סקר ספוילרים

sashkashurik

New member
סקר ספוילרים

קדימה לצאת מהארון
מי קורא ספוילרים ומי לא
ואני אתחיל
אני אוהבת לדעת באופן כללי מה יהיה אבל כשדוחפים לי לקרוא על הפרק של מחר בפרטי פרטים לזה אני לא אסכים
בדכ אני אוהבת לדעת באופן כללי מה יהיה ואז לראות איך זה יקרה

לינה18

New member
אני בעד ספוילרים, כי ספוילר שהוא,

אבל אם כותבים מה יהיה מחר, שלא יהיה בפרטי פרטים.

Guy K

New member
אני החלטתי שאני מוותר עליהם

לא באופן מוחלט אבל כבר לא מחפש אותם כמו פעם. זה הרבה יותר מעניין כשאין לך מושג מה קורה.

Guy K

New member
אין לי ברירה

זה היה או להפחית את הספוילרים - או להפסיק לראות את הסדרה בכלל. אז עכשיו אני יושב כמו כל סבתא רגילה ומפתע בכל פרק מחדש

238

New member
כנ"ל

בס"ד גיליתי תופעה מרעישה.... הרבה יותר מעניין לי לראות היפים והאמיצים כשאני לא יודעת מה יקרה בפרק. אכן מוזר.

rachelMcfadden

New member
אני קוראת אותם

אבל אחרי דקה שוכחת מהכל ואז אני מופתעת כאילו לא קראתי כלום

girlontop

New member
אני מצאתי פתרון אולטימטיבי -

לצפות בפרקים של ארה"ב (ואני מצטטת מהשיחה שלי עם מיקי אתמול): לדעת מה קורה "בערך" בעוד שבוע הרבה פחות נורא מלדעת מה יקרה בדיוק במשך שלושת החודשים הבאים. אני אוהבת ספוילרים. הרבה פעמים הם נותנים לי תקווה להמשיך לצפות. אני בטוחה שאני אהנה עוד יותר אם אני אפסיק לקרוא בכלל, אבל אין לי אופי לעשות את זה

girlontop

New member
../images/Emo40.gif העליתי סקר רשמי בנושא

אשמח מאוד לגלות כמה מאיתנו קוראים ספוילרים וכמה מתנזרים, גם בקרב הקוראים האנונימיים שלנו. אנא, מלאו את חובתכם האזרחית והצביעו

אני, אני, אני, אני!!!!!!!!!!!!!!!!!

קוראת ספוילרים במקום לאכול!!!!!!!!!!!! אבל רוצה להפסיק. אני תמיד נזכרת בתקופה שעוד לא הייתי קוראת ספוילרים (במאה הקודמת...) והיתה העלילה של אמבר והתינוק הראשון עם ריק. כולם חיכו לדעת אם יוולד לה תינוק לבן או ... (צבע אחר), ואיך שאני הייתי במתח, ואיך עולמי התהפך כשנולד לה תינוק מת!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Those were the days

faery18

New member
אני קוראת ספויילרים לא מסוגלת לא

לקרוא אותם...לא עומדת בפיתוי...

למעלה