סקר סקר סקר סקר

טיפקסית

New member
סקר סקר סקר סקר

אם הייתה לכם אפשרות לבחור מישהו אחד מטיפקס שהייתם רוצים לשבת איתו לשיחה אישית מי זה היה ותפרטו גם למה ומה הדבר הראשון שהייתם שואלים אותו? אני מתחילה הייתי בוחרת ברמי [כמה מפתיע] כי הוא תמיד נראה לי נורא שקט כזה מצד אחד,ומצד שני יש לו הומור מטורף,ותמיד היה נראה לי שיש בינ לבינו שפה משותפת. מה הדבר הראשון שהייתי שואלת אותו? המממממממ מה העניינים בנאדם? יאללה שתפו

הוד11

New member
לבחור רק אחד?

אי אפשר את כולם??? אבל אם כבר אחד זה או ביג אם או קובי. ביג אם נראה לי סתם איש מעניין לשבת לדבר איתו אולי בגלל שהוא האיש השקט מאחורי שולחן המיקסים אז מעניין אותי מה דעתו על העולם וכו... הבחירה לשבת לדבר עם קובי אולי היא קצת שטחית אבל באמת ובתמים מאוד מעניין אותי לשבת לדבר איתו על איך הלקה התפתחה מבחינות רבות כמו מבחינה מוזיקלית לאורך השנים. אבל בתאכלס הכי וב זה לפגוש ככה את כולם למפגש כמו ב "אני והשיר"

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif הממ..

אני מתלבט בין קובי, רמי ודני. זה נורא בנאלי לבחור דווקא את קובי אבל יש לו דיעות מעניינות בכל דבר, המון ניסיון בתחום המוזיקה וכושר ביטוי יוצא מהכלל ולא נראה לי שזה יכול להיות משעמם לדבר איתו. רמי ודני הם גיטריסטים ובתור גיטריסט יכול להיות לי מעניין לשבת עם אחד מהם. רמי, חוץ מזה שהוא גיטריסט מדהים ונגן סיטרן (הייתי רוצה להבין פעם מה זה הכלי הזה
), יודע לנגן על מנדולינה, שזה כלי שיש לי ואני מת לדעת לנגן עליו (שיעורים פרטיים זה יהיה נחמד
). דני גם גיטריסט מעולה והוא גם הזוי ומצחיק כמו שאני אוהב, אז יהיה מגניב לדבר איתו

1מאיוש

New member
אויי כמה שזה קשה להחליט

ת'אמת להגיד לכם.. פעם חשבתי על זה לשבת ככה עם כל אחד נגיד שעה ולשוחח איתו אבל ידעתי שזה לא משהו כ"כ אפשרי[חבל] כולם מדהימים בלהקה! אחד אחד! אנשים כ"כ טובים! נחמדים! מעריכים ויש משהו שאני אף פעם לא אשכח ללהקה הזו ולקובי שביצע את זה... שבאמצע הופעה שלהם בירושלים[כיכר ציון למי שמכיר] בקיץ 2004 קובי באמצע הופעה מול אלפי אנשים אני מתארת לעצמי.. שזה עבר את האלף אנשים........ הוא עוצר לכמה רגעים ואומר: "היי מאיה, מה המצב? ראיתי אותך" אני לא אשכח את זה זה היה כ"כ כיף!! תגידו לי רגע בדוגרי, יש כזה זמר\להקה לא משנה.. שהיו עוצרים לכמה רגעים הופעה ואומרים את זה? או בכלל .. שבזמן הופעה מזהים את המעריץ שלהם וגם את השם שלו איןןןן כזה הם יחידים !! תודה לכם טיפקסיםםםםםםם !!!! [מחכה לעוד כאלו חחח..... ד"שים בהופעות] אז עכשיו אני אחזור לנושא הסקר.. קצת גלשתי אבל הייתי חייבת =] : הייתי רוצה לדבר עם נועם בגלל שהוא חדש בלהקה, להכיר אותו ולדבר איתו מה שאפשר אין משהו מסוים-כי בקושי שאני מכירה, לכן... שיחת היכרות כזו למרות שעם כולם הייתי רוצה לשבת לדבר ככה שעה על עצמינו! התמונה קצת מטושטשת אבל זה לא נורא.. ברח לי באיזה שיר זה היה... אבל זה שמאיר שינה להם את הכל והם עשו כמו בנות "לה לה לההה........"

למעלה