סקר סקר נרדוף

ציפי, זה עו"ד לא תוקן!

הסקר לא מאפשר להתייחס גם לפלילי וגם לאזרחי. אם אין אפשרות טכנית לבחור בשתי חלופות מתוך הארבע, אולי נפריד, ונעשה קודם פלילי? וחוץ מזה - הייתי הייתי מנסח את השאלות כך, בכל הנוגע למשפט הפלילי: האם לדעתך מן הראוי להשתמש בפוליגרף במשפט הפלילי - א. כן, ב. לא, ג. רק כאשר הדבר פועל לטובת הנאשם. ואגב, מה ההבדל בין עוד צפורה גנן לבין ציפי ג? קימקא

ציפי ג

New member
ציפי ג וצפורה גנן חד הן.

האחת נכנסת דרך האדמין, והשניה נכנסת דרך השרת הרגיל. רק עכשיו שמת לב לזהות? אתה רוצה עוד שתי אופציות באזרחי ופלילי לא, באזרחי ופלילי כן ומוצלב?

שמתי לב "ממזמן"...

ולא עלתה על דל דעתי אפשות אחרת, אבל לא היה לי דחוף לשאול, עד שהזדמן לי. כל אופציה טובה, ובלבד שלא תכניס את העונה למיטת-סדום. אם אנחנו כורכים לבלי-הפרד פלילי ואזרחי, יהיו כאלה אשר ישיבו לא, למרות שמוכנים בחלק כן. אם יש לך ספקות, את יכולה להעביר אלי טיוטה, להערות והארות. תודה קימקא

מ כוערת, את זורה לי מלח ...

מ כוערת, גם את זורה לי מלח על הפצעים הפתוחים. כבר הסברתי כאן שהאתר של קימקא הוא עבודת-יחיד אשר גם צריך להתפרנס ממשהו, וממילא זמנו מוגבל. גם הזמן שאני מקדיש לפורום הזה פוגע בפיתוח האתר, אבל גם זה לא פחות חשוב. ייתכן שאצטרך לצמצם את נוכחותי כאן, לטובת האתר, וזה יצער אותי מאוד. ואני חוזר ומזמין את כל המשמיצים לתרום משהו מפרי עטם לטובת האתר של קימקא.

למעלה