סקר סקר סקר

pishkashit

New member
סקר סקר סקר

משעמם לי כרגע, ועד שאני אזוז.. החלטתי שיהיה כאן סקר. אז תענו וזה. מתי בפעם האחרונה
דיברתם בטלפון? דיברתם בסלולרי? דיברתם עם אמא? דיברתם עם אבא? דיברתם עם אח/אחות? התקלחתם? פינקתם את עצמכם? אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? חשבתם שאתם שמנים? חשבתם שאתם רזים? הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? התאהבתם? רבתם עם מישהו? נישקתם מישהו?ומי זה היה? רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? נרדמתם מול הטלוויזיה? חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חשבתם שאתם מצליחים במבחן? צרחתם משהו? לחשתם משהו? ישנתם מחוץ לבית? חשבתם מהי משמעות החיים? לא ישנתם לילה שלם? *מפורום סקרים ושאלונים*

pishkashit

New member
עונה עונה עונה

משעמם לי כרגע, ועד שאני אזוז.. החלטתי שיהיה כאן סקר. אז תענו וזה. מתי בפעם האחרונה
דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברתם בסלולרי? עכשיו דיברתם עם אמא? לפני כמה זמן דיברתם עם אבא? אממ לפני שעתיים דיברתם עם אח/אחות? לפני כמה דקות התקלחתם? לפני שעה פינקתם את עצמכם? המון זמן לא. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? הרבה זמן לא.
חשבתם שאתם שמנים?
חשבתם שאתם רזים?
הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? אתמול התאהבתם?
רבתם עם מישהו? מתי לא? נישקתם מישהו?ומי זה היה? מתן, אחשליכפרעליו רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם? חחחח אתמול נרדמתם מול הטלוויזיה? אתמול חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חחחחח בתקופת הבית ספר, בערך בכל מבחן חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לא נראה לי שזה אי פעם קרה צרחתם משהו? עכשיו לאמא לחשתם משהו? היום לפני כמה שעות בטלפון ישנתם מחוץ לבית? לפני הרבה זמן חשבתם מהי משמעות החיים? אויש שקט לא ישנתם לילה שלם? אני לא ישנה בלילה *מפורום סקרים ושאלונים* ... עדיין משעמם לי.

../images/Emo6.gif עונה עונה עונה 2

דיברתם בטלפון? - שיחה שיחה? כבר שבועות שלא דיברתי...פשוט כל פעם כשאני מרימה ת'טלפון מישהו מדבר! איזה זנות! דיברתם בסלולרי? - בניצנים , אין מה לעשות חייבים למצוא אנשים בחוף :) דיברתם עם אמא? - המממ... דיברתם עם אבא? - אתמול. דיברתם עם אח/אחות? - המממ...לדבר על סדרות מצויירות זה נחשב? התקלחתם? - אתמול! חחחחח פינקתם את עצמכם? - אוי...מזמן..לא זוכרת כבר אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? - בשבועות אמא שלי הכינה לזניה כזאת..משהו טוב חשבתם שאתם שמנים? - מתי לא חשבתי כך? חשבתם שאתם רזים? - אף פעם...חחחחח הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? - רקדתי...זה הספורט היחידי! חחח...אתמול התאהבתם? - לפני שנתיים רבתם עם מישהו? - היום , בדיוק היום! רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם? - כמעט כל לילה , נדודי שינה. נרדמתם מול הטלוויזיה? - כשהייתי בת 10...אחותי העירה אותי והתחלתי ללחוץ על שלט דמיוני בהיסטריה (דמיוני כי השלט היה בכלל ביד שלה!) ולצעוק: אני רואה!! אני רואה!! חחחחח חשבתם שאתם נכשלים במבחן? - באיזה מבחן עלוב בחינוך תעבורתי... חשבתם שאתם מצליחים במבחן? - בבגרות באנגלית שהייתה השנה , ממש בדיחה. צרחתם משהו? - צרחתי "יהיה מה שיהיה , עבר מה שעבר" בהופעה של מוקי בניצנים :) לחשתם משהו? - אני לא טיפוס שלוחש
חשבתם מהי משמעות החיים? - כל יום... לא ישנתם לילה שלם? - בניצנים , ההופעה של היהודים... היה כיף!

