סקר!!!!! סקר!!!!! סקר!!!!! סקר!!!!!

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
סקר!!!!! סקר!!!!! סקר!!!!! סקר!!!!!

אני רוצה שכל אחד פה ייכתוב את קומפלט החלומות שלו.

DBD

New member
הקומפלט שלי

שאני אקבל עוד 5 ימים. קרש - Blind -deth metal צירים - Grind King - G6 Flame לאגרים - Bones - Super Swiss 6 גלגלים - Spitfire - Powercord 97/100 גריפ - Black Top ריזרים - Pig וברגים - Shorty´s - Silverado זהו סקייט החלומות שלי והוא יגיע עוד מעט

xflil

New member
שלי

קודם מה שיש לי (הערה שולית, זה לא שאני לא מרוצה! מרוצה מאוד, אבל אולי הייתי מחליף כמה דברים, בגלל שפשוט התקדמתי ברמה) קרש - זירו צירים - דיסטרקטו לאגרים - ספיד מטאל אבק 3 גלגלים - אלמנט רכים 56 מ"מ וזה מה שאני רוצה: קרש - זירו צירים - טנסור לאגרים - ספיד מטאל אבק 5 גלגלים - ספיטפייר 54 מ"מ או 52 מ"מ מתן

xflil

New member
שיטטטט!!!!! סליחה! זה זירו אור דיי!

הינה התמונה

Oscar16

New member
שלי

קרש - AWS\Flip צירים - טנסור גלגלים - Pig לאגרים - לאקי אבק 5

bllind

New member
אני רוצה

אני רוצה קרש של ינזי צירים של TENSOR דגם MIS גלגלים של ספייד דמונס ולגרים של דרקסטהר

DBD

New member
אתם שואלים אני עונה:

קניתי את הבונס שלי, יותר נכון קנו לי בארה"ב והם עלו 35$.

FineX

New member
הסקט שלי

קרש של זירו צירים שך אוריון גלגלים שך זירו 56 ולאגרים של פיג אבק 5

skater16

New member
הסקט האמתי שלי זה

קרש אלמנט גלגלים בלק ליאבל לאגרים SPEED METEL אבק 3 צירים טנסור וזה הקרש שפשוט הכי נוח לי התרגלתי אליו וסבבה אני כבר לא יכול להביא אפילו פליפ אם קרש אחר

Andrew Reylonds

New member
אתה מרוצה מהלאגרים???

כי אני גם עומד לקנות בתחילת השבוע לאגרים של ספייד מטאל אבק 3 אז איך הם...?

xflil

New member
גם לי יש ספיד מטאל אבק 3!

הם מעולים!!!!!! אני מאוד מרוצה! קנה!

קומפלט החלומות שלי והקומפלט שלי הם

הקומפלט שלי : קרש : אלמנט גלגלים:בלינד 56 מ´מ צירים : טנסור כחול צהוב לאגרים : ספיד מטאל אבק 5 ברגים : טנסור קומפלט החלומות שלי: קרש : אלמנט או אינג´וי גלגלים: דרק סטאר רודני מולן צירים : טנסור כחול צהוב לאגרים: בונס סוויס 6 כדורים בלגר ברגים : שורטיז או טנסור לא משנה לי רק איפו אפשר להשיג בחיפה בונס סוויס לא יקרים

DBD

New member
לא נראה לי שיש בארץ

וגם אם יש זה בטח עולה הההמוווןןן ובונס סופר סוויס 6 זה הדגם לפני הכי טוב שלהם אז תחשוב כמה זה יעלה פה אם שם זה עולה בסביבות ה40$ שזה בסביבות ה200ש"ח בארץ אתה יכול להכפיל את זה פי 2 למה פה זה יעלה בסביבות ה350-400 ש"ח. אבל שוב לא נראה לי שיש בארץ.

למעלה