סקר!! סקר!! סקר!! סקר!!

tinklebell

New member
סקר!! סקר!! סקר!! סקר!!

עם מי לדעתכם רורי צריכה להיות? דין או ג´ס??? אנא נמקו, פרטו והביאו דוגמאות!

leeloo

New member
דין, מי זה דין בכלל?....

תראו, הפרק של אתמול היה כזה
רמז גדול למזה שהולך לקרות בעתיד עם רורי וג´ס. קבלו- יחסי רורי-ג´ס: דבר ראשון, איפה דין? אולי בחדר של רורי? לא... אולי מחכה לה עם כוס קפה, כמו שהוא עשה כשהוא חיזר אחריה? לא.... אולי עובד בסופר ורורי באה לבקר אותו? לא.... אולי מתחת לאבן? לא.... אין דין!! דבר שני, יחסי רורי-דין מתחילת העונה- איזה יחסים? - 5 דקות יש לנו מחוץ לדלת, אחרי שבילינו לנו דייט שלם עם אמא´לה - בוא ניראה סרט ביחד, שראיתי כבר חמש מאות פעמים, נחש עם מי- נכון! אמא´לה. - לרורי בכלל אין זמן לראות אותו עם הלימודים וה"פרנקלין" הזה... - אבא שלי רורי צדק כשהוא צרח עליו.. רורי צריכה מישהו מתוחכם, עם עתיד... לא סתם... אבל זה גם רמז למה שרורי תראה בעתיד מבחינת היחסים ביניהם (חולה על רמזים בעלילה!!) דבר שלישי, אתם ראיתם איך רורי וג´ס ניראים ביחד? - רורי בתור הילדה החכמה והמקסימה תרגיע את החיה הסוררת- ג´ס - ג´ס מתברר לנו סוף הפרק (איך כעסתי שנגמר ככה....) בתור אינטיליגנט לא קטן, שלא כמו דין, הוא קורא ספרים כמו רורי, והם יכולים לעשות להם מן שיחות חולין על ספרים, כבר מצאנו משהו משותף בלתי רגיל לשניהם, דבר שלרורי ודין - אין! - ג´ס הוא אחיין של לוק, כלומר רורי תצטרך לראות אותו פחות או יותר על בסיס יומיומי, ולכן זה יהיה הרבה יותר ממה שהיא רואה את דין, ובוודאי ברגע שלורליי תהיה סוף סוף עם לוק, רורי וג´ס יהיו יותר קרובים מתמיד. הם גם חייבים להיות מיודדים, מעצם הקירבה ללוק. כל הסיכויים מצביעים על-
רורי וג´ס יהיו ביחד!

טעות...

מי שזוכר, בעונה הקודמת, דין ורורי היו נפגשים כל פעם אחרי בי"ס כדי לדבר כמו חנונים על הספרים האהובים עליהם. אז כן - לדין ורורי יש את התחביב הזה במשותף. כבר בתחילת הפרק של אתמול ידענו שג´ס אוהב לקרוא ספרים, למי שזוכר - הוא יצא מהבית של לוק עם ספר עב-כרס ביד. אבל לדעתי האישית, כל הקטע הזה שג´ס אוהב לקרוא ספרים, זה נורא מאולץ, ובכלל לא מתאים לאופי שלו. ג´ס הוא טיפוס מוזר כזה, ובהחלט הוא לא טיפוס שקט וסובלני, כמו שקורא ספרים אמור להיות (הרי כדי לקרוא ספר צריך סבלנות, ולא הייתי אומרת שלג´ס יש סבלנות). חוץ מזה, אם רורי וג´ס יהיו ביחד, זה יקשה על לורליי ולוק לגלות שהם אוהבים אחד את השני - כי זה יהיה מוזר מדי (נניח שלורליי ולוק יתחתנו, רורי לא תוכל להיות עם ג´ס - כי הוא בערך קרוב משפחה שלה...) עוד סיבה שרורי וג´ס לא יכולים להיות ביחד - ג´ס מעשן ושותה! הוא עוד עלול לדרדר את רורי לסמים הפושטק הזה! קיצר: רורי ודין - טוב!
רורי וג´ס - רע מאוד!!!

leeloo

New member
"מים שקטים חודרים עמוק"

זה מה שיש לי להגיד על רורי וג´ס. זה ניראה תמים, ניראה לא מתאים, אבל חבל על הזמן איזו מערכת יחסים יכולה להתפתח מכך. רורי תפתח לעולמות חדשים, ג´ס יהיה קצת יותר open minded, ויוותר על דרכיו הרעות. זה שהוא ניראה קשוח, זה אומר שהוא לא יכול לקרוא ספרים? אני לא מסכימה עם הטענה הזו כלל וכלל. זה דווקא מתאים לו כמו כפפה ליד. תמיד רואים בסרטים את האאוטקסטים האלה שיושבים בצד ומה עושים? קוראים ספר כמובן. כך גם הוא מרגיש. הוא לא שייך, אז מה הוא ייעשה? יקרא ספר. ואומנם ראינו שג´ס קורא ספר, אבל לא ידענו איזה. רק אחרי שרורי התקרבה אליו, והוא החזיר לה את הספר, גילינו שיש לנו גם אינטיליגנט קטן, ויש הרבה יותר תוכן, מאשר מה שניראה בכריכה. אני חושבת שיתברר בסוף שג´ס הוא לא כל-כך נורא כפי שניראה בפרק אתמול, והוא פשוט צעיר מבולבל שצריך הכוונה, וחברה טובה מסביבו. סטארס הולו, זה המקום בשבילו, בזרועות רורי, כמובן. אני בטוחה גם שרורי לא תדרדר. היא טובה מדי בשביל דברים כאלה. אם כבר, בזכותה, ג´ס יפסיק לעשן ולשתות. והוא עושה את זה בדיוק בגלל הסיבות שלורליי נתנה לו כשיהא דיברה איתו. הוא ייצא מזה.