dsol

New member
נושא להודעה

משעמם לי כרגע, ועד שאני אזוז.. החלטתי שיהיה כאן סקר. אז תענו וזה. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום ורצו את אמא שלי נראה לי זה היה לפני שעה וחצי בערך דיברתם בסלולרי? אתמול (בעצם זה היה היום ב 3 לפנות בוקר) דיברתם עם אמא? 5 דקות אמרתי לה שלא בא לי אבטיח דיברתם עם אבא? אמממ 15 דקות דיברנו על העבודה שלי דיברתם עם אח/אחות? א10 דקות התווכתי איתה מי עושה היום מדיח התקלחתם? 5 שעות פינקתם את עצמכם? ואהה לא זוכר אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? אממ בארוחת ערב היום חשבתם שאתם שמנים? תמיד ! אני שמן בנפש ! חשבתם שאתם רזים? חח לא זוכר הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? ואההה שנה ? שנה וחצי ? התאהבתם? גררר זה קורה לי הרבה ~_~ רבתם עם מישהו? כמה ימים... נישקתם מישהו?ומי זה היה? אתמול ביום הולדת של ידידה , וזה סוד
רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? כל יום XD נרדמתם מול הטלוויזיה? לא קורה לי חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חח מתי לא ? חשבתם שאתם מצליחים במבחן? חח לא יודע קשההההה צרחתם משהו? אתמול לחשתם משהו? אתמול ישנתם מחוץ לבית? אממממ לפני חודש בערך חשבתם מהי משמעות החיים? ואהה הרבה פעמים בזמן האחרון ! לא ישנתם לילה שלם? אתמול
ו3 ימים של ניצנים *מפורום סקרים ושאלונים*

chen010189

New member
תשובות

דיברתם בטלפון?*חחחח כן.. אבל אתמול* דיברתם בסלולרי?*כנ"ל* דיברתם עם אמא?*היום בערב* דיברתם עם אבא?*גם* דיברתם עם אח/אחות?*אין לי* התקלחתם?*לפני שעה* פינקתם את עצמכם?*חחחחחחח ממ.אכלתי שוקולד* אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?*שוקולד!* חשבתם שאתם שמנים?*אני מלאה* חשבתם שאתם רזים?*לא* הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?*חחחחח היום* התאהבתם?*מלא* רבתם עם מישהו?*בכלליות כן אבל עכשיו לא* נישקתם מישהו?ומי זה היה?*בכיתה ז'.חבר* רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם?*כן* נרדמתם מול הטלוויזיה?*כן* חשבתם שאתם נכשלים במבחן?*כן* חשבתם שאתם מצליחים במבחן?*כן* צרחתם משהו?*ממ.היום "שתקי!!!!"* לחשתם משהו?*לא בזמן האחרון* ישנתם מחוץ לבית?*מלא* חשבתם מהי משמעות החיים?*ממ.עוד לא יצא לי חח* לא ישנתם לילה שלם?*כן*

ללא נושא

דיברתם בטלפון? היום, שיחה מטורפת למדי. דיברתם בסלולרי? נא, מזמן.. דיברתם עם אמא? לפני כמה דקות דיברתם עם אבא? לפני שעתיים-שלוש דיברתם עם אח/אחות? אף פעם, ביני לבין אח שלי יש הפרש של חמש שנים.. התקלחתם? אתמול פינקתם את עצמכם? היום.. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? מזמן
חשבתם שאתם שמנים? אף פעם חשבתם שאתם רזים? אף פעם הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? לפני שבוע
התאהבתם? רבתם עם מישהו? לפני שלושה ימים.. עם סבתא שליP: נישקתם מישהו?ומי זה היה? רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם? לא זוכרת, מזמן.. נרדמתם מול הטלוויזיה? מזמן! חשבתם שאתם נכשלים במבחן? לפני שלושה חודשים בערך, אנגלית.. חשבתם שאתם מצליחים במבחן? בתחילת השנה:X צרחתם משהו? מזמן. אוי, כמה שזה חסר לי. לחשתם משהו? אני אף פעם לא לוחשתP: .. ישנתם מחוץ לבית? באיזה טיול באמצע השנה חשבתם מהי משמעות החיים? הגעתי למסקנה שאין להם משמעות, מי שחי חי כי אין לו אומץ למות או כי זה כיף לו. לא ישנתם לילה שלם? לפני שבוע וחצי

scoobysnax

New member
תשובות

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?
אתמול בערב דיברתם בסלולרי?
גם דיברתם עם אמא?
אתמול בצהריים דיברתם עם אבא?
לפני איזה שתי דקות דיברתם עם אח/אחות?
לפני חצי דקה התקלחתם?
אתמול בלילה פינקתם את עצמכם?
אממ.. לפני הרבה זמן אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?
שבוע שעבר
טרין אנטיפסטי חשבתם שאתם שמנים?
לפני שבועיים, ואז צחקו עליי
חשבתם שאתם רזים?
אני לא נוטה להתאבסס על משקל הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?
ביום רביעי התאהבתם?
|גלגול עיניים| אף פעם רבתם עם מישהו?
ביום חמישי נישקתם מישהו?ומי זה היה?
אתמול, ולא אומר
רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?
אני אוהב שינה נרדמתם מול הטלוויזיה?
אתמול חשבתם שאתם נכשלים במבחן?
במתמטיקה, ב14.7 חשבתם שאתם מצליחים במבחן?
בהיסטוריה, ב28.6 צרחתם משהו?
אתמול, אני לא זוכר מה זה היה לחשתם משהו?
לא מזמן ישנתם מחוץ לבית?
אממ.. מה נחשב מחוץ לבית? הבית של אבא נחשב? חשבתם מהי משמעות החיים?
לפני כמה ימים לא ישנתם לילה שלם?
לפני כמה שבועות, סתם כי לא הצלחתי להרדם זה היה קצר מידי..

חצילע

New member
:]

מתי בפעם האחרונה.. דיברתם בטלפון?היום,לפני עה קלה :| דיברתם בסלולרי?אתמול. דיברתם עם אמא?אם "שתקי" זאת שיחה אז כן חחח דיברתם עם אבא?אממ לא ממש שיחה דיברתם עם אח/אחות?אע הפציפלונה נסעה,ברוך השם. התקלחתם?אתמול,בערב. פינקתם את עצמכם?פינקתי את עצמי?
את מתכוונת לזרוק קרח מהחלון? כי את זה כבר עשיתי. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?אממ אתמול. חשבתם שאתם שמנים?אמ חשבתם שאתם רזים?אמ הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?אתמול,בערב. התאהבתם?מאוהבת
רבתם עם מישהו?אמאבא נישקתם מישהו?ומי זה היה?
רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?אע כששיר הייתה פה, הייתי עייפה וכל שנייה היא דיברה איתי "נועם,אז את שומעת?" "בטח בטח שומעת" נרדמתם מול הטלוויזיה?אממ שלשום חשבתם שאתם נכשלים במבחן?חוי הרבה. חשבתם שאתם מצליחים במבחן?לא הרבה. צרחתם משהו?חחחחחחחחחח אתמול,הייתי עם חברים וצרחנו ברחוב בבידור "חציליםם זה טוב" ואז ברחנו,פושטקים. חחחחחחח הכי קטעים מישהו עושה לי עכשיו :"מהההה זה הייתם אתם?" לחשתם משהו?אמ אתמול? ישנתם מחוץ לבית?אמממ שבוע שעבר חשבתם מהי משמעות החיים?לע לא ישנתם לילה שלם?אמממ שבוע שעבר *מפורום סקרים ושאלונים* כע,תמיד לוקחים מהם

וואו..

אממ בבוקר נראה לי.. הרגע בצהריים אתמול ביום שישי הרגע יצאתי מהמקלחת =) מזמממן הרבה זמן לא אכלתי משו ממש טעים כל הזמן =/ נאוור שישי בבוקר ------- היום בניצנים ידידה שלי בשבת בארוחה כל יום בבגרות האחרונה?! חחח לא זוכרת לא זוכרת כנ"ל ביום רביעי אממממ אתמול לפני שהלכתי לישון?! בלילה של ניצנים..

../images/Emo60.gifצריך דחוף לצאת מהכונכיה שלי!

בטלפון לא דיברתי הרבה זמן, בסללולרי דיברתי לפני שניה... עם אמא דיברתי אתמול כי היום עוד לא הספקתי, ועם לא דיברתי כבר שנתיים, עם אחותי הקטנה דיברתי אתמול לקחתי אותה לסרט ועם אחותי הגדולה לא יצא לי לדבר כבר המון זמן [אולי אני באמת צריכה להתקשר אליה].... התקלחתי היום בעשר בבוקר כי היה לי חם... לא פינקתי את עצמי המון זמן כי לא מגיע לי ממש!! לא אכלתי אוכל טעים כבר הרבה מאוד זמן פתאום הכל מגעיל לי, אני לא מרגישה שאני משמינה אבל אני מרגישה שאני הולכת ונעשת כבדה יותר ויותר אני צריכה להרפות קצת ולהיות יותר קלילה ובדחיפות! וואי מזמן לא עשיתי ספורט........ כי במקום זה אני יושבת בחדר עסוקה ברחמים עצמיים שומעת מטרופולין ובואה בתקרה... לא חשבתי שאני נכשלת במבחן באמת נכשלתי במבחן וזה הרבה יותר נורא!!! התאהבתי לא מזמן אבל הוא איכזב אותי ובענק! אני מתה לישון כבר הרבה מאוד זמן אבל אני פוחדת שהסיוטים יחזרו אלי שוב... מיזמן לא צרחתי כי אין לי על מי וגם מזמן לא דיברתי כי אין לי עם מי... חשבתי מהי משמעות החיים אבל הגעתי למסקנות מפחידות אז העדפתי לרדת מזה ומהר.. אני לא זוכרת מתי כן ישנתי לילה שלם....

למעלה