סקר סקר בוא

סקר סקר בוא../images/Emo79.gif

משקרים הרבה [נו, זו שאלה מתבקשת!]? המצפון שלכם מציק על שקרים? למי אתם משקרים הכי הרבה? אפשר לסמוך עלייך בתור סוכן שב"כ? ומה לגבי מתנקש/רוצח שכיר? סחטתם פעם מישהו? מה השקר הכי גדול שלכם להורים? מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? מה ישראלי בעינייך? איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? מה עושים כדי לא להרדם? דמות אהובה מהתנך מה אתה לובש עכשיו מס' אחים איך קוראים למחנך/ת שלך? איך החברים שלכם קוראים לכם? צבע שיער: איך ההורים קוראים לכם? סמסונג או נוקיה? מה אתם עושים עכשיו? [למתחכמים למיניהם-חוץ מלענות לשאלון] שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? נאבד לכם הפלאפון פעם? איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? משקה מועדף: באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? מקום הלידה: מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? כמה כתובות קעקע יש לך? למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? האם אתה אוהב את המשפחה שלך? איזה סרט טוב ראית לאחרונה? האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך האם אתה ישן עם מנורת לילה באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר

התגעגעתי לסקרים

משקרים הרבה [נו, זו שאלה מתבקשת!]? מסבנת כשחייב המצפון שלכם מציק על שקרים? בטח, בגלל זה אני לא משקרת למי אתם משקרים הכי הרבה? בביהס שיקרתי הרבה אפשר לסמוך עלייך בתור סוכן שב"כ? אפשר לסמוך עליי בהכל ומה לגבי מתנקש/רוצח שכיר? בהכללל סחטתם פעם מישהו? סמרטוט מה השקר הכי גדול שלכם להורים? נסעתי לטבריה עם האוטו של אמא והיא חשבה שנסעתי לישון אצל חברה בת"א מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? בריאות ואושר מה ישראלי בעינייך? הסקר הזה.. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? ורוד ואדום, ירוק וכתוב.. לא חסר.. מה עושים כדי לא להרדם? ישנים? דמות אהובה מהתנך. איוב אני חושבת.. מה אתה לובש עכשיו? מפזר חום מס' אחים? 2 + 2 איך קוראים למחנך/ת שלך? מחנכת?? אולי מחנך וזה ליאור חחח איך החברים שלכם קוראים לכם? בואי? צבע שיער: חום גם גוונים איך ההורים קוראים לכם? עושים עם העיניים ואני ישר מתיצבת חחחח סמסונג או נוקיה? נוקיה מה אתם עושים עכשיו? [למתחכמים למיניהם-חוץ מלענות לשאלון] אוטוטו הולכת לדודה שלי שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? לא. נאבד לכם הפלאפון פעם? רק פעם? מליוני פעמים.. איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים? פעם הייתי מכורה היום פעם ב.. משקה מועדף: קולה, תפוזים ומים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 3-4 בבוקר מקום הלידה: בית חולים. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? מכונית נוסעת כמה כתובות קעקע יש לך? 5... סתם סתם, אני לא רוצה... למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? לשכן חח האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לריב. חחח האם אתה אוהב את המשפחה שלך? מאד מאד איזה סרט טוב ראית לאחרונה? סרט שהיה פה בחוץ עם אחד השכנים.. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך תלוי מי האם אתה ישן עם מנורת לילה? כן והיא כבויה באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר, בתיקווה לטוב.

../images/Emo26.gif

משקרים הרבה [נו, זו שאלה מתבקשת!]? רק כשאני ממש חייב המצפון שלכם מציק על שקרים? לא למי אתם משקרים הכי הרבה?
אפשר לסמוך עלייך בתור סוכן שב"כ?
ומה לגבי מתנקש/רוצח שכיר?
סחטתם פעם מישהו?
מה השקר הכי גדול שלכם להורים? משתדל לא לשקר להם. מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? רק שקט ושלווה. מה ישראלי בעינייך? דחיפות בתור לצערי. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? סגול וירוק בתוספת כתום. מה עושים כדי לא להרדם? נכנס למחשב. דמות אהובה מהתנך. אסתר (ממגילת אסתר) מה אתה לובש עכשיו. ג'ינס וחולצה. מס' אחים. 1 איך קוראים למחנך/ת שלך? אין לי. איך החברים שלכם קוראים לכם? ירון/מיקו צבע שיער: אממממ. נושא רגיש... איך ההורים קוראים לכם? ירון סמסונג או נוקיה? נוקיה מה אתם עושים עכשיו? [למתחכמים למיניהם-חוץ מלענות לשאלון] ממתין לארוחת ערב. שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? בעיקר ישראלית ולפעמים דרום אמריקאית. נאבד לכם הפלאפון פעם? לא איזה מזל אתם? שור קוראים הורוסקופים? רק כשממש משעמם לי. משקה מועדף: קפה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 בלילה. מקום הלידה: בית חולים הקריה בת"א. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לא חשוב, העיקר שתיסע. כמה כתובות קעקע יש לך? 0 למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? חיצונית לאבא, באופי אני שילוב של שניהם. האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא האם אתה אוהב את המשפחה שלך? כן איזה סרט טוב ראית לאחרונה? כמעט ולא רואה סרטים. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך
האם אתה ישן עם מנורת לילה
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר בדר"כ בסדר. תם ונשלם...

../images/Emo36.gif../images/Emo187.gif../images/Emo26.gif

משקרים הרבה [נו, זו שאלה מתבקשת!]? כבר לא. פעם בלי סוף.
המצפון שלכם מציק על שקרים? כששיקרתי? לא. זה דווקא היה דיי כייף.
למי אתם משקרים הכי הרבה? לצבא. בצבא לומדים לשקר.
אפשר לסמוך עלייך בתור סוכן שב"כ? כע. יש לי אפילו סיווג בטחוני מאד גבוה.
ומה לגבי מתנקש/רוצח שכיר? אין לי בעיה להיות רוצחת ומתנקשת
סחטתם פעם מישהו? רק סחיטה רגשית
מה השקר הכי גדול שלכם להורים? אווטינג גדול מדי.
מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שחרור בע"ח.
מה ישראלי בעינייך? מכנס נמוך וחוטיני
איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? וורוד זוהר וכתום. זה מזעזע יפע כזה :)
מה עושים כדי לא להרדם? L
L [השאלה הזאת הגיעה בתזמון מושלם לאתמול.]
דמות אהובה מהתנך נועה בת צלופחד.
מה אתה לובש עכשיו פיג'מית :)
מס' אחים 2 אחיות קטנות.
איך קוראים למחנך/ת שלך? אין לי
אבל כשהיתה קראו לה עירית. והיא פשוט מלכה
איך החברים שלכם קוראים לכם? ילדונת. פסיכית. כייפית. נועה צמ"ח. נוני.
צבע שיער: שחור
איך ההורים קוראים לכם? נועה
סמסונג או נוקיה? אחרי שהיה לי את שניהם, אין ספק שנוקיה.
מה אתם עושים עכשיו? [למתחכמים למיניהם-חוץ מלענות לשאלון] שותה נס קפע.
שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? שומעת מוזיקה תמיד.
נאבד לכם הפלאפון פעם? א- אומרים אבד. ב- כן. מלא פעמים.
איזה מזל אתם? גדי, אבל לא מאמינה בזה. למרות שהיום בעיתון כתבו משו ממש נכון
קוראים הורוסקופים? כשמשעמם לי ברכבת.
משקה מועדף: נס קפה וקולה.
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? בתקופה האחרונה זה השתנה בטירוף. פעם ב9, פעם ב5 וחצי בבוקר [
]
מקום הלידה: ישראל
מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? רק יפניות!!! טיוטה שליטא!!!!~
כמה כתובות קעקע יש לך? עוד מעט תהיה אחת.
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? לשניהם.
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? כן. אבא שלי. תחביב מעולה לגיבוש משפחתי.
האם אתה אוהב את המשפחה שלך? מי שהגדרתי כחלק מהשפחה אני אוהבת מאד.
איזה סרט טוב ראית לאחרונה? מר וגברת סמית'.
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך בטח
בעיקר כשאני מחובקת איתו.
האם אתה ישן עם מנורת לילה נופ.
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר תלוי איך וכמה ישנתי. [היום, למרות שישנתי שעה אחת, קמתי עם מצב רוח מדהים]
הודגש באמצעות נועמטיק

תגידי את נורמלית?!

זה ה-מ-ו-ן שאלות בשביל סקר, אין מה לומר אהבתי אבל... חסר לי קצת סבלנות בשביל לענות על זה דרך אגב לא ענית את בעצמך על השאלון!/tapuzforum/images/emo3.gif

שתהיי לי גם את../images/Emo3.gif

אגב, למה לא ענית לי אתמול?? אההה???? מסננת אותי??? "את מסננת אותי, את מסננת אותי, את מסננת אותי, את מסננת.."

מותר לי

New member
קושקוש ../images/Emo4.gif

ארזתי בטעות את ספר התירוצים הגדול שיש לי... מה אני עושה עכשיו?

את לא נורמלית בחיי...../images/Emo6.gif

מי חשב שתתקשרי אלי ממש עכשיו ותפתיעי אותי? יודעת מה? סלחתי!!! עזבי את ספר התרוצים את יכולה לרשום חדש!! את גדולה ופ'גרת
$
שוב...

../images/Emo12.gif

לא נכון
זאת רק אני שנשארתי נורמלית
אגב כמו שאת רואה רק עכשיו קמתי.. כזה זה שישנים מוקדם בבוקר ולא מאוחר בלילה

למעלה