** סקר סקר סקר סקר **

sivani

New member
** סקר סקר סקר סקר **

מה גרם להורים שלכם לחשוב על הגירה לחו"ל\להסכים להצעת העבודה בחו"ל

EROTOMANIA

New member
............

הממ... כי "אמריקה זו ארץ האפשרויות" או משהו כזה.

אומנם אני עדיין ביזראל אבל..

אין זאת אומר שאני לא יכולה לענות על Zה....סיווווון את אמרת לי לענות...אממ.. "מה גרם להורים שלכם לא לחשוב על הגירה/לחו"ל להסכים לעצת עבודה בחו"ל???" אממ...הם טוענים שיזראל (בכוונה נאיר ושמצת עם ז') היא הארץ הכי בטוחה,ושפה אנחנו נולדנו...ושאני לא יחשוב בכלל לעבור! או וואל... האם בכלל קיימת ארץ בטוחה?! לא!..נקודה! פסיק! ממש לא..אליש ארץ בטוחה,כן...רק מתים לנו כל יום 10 אנשים,ולאט לאט זה הוספך ל100 ואז ל200 ואז ל600 וכו וכו.. אז מה בטוח בזה שאני לא יודעת מתי הולכת ליפול עליי פצצה? טוב..זאת ארצי הקטנה,ארצי היפה,ארצי המושלמת..ארצי הבטוחה. אז כנראה אני ישאר כאן עוד הרבה זמן...... הם טוענים שהמצב הכלכלי בכל העולם לא טוב,ףואם נעבור,איך ימצאו עבודה?! איך ידברו?! איך ישלמו?! גם ככה האנגלית שלהם יותר מפגרת מעברית... אז אני משערת שאני יכולה להמשיך לחלום על בית יפה וגדול..עם נוער נורמלי... ולא לפחד ללכת לקניון. איי...הגזמתי אה?. אה וואל. לאב יו אול :)

MissUnKnown

New member
אממ זה נורא פשוט

מי רוצה יכטה בארץ??? אף אחד...וכול מי שרוצה לא מכון לשם...אז פה כן רוצים אז פה אנחנו נמצאים... בקיצור בארץ אבא היה בלי עבודה ופה יש

kit k@t

New member
אמא שלי התאהבה באמריקקי,

בדיוק מזל שלי... הוא לא יכל להיות בריטי או איטלקי ? קאט

okts

New member
שלום חזרתי../images/Emo24.gif

אנחנו זכינו בהגרלה--->GREEN CARD, אז זה מה שהוביל אותנו להחלטה לעזוב.

Flying Camel

New member
שליחות מאל-על

רק להודיע לכם... שזהווו !!! נ ג מ ר ! 3 חודשים אחרונים נשארו לנו פה בלונדון הקרה שרק הרסה אותי! אחרי 5 שנים של עצב, בכי, דמעות, וכעס!!! ברור שהיתה המון אהבה, אבל הרשע השתלט עליי פה באנגליה! מה אני יעשה? אבל זהו.. ביי ביי לונדון! שלום ולא להתראות! נפגש בחיים הבאים אני מקווה שלא! זהו חוזרים הביתה למושב הום הסוויט הום!!!!!!!!! מי סו הפי

אבא קיבל הצעת עבודה

או בפריז, או לונדון, או אמסטרדם או לוס אנג'לס. אמילי רצתה לוס אנג'לס אבל כמובן, מי מקשיב לאמילי, אז אמילי רצתה לונדון אבל אמא טענה שקר שם מדי (אה נכון, ופה שרב כל יום) אז אמילי הודיעה שהיא נשארת בארץ אבל כמובן שלא מקשיבים לאמילי. אחותי רצתה פריז אז הגענו לפריז ואני סובלת עד עצם היום הזה (אני תמיד טענתי שהיא הבת המועדפת
) טוב נו, זה לא כזה טראגי, באמת שלא.

עד שמישהו ייקח אותי לאוסטרליה ../images/Emo6.gif

או יותר נכון עד שאני אוכל לעשות אקסשיינג' סטיודנטס באוני' ולעבור ללמוד באוסטרליה.

אין לי שמץ של מושג...

למה עברנו באמת?? לא יודעת. ההורים שלי עם הרעיונות החולניים שלהם. אבל אני אוהבת את מנהטן. אני אוהבת את בן. טוב לי כאן. אני מאושרת. רק כל כך פאקינג קר כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! לעזאזל! וכנראה שבפסח אנחנו טסים ליזראל. הלוואי איך התגעגעתי לכולם. אנשים- לאלו מכם שבארה"ב- היה היום יום הנשיא. what??? משעמם להם לאמריקאים. אז עשיתי קניות. היה כיף. אכלתי מקדונלד'ס. אני מאוהבת. ביי.

למעלה