סקר! סקר! סקר!

~Gal~

New member
סקר! סקר! סקר! ../images/Emo12.gif

שימו
חברים וחברות יקרים.
כל הזמן מחדשים ומוסיפים לנו עוד ועוד כלים ואפשרויות! החל מעכשיו קיימת האפשרות לבצע סקרים בכל נושא שבעולם. והסקר הראשון שיעלה כאן בפורום זוגות מעורבים, הוא בנושא שעלה כאן בעבר. בכדי להצביע, עליכם להכנס לקישור לסקר המופיע בראש העמוד, בפס האפור (לצד קישורי הפורום). אנא, הצביעו והשפיעו!
אשמח לקבל הצעות לסקרים נוספים שהייתם מעוניינים לבצע
.

~Gal~

New member
קרולין יקירתי ../images/Emo13.gif

מה, הסתבכת עם הסקר מתוקה? זה הכי קל בעולם! אני אסביר לכולם:
קוראים את השאלה בעיון
ישנן מס´ תשובות אפשריות. חושבים טוב - ממממ... מה הכי נראה לי נכון?
ליד כל תשובה יש עיגול קטן. ע"י לחיצת עכבר מסמנים את העיגול שליד התשובה שבחרנו
לוחצים על לחצן "הצבע" (למטה בכתום)
זהו. עכשיו מופיעות תוצאות הסקר עד כה. כולל ההצבעה שלנו!
סוגרים את החלון ע"י "סגור חלון". בהצלחה

carolin

New member
אההה!!!

ואני כמו מטומטמת לחצתי על:"הקשר הטורקי"
ןלא הבנתי איך הסיפור של החוקרת הפך פתע פתאום לסקר
תודה על ההוראות המפורטות
הצבעתי

tulana16

New member
רעיון לסקר

בהמשך לסקר הנכחי אני חושבת שזוג מעורב שיש לו ילדים מוטב לו לבחור במגורים במדינתה של האם, מטבע הדברים הצד של האם עוזר יותר עם הילדים והטיפול בילדים נופל כמעט תמיד על כתפי האישה ולכן מוטב לה להיות במגרש הביתי, אני לא אומרת שזה מרשם להצלחה או כשלון אבל מנסיון-זה חשוב.

~Gal~

New member
שלום טולנה ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה לפורום
מה שאת אומרת מעניין. אם כי לרבים אולי זה יישמע קצת שוביניזם, מבחן המציאות מראה שיש צדק בדברייך. לא בכל מקרה כמובן. אבל יש לי בשבילך נקודה למחשבה. מצד אחד יש את ענין הילדים. אז אם האשה היא זאת שמטפלת יותר בילדים, והגבר אמור להיות המפרנס העיקרי בבית - יכולה להיות בעיה. לא עדיף להיות במדינה, שבה יש לו יתרון של שפה, תרבות ומנטליות, שיכולות לעזור מאד בחיפוש עבודה למשל, והשתלבות בה? מעבר לזאת, אשמח אם תספרי לנו קצת על נסיונך האישי
גל

טלללל

New member
רעיונות לסקרים../images/Emo22.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo124.gif |תפו

ישראלי (כנ"ל לנקבה) שגר בארץ זרה עם בת זוגתו בארץ של בת הזוג. 1. האם לשמר את השפה העברית אצל ילדייך בכך שתדבר איתם כל הזמן בעברית, או שתניח להם לדבר רק בשפת המקום ובכך תגרום להם לא לדעת עברית- שפת האם שלך. 2. בהנחה שנמצאים באותו מצב הנ"ל. האם לקרוא לילדייך בשמות מקומיים או לשמר את הישראליות ולקרוא להם בשמות עבריים? ביי ביי

~Gal~

New member
טלללל, טולנה, ניקול

תודה רבה לכולכן על הרעיונות הנפלאים לסקרים! בהחלט נשתמש בהם לאחר הסקר הנוכחי!

למעלה