עונים לסקרים גם לא בפורום? כן מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים? אוהבת, כן וכן אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים? כן מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? קוראת חלק מהם, לא נמאס בכלל, אני מניחה שהם משקפים, כי הם מושתתים על מדגמים מייצגים, הם לא בהכרח משקפים אותי

לה.כיח.קוקו.שפיץ.../images/Emo65.gif

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים? הייתה לי תקופה שדווקא כתבתי די הרבה, אבל עכשיו אני פשוט עסוקה בלרטון על הקצב האיטי של התחדשות השאלונים. ;[ אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? לגמרי לבד
^^ אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים? לשניהם. בהתחלה לא טרחתי לענות על סקרים, עכשיו זה כל מה שבא
כתבתם שאלון באתר? הממ. לא חושבת אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר?כל.. נגיד יום- יומיים, לא יודעת. לא זמן קבוע. לא תמיד יוצא לי להיות על המחשב. כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר? כיח -_- כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? נגיד חודש..? כל כמה זמן אתם באים לפה? פעם ביום כזה. אתם עונים לסקרים גם לא בפורום? נופ. פה הם כיפיים מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים? זה מצחיק אותי XD אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים?הממ. לא? כי זה לא משקף שוםדבר, ולא מעניין אותי? Oo מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? בחיים לא ראיתי שהתפרסמו סקרים בעיתון! O::: רוצים להגיד עוד משהו בנושא? תפאדלו! כיח. כלום. משעמם. עמישראל- תחזרו הביתה. נמאס למצוא את כולכם מתקבצים ומזהמים כל פיסת דשא בארץ. ><

Miss Menta

New member
עונה. ../images/Emo109.gif

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים? כתבתי. אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? או שהמצאתי, או שהעתקתי ואמרתי. אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים? גםגם. כתבתם שאלון באתר? כן,בישראבלוג. אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? העתקתי. כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר? כל יום. כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר? המ.. מתי שיוצא. כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? שנתיים. כל כמה זמן אתם באים לפה? כל יום. אתם עונים לסקרים גם לא בפורום? כן. מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים? זה נחמד אבל לא השתתפתי. אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים? כן. מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? לא יודעת, לא קראתי.

hilonet14

New member
עכשיו אני

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים? כותבת ועונה... מה שמתחשק לי אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? הכל... אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים? כמעט הכל כתבתם שאלון באתר?לא אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר? מתי שמתחשק לי.. לא תמיד כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר?כנ"ל כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? נראה ל איזה חצי שנה כל כמה זמן אתם באים לפה? כל יום XD אתם עונים לסקרים גם לא בפורום? כן מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים? כן אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים? כן מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? אוהבת.. רוב הפעמים קולעים בול

../images/Emo42.gifעונה

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים? עונה אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם?- אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים? גם וגם כתבתם שאלון באתר? בקורבן כתבתי אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? המצאתי כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר? כל יום כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר? שיש הקורבן XD כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? לא זוכרת כל כמה זמן אתם באים לפה? כל יום אתם עונים לסקרים גם לא בפורום? לפעמים שיש מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים? זה בסדר אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים? כן מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? תלוי איזה סקר ועל מה הוא..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהמ

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים?כתבתי פעם 1 או 2. ואני מדגישה-סקר לא שאלון אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם?כתבתי בעצמי אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים?אני עונה גם וגם כתבתם שאלון באתר?לא אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם?אני תמיד מעתיקה כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר?כל פעם שיש שאלון חדש כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר?שיש לי מוזה XD כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? בערך שנה כל כמה זמן אתם באים לפה?כל יום אתם עונים לסקרים גם לא בפורום?כן מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים?לא השתתפתי אפעם אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים?לא מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? נמאס מהם

sukrazit

New member
עונה

כתבתם סקר בפורום או שאתם רק עונים? רק עונה אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? אתם עונים גם לסקרים וגם לשאלונים? רק לסקרים? רק לשאלונים? גם וגם כתבתם שאלון באתר? לא אם כתבתם: העתקתם מאיפושהו כמו שהוא? העתקתם וקצת שיניתם? המצאתם בעצמכם? כל כמה זמן אתם עונים לשאלון/סקר? כל יום יומיים כל כמה זמן אתם כותבים שאלון/סקר? כמה זמן אתם מכירים את הפורום הזה? חצי שנה.. כל כמה זמן אתם באים לפה? פעם בשבוע בערך.. אתם עונים לסקרים גם לא בפורום? כן מה דעתכם על סקרי טעימה? השתתפתם? אוהבים? לא השתתפתי אוהבים לראות סטטיסטיקות של תוצאות סקרים? כן מה היחס שלכם לסקרים שמפרסמים בעיתון ובאינטרנט? קוראים אותם? נמאס מהם? הם משקפים? קוראת לפעמים

למעלה