סקר סקר סקר

סקר סקר סקר

מהו לדעתך הלחן הטוב ביותר בשנות השישים? מהו הלחן שכאשר אתם שומעים אותו אתם מסוגלים לבכות ללא מאמץ,שאתם מתמלאים אושר נוגה? שתפו! טלטול

Janis Joplin

New member
I left my heart in San Francisco

זוהי הבחירה שלי, אבל אם תשאלו אותי העוד חמש דקות סביר להניח שתקבלו תשובה אחרת.....

kibutzit

New member
שלי שלי!!

if you going to sun fransisco לא יודעת למה אבל אני בוכה מהשיר הזה אולי הוא לא הכי טוב אבל זה מה שעלה לי בראש

שיר מדהים קיבוצניקית..

המאמאז והפאפאז ביצעו אותו מעולה! ונראה לי שקוראים לו flowers in your hair ואם כבר מאמאז אנד דה פאפאז...קליפורניה דרימינג יכול לגרום לי לתגובות קיצוניות בלבד-בכי נוראי או אושר עילאי... אחד השירים שאני ממש אוהבת את הלחן שלהם- lovely rita\beatles ועוד אחד.. the moon of alabama\the doors ולד זפ אני אפילו לא אתחיל כי אז אני אכנס לקונפליקטים פנימיים עם עצמי,דבר שיגרור אנרכיה פרועה בנפשי העדינה. טלטול

Janis Joplin

New member
../images/Emo127.gifתיקון

יש כמה וכמה שירים על סן-פרנסיסקו. לא התכוונתי לזה של המאמז אנד דה פאפאז..... התכוונתי לשיר של טוני בנט! אבל אני חולה על המאמז והפאפז....

ruben53

New member
עוד אחד על סאן פרנסיסקו..

של סקוט מקנזי-...if you going to sun fransisco

ג´אניס

לא התכוונתי לשיר שלך,אלא ל- if your going to san francisci שגם המאמאז והפאפאז מבצעים אותו יפה..ליתר בטחון אני ארשום את ההתחלה,אולי בכל זאת אני טועה- if your going to san francisco be sure you wear some flowers in your hair...... טלטול

אממממ נכון שהוא לא ממש ממש

שנות השישים...71 זה גם טוב?! אם כן אז: The Battle Of Evermore אני בוכה כ"כ הרבה בשיר הזה..כזה שיר מלא ברגשות..

למעלה