סקר סלולר @@@

סקר סלולר @@@

אז יש לי סקר קטן שאני מעוניין לדעת כמה דברים..החלטתי להציג סקר זה כמו שאלון.. ככה יהיה יותר נוח. תשתדלו לענות על כולו, ושתשובותיכם יהיו מנסיונכם האישי בלבד !!! קפיש? יאללה התחלנו... אתר האינטרנט של החברה הסלולרית הטוב ביותר הוא = חווית השירות הטובה ביותר שחוויתם עד כה ומאיזה חברה זה היה? = ידע מקצועי וטכני של נציגים של חברה....= זמן המתנה הכי קצר שהמתנתם... ובאיזה חברה?= כמות הפעמים שאתם מחייגים לשירות לקוחות של חברה סלולרית, ואיזו? ובד"כ באיזה נושאים? חוות דעתכם הכללית, על חברה מסוימת. =

ואני אענה גם ../images/Emo13.gif

אתר האינטרנט של החברה הסלולרית הטוב ביותר הוא = חווית השירות הטובה ביותר שחוויתם עד כה ומאיזה חברה זה היה? = בגדול, חוויתי חווית שירות ממש מדהימה מחברה שהיא בכלל לא סלולרית, אבל בגלל שבסלולר עסקינן, אני יאמר שלעולם לא יצא לי להתאכזב מהשירות של סלקום שאליה אני מנוי. ידע מקצועי וטכני של נציגים של חברה....= האמתי שאני תמיד חושב וחושש וחושד בידע של נציגי סלקום, אני לפעמים פשוט שואל אותם שאלות כדי לבחון אותם, ולא פעם תיקנתי אותם בטעותם גם.. חחחח, ואני חייב לומר שיום אחד חייגתי לחברת פלאפון לשלאול משהו מסוים, והנציגה פשוט שעהההההההה השאירה אותי על הקו ולא בהמתנה אלא איתה ביחד והיא עדיין לא מצאה לי תשובה, עד שממש התייאשתי וניתקתי , והיא גם לא חזרה אליי הכלבה.. זמן המתנה הכי קצר שהמתנתם... ובאיזה חברה?= האמתי שבסלקום יש זמן המתנה סביר... תלוי מתי מתקשרים... כמות הפעמים שאתם מחייגים לשירות לקוחות של חברה סלולרית, ואיזו? ובד"כ באיזה נושאים? אני מחייג פעם ב... כי אני לרוב לא צריך אותם....אני יודע מה לעשות לעצמי כשצריך... ומתי ללכת לנק"ש כשצריך.. וזהו... חוות דעתכם הכללית, על חברה מסוימת. = אורנג', היא חברה די טובה, קצת יהיה מטומטם שאני מדבר עליה כעובד החברה, אבל אני יכול להעיד שאנחנו נציגי החברה עושים מעל ומעבר בשביל הלקוחות, ואנשים לא באמת יודעים את זה כי לא רואים מה אנחנו עושים, ולא מעריכים זאת מספיק כדי להרכין ראש. אלא פשוט דורכים לנו על הראש. ויש הרבה מרמרת על זה..ואחרי זה מתפלאים לקוחות למה יש התפרצויות זעם של נציגים על לקוחות לפעעמים
סלקום, כלקוח שלה, לא כזה יצא לי להתאכזב ממנה.. מאז ומעולם לא היו לי בעיות בסלולר עוד לפני שעסקתי בזה.... הייתי פשוט עם סלולר פשוט... והכל היה סבבה. פלאפון, עכןר'עכהןעכהןר'עכהןעכהןטעון !!!! ביי!

אהה שכחתי משהו...

אתר האינטרנט של החברה הסלולרית הטוב ביותר הוא = האמתי שסלקום יותר טוב... אבל הם חייבים דחוף לעשות מנוע חיפוש באתר שלהם, כי אין... וזה מעצבן לחפש ברשימות כל הזמן...

אליהו88

New member
חחח

אף פעם לא יצא לי להמתין קצת זמן בסלקום... תמיד הם מייבשים אותי...

אליהו88

New member
התשובות שלי- אמנם באיחור...

1. אורנג` 2. אורנג` ופלאפון 3. אף אחת לא סיפקה אותי כראוי 4. כ15 שניות- חברת פלאפון 5. אורנג` כדי לשנות ולעדכן יעדים נבחרים, הרבה אני צריך לסדר בסלקום רק בגלל שאני ממש לא מרוצה מזמני ההמתנה והשירות שלהם אני לא מתקשר. 6. חוות דעתי- לכל החברות מ1- 10 =מירס 0 סלקום 5 אורנג ופלאפון 7

למעלה