סקר סילווסטר...

• פותח הנושא mozal
  • פורסם בתאריך

mozal

New member
סקר סילווסטר...

מי התנשק אתמול בחצות? מי יצא לחגוג? מי חגג בבית? מי הלך לישון? מי