pomelit

New member
מה שמעצבן

זה שמאכילים אותנו בכפית. כאילו אומרים לנו, תראו, אמנם הוא מאופיין כילד רע, אבל זה רק כי הוא עוד לא מאולף. הנה - תראו - יש לו נקודת אור, והוא אוהב לקרוא ספרים. אז נה לכם, מפיקים אמריקאים יקרים, גם ילדים שמעשנים יכולים להיות נחמדים, אפילו אם הם לא קוראים את אוליבר טוויסט. הכי עצבנה לורלי - מה את נכנסת עם הפסיכולוגיה בגרוש ומקווה להציל את העולם. די כבר. כל הכבוד לו שהוא לא נכנע למניפולציה הנחותה הזו. גם אני תהיתי איפה דין, אבל חשבתי שפספסתי משהו, כי לא ראיתי את שני הפרקים האחרונים. על כל פנים, עם הלבנה שיש לדין על הכתפיים בגלל חוסר הבטחון שלו, סביר להניח שיהיה עימות על הרקע הזה.

FlowerPower

New member
דין בהחלט!!!!

הם פשוט הזוג המושלם...
הוא חתיך שווה היא מקסימה וחכמה אין מה לדבר... ליהי

tinklebell

New member
אין סיכוי!!

חשבתי שכולם יסכימו פה אחד שנמאס שרורי ודין רבים! שדין יעבור לשיקגו, ואז הכל יהיה טוב ויפה ולא נצטרך להצטער על שזרקנו את דין לאשפתות...! :)) רורי וג´ס לנצח!!

Lורליי

New member
לא אוהבת את ג´ס

בתור התחלה אני לא אוהבת את המראה שלו... אבל זה לא רק זה הוא מרגיז אותי, קודם כל באיך שהוא דיבר אל לורליי, מי הוא בכלל? ובכלל הוא נראה לא יודעת איך להגדיר דין ורורי זה פשוט יותר כייף, מה לעשות? הדרך היחידה שג´ס יוכל להיות עם רורי וזה לא יעצבן אותי תהיה אם הוא אכן ידרדר אותה יהיה קצת אקשן בסטארט הולו. דרך אגב, אם רורי תלך על ג´ס זה אומר שהיא כבר לא דומה ללורלי...

לייק... שיוווואו.. את כזאאאת שטחית.

פחחחחח סתם. המראה שלו.. די.. הוא מוכר לי מאיזה סרט אחר.. באיזה סרט הוא היה
|חמץ|

לא משנה כבר

המשכתי לקרוא בפורום וגיליתי מי הוא.. רק לא הצלחתי לפתוח את הקובצ המצורפ.. לא נורא..
|חמץ|

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא הייתי מעלה על דעתי שאת כאן!!!!!!! אני אוהבת את דין!!! יש לי סיבות אישיות.. (
) אבל ג´ס הוא כזה... לא יודעת... טוב, נראה מה יהיה!

גם אני לא... ../images/Emo68.gif

הייתי מעלה את דעתי... אממ... על שומדבר האמת...
סיבות אישיות... מממ... זה קשור ללי
יש לי
... דמט..
להת

shirakl

New member
את קצת טועה..

גם אני לא מתה על ג´ס בתור התחלה, אבל אני מאמינה שזה פשוט בגלל שהוא עדין חדש, ולא עשה שום דבר שגרם לי להתחבר אל הדמות שלו... אני דוקא מקווה שרורי תהיה זו שתעזור לו ותחזיר אותו למוטב... - נראה לי שאז הם ממש יתאימו. ואם כבר מדברים על דמיון ללורליי - לדעתי אם רורי תהיה עם ג´ס היא תהפוך לקצת יותר "משוגעת", ומתוקף כך, גם יותר דומה ללורליי...

shirakl

New member
דין!

בגלל הנאמנות, ובגלל שאני עדין לא מכירה מספיק את ג´ס. יכול להיות שבקרוב הוא יתחיל למצוא חן בעיני, בינתיים אני חושבת שהיא ודין ממש מתאימים PERFECT FOR EACH OTHER

mgirl

New member
ג´ס! ללא שמץ של ספק!

אני די שונאת את דין וחוץ מזה הוא נראה נורא נחמד כזה... הם יהיו ממש מגניבים ביחד... וזה שהוא קורא ספרים לא אומר שהוא כזה Wimp (רכרוכי) כמו דין... וחוץ מזה, דהההה, ניגודים נמשכים!!! אבל אני יכולה להבטיח לכם שלא יקרה כלום גם בין רורי וג´ס וגם בין לורליי ולוק עוד הרבה זמן... כי כמו שאמרה גרהאם (לורליי) בראיון שפורסם במוסף "השבוע" של מעריב לפני כמה שבועות- "מתח מיני שלא ממומש שווה הרבה נקודות ברייטינג" -מיכ
י-

S.tal

New member
לט מי סי....... הממ...

קשה להחליט, כי דין באמת נראה יותר מתאים לרורי, אבל יהיה יותר מעניין לראות את רורי עם ג´ס... מאחר והם נראים הפכים. זה יכניס יותר עניין... אבל עצוב לחשוב שהיא תעזוב את דין! מסכנון.. :( ושאלה- מה קורה עם טריסטן? הוא נעלם?!

mgirl

New member
כן...

טריסטן עוזב... הוא עבר לדוסון קריק בתור צ´רלי... ורורי וג´ס רולז!! I hate deen!

למעלה