סקר סקס בעבודה

אלון78

New member
סקר סקס בעבודה

שלום, אני חדש פה ורציתי לדעת גם אצליכם בעבודה יש פתיחות כמו אצלינו: 1. האם אתם מדברים על סקס בעבודה? 2. האם יצא לכם לעשות סקס עם עובד אחר במקום העבודה? 3. האם יש אצליכם נגיעות של בנים בבנות - ליטופים וכד'? זה אולי נשמע לכם קצת מפתיע, אבל אני עובד בחברת הייטק, כולם צעירים וקורים הרבה דברים מוזרים מידי יום

אוקיי.. נושא מעניין

בתור בחור שמרגיש כמעט תמיד חרמן, גם בעבודה יש לא מעט נשים שהייתי רוצה לעשות אותן על מכונת הצילום במשרד. לפעמים אני לא עוצר את עצמי ונוגע "כאילו במקרה", או סתם טופח על השכם
לצערי, לא יצא לי עדיין שום דבר ממשי מהעבודה..

תלוי מי, מתי ומה הקונוטציה של המגע

זה שמדברים על סקס לא נותן לגיטימציה לכלום. כמו בכל מקום( לאו דווקא עבודה), אם מישהו יגע בי בצורה שלא מוצאת חן בעיניי / לא במקום - ברור שזה יפריע לי. לא הייתי לוקחת סיכון במקומך, אנחנו בעידן של "הטרדה מינית" ו"פוליטיקלי קורקט" - אל תעשה דברים שאתה לא בטוח ב100% שהצד השני יקדם בברכה. ( ושוב - זה שבחורה פתוחה איתך ומדברת על סקס ממש לא אומר באופן גורף שהיא רוצה לשכב איתך ).

כן

וזה לא מפריע לי, אני מאוד טיפוס של מגע וזה לא בא מתוך חרמנות פרופר לכן אין לי בעיה עם זה..אפילו להיפך אבל כמובן כמובן שזה תלו מי, וברור שלא כל אחד יעיז, ואין מצב שזה יקרה יותר מפעם אחת (במידה ומישהו מנסה) אם אני לא מעוניינת..

אלון78

New member
מסכים איתך לחלוטין

יש כמה בנות שאין בעייה לגעת בהן, לשחק להן בשיער וכד'. לעומת זאת, יש כאלה שהן לא מרשות שיגעו בהן. תלוי בבחורה.

daniella1980

New member
גמני, אבל אצלנו זה רחוק מזה.

1. האם אתם מדברים על סקס בעבודה? יש לי שתי נשים קבועות עימן בדרך כלל הנושא עולה בטעות:) אבל באופן כללי הרוב עסוקים בלעבוד :( 2. האם יצא לכם לעשות סקס עם עובד אחר במקום העבודה? לא, וגם אם הייתי במצב כזה של רצון, אין כמעט שום מקום עם אפילו קצת פרטיות אצלנו. הכל פתוח והרשות לא נתונה. 3. האם יש אצליכם נגיעות של בנים בבנות - ליטופים וכד'? יש אחת שאני נוטה ללטף אותה הרבה, אבל בעקרון על דבר כזה יכולים לפטר אצלנו.

גברשוס

New member
עבודה..

טוב לא בדיוק, אבל צבא זה העבודה של היום בשבילי... 1. מדברים, כל הזמן יש את האווירה. הגיל של הצבא
2. לי, ממש לא. אני נגד זה. 3. יש הרבה, די הרבה, ואולי גם הכל, בכל זמן ומקום. זה משהו באווירה שמשלבת, את הלוחמים עם המש"קיות.

daniella1980

New member
אצלי בצבא זה היה

נושא מאוד דומיננטי, עד כדי כמעט תביעה משפטית בגין הטרדה מינית (של בחורה שעבדה איתי). אני היתי מאוד תמימה ובמבט לאחור הייתי תחת הטרדה מינית מילולית בלתי פוסקת ומקרה אחד של ממש פיזית, וזה ממש מבחיל לחשוב על אותו בנאדם שניצל ללא צל של ספק את היותי ילדה תמימה ועב"מית ככל שהייתי. היום לדוגמא, הוא היה חוטף סטירה די מצלצלת על מה שהוא ניסה לעשות לכל הפחות, ולא היה מעיז לדבר אליי איך שהוא דיבר.

לא * 3

במקום עבודתי הקודם, חברת היטק ידועה, היינו מעבירים מדי פעם מצגות סקס ושטויות כאלה אבל ממש לעיתים רחוקות. נגיעות ממש לא, וסקס עם מישהי מהעבודה לא יצא, אבל מעדיף שלא, אלא אם כן היא ממש ממש עושה לי את זה.

למעלה