סקר סקר סקר

ירדן פ

New member
סקר סקר סקר

שכל אחד ירשום עם אילו VSTים הוא עובד! אני אתחיל.. סינטים: Native Instruments Pro53 Novation V-Station Spectrasonics Atmosphere באס: Novation Bass Station Spectrasonics Trilogy סמפלרים: Native Instruments Kontakt Edirol Orchestra לא בדיוק סמפלר אבל שיהיה תופים: Groove Agent Spectrasonics Stylus אחר: Vitrual Guitarist Virtual Guitarist Electric Edition Real Guitar רשימה צנועה אבל כל VST הוא חתיכת VST חח:)

kundara

New member
הנה שלי

סינטים\ לידים\ פאדים\ באס Albino 2 A1 Absynth2 Z3ta+ FM7 סמפלארים: כל המוצרים של Edirol (אבל בקושי, רק לסקיצות) הליון קונטאקט הרבה דגימות. אפקטים: waves ועוד מלא :) תופים: דגימות בערוצי אוודיו, אז אין שימוש בVST.

tomitot1

New member
תגיד המחשב שלך לא קורס?

ואוו כל הספטקוניקס אחד 3.6 גיגה וירטואל גיטאריסא שלא נדבר.........

ירדן פ

New member
מסתדרים.

ואני יוצר טראנס זה חתיכת פיצוץ למעבד. אבל בעיקרון דברים קבועים אני מוציא ל-wav.. כמו קיק, סניר, האטים בכלל תופים, לופים, דברים שהם oneShot כמו התחלות וזה אני מוצא ל-Wav כי אני משתמש בהם ממיל פעם אחת.. מסתדרים

mycloud

New member
אולי סוף סוף יהיה לי סדר... (ואולי

לא) אה, אני יגיד לכם איך אני עובד ומי שיכול שיסדר לי ויגיד לי מה זה VST ומה זה סמלרים וכול זה... אז ככה: את התופים אני בדרך כלל משתמש בקיבצי wav שאני "מניח" אתם ידני את הכלים אחרים כמו כינור חצוצרה, פסנטר וכו' אני לוכח מהריזן ומיביא לקיוביס, יש לי שם המון (המון ) כלים.... (מהתכני כול שלי, אז הוא הביא לי גם את זה...) אז מה מי אלה זה סימפלרים? בVST אני לא ממש משתמש (חוץ מהאלה שבאים אם הקיובייס,) (רגע SVT הוא בעצם צלילים אלקטרונים וסימפלרים הם דגימות שמישהוא הקליט ואני מנגן איתם? או שלא הבנתי) ועוד משהוא, VST זה כאילו למוזיקה אלקטרונית בעיקר? כי אני לא עושק במוזיקה אלקטרונית (טוב, אולי קצט) אז זה פחוט נחוץ לי אם זה לזה... נראה לי עשיתי סתם בלגן גדול.... אני לא ממש מבין בכול זה..... -- נ.ב- יש לכם מקום שאני יכול להעלות בוא כמה דברים כדי לישמוע ביקורת?--

avshalomariel

New member
רשימה מאעפנה אבל שיהיה:

סינטים: A1 FM7 באס: B4
סמפלרים: Kontakt WaveLab (בהליכי למידה) תופים: מה שבא עם הקיובייס, שכחתי את השם... כן כן, הרוב בא ביחד עם קיובייס, אבל A1 וFM7 זה חתיכת VST's

Mike A

New member
ככה

תופים הייתי פעם זורק סמפלים להליון, עכשיו הכל אודיו. באס עם Tau Pro האחד והיחיד, שעובר עיבוד אח"כ עם MaxxBass & REQ של וויבס, ומקומפרס על ידי הקומפרסור של TC Works. Triangle 2 (כלי חינמי מצויין!) לכל מיני קולות מוזרים (שרובם עוברים דרך ohmboyz delay) ולידים פה ושם. 90% מהעבודה נעשית על Albino עם הסאונד המדהים וה V-Station עם הסאונד המדהים האחר. מדי פעם Absynth כשהולך, אולי גם Vanguard & z3ta שמחפשים את הסאונד שלהם. זהו בעקרון.

ירדן פ

New member
אמא איך אתה עובד עם אלבינו

הוא אחלה סינטי אבל הוא מסובך מאד ואני בחיים שלי לא הסתבכתי עם סינטים, כמה שעות ואני לומד אותם אבל את זה? בחיים לא הצלחתי להבין.

Mike A

New member
מה יש פה להבין?

דבר גאוני... נראה לי אני מומחה לאלבינו כבר

da^Lord

New member
שלי

סינטים אלבינו. זיטה. FM7 באס אם אני משתמש ב VST אז טרילוג'י לפעמים באס מהאלבינו לפעמים מהMOTIF - יש שם באסים מעולים סאמפלרים הסאמפלר שבא עם הפולסאר - יש מעל 20 ג'יגה סאמפלים. או שמשתמש במוטיף. תופים באטארי סטיילוס

שלי

לידים סטרינגים- KORG ZT3A PENTAGON PLASTIC JUNO -BEAST- CSV80 MINIMOOG PS1 ALBINO2 FRUITY-TS404 3OSC בס-VB SUBTRACTOR STYRUS SCORPION HYDRA סאמפלרים BATARI-FRUITY REASON INTACT אפקטים-WAVES TC OHMFORCE SONALKIS

ירדן פ

New member
האם אפשר להשתמש בסמפלר שבא

עם הפולסר, אם אין לך פולסר?? ואם כן, איפה ניתן להשיג ומה שמו?

da^Lord

New member
נקרא STS3000

לא נראב לי שאפשר להפעיל בלי הכרטיס. הוא סאמפלר המבוסס על מעבדי DSP שבאים עם הכרטיס. http://www.creamware.com/ תעשה בחיפוש-> sts ותקרא עליו הכל

למעלה