שאלה טובה! ובכן- הנה סיפור על קלסר
של שנה שעברה, קלסר אנגלית. מרוב ציטוטים אהובים של אלאניס מילאתי צד ש-ל-ם של הקלספר בציטוטים של אלאניס, הנכתבו שכתב קטן קטן ובשקעה המירבית אשר יכולה לצאת ממני בתחום העיצוב הגראפי. יודעת מה? התלהבתי כל כך מהשאלה שלך עד שבזה הרגע אני הוכל תלהביא את הקלסר ולהעתיק כמה מהציטוטים אשר ליוו אותי במשך כל כיתה ט´. אגב, על אחד החוצצים היה כתוב השיר- wake up
. ובכן - - - - - - - - (drum rolls....) באמצע הצד כתוב בכתב גדול יחסית, וצבוע- "thank you nothingness", אל תשאלו למה כי אין לי שמץ של זכרון... מספר ציטטות מתוך רבות: * "Supposed formar infatuation junkie- I sink three pointers, and you wax poetically" * "I am the biggest hypocrite"
* "I don´t want to live someday when my motto is last week"- מה שהפך למשפט מפתח בחיים. * "I recommend sticking your foot in your mouth at any time...feel free!" כי..כי ככה אנחנו אוהבים את אלאניס! * "the long distance thing was the hardest"- משפט שליווה אותי בזמנים קשים מכל, ולא אשכח לעולם..! * "I don´t want to be your other half, I believe one and one makes two". היה לי פעם משתמש ברשימת האייסייקו (שהלך לעולמו בטרם עת, האייסי...) בשם- I believe 1+1=2.
. * "If I jump in this funtain, will I´l be forgiven?" וכמובן, לסיום (כי באמת שיש עוד המון על הקלסר)- - - "If I am vuinerable I will be trumpled upon". לנצח אלאניס, לנצח כיתה ט´.
. תודה רבה לך, עמית, על שהחזרת אותי לנוסטלגיה המתוקה הזו!!!!!!!!!! -נעמה, ותודה להודו.
. אגב, בצד השני יש שיר של הול. טיהי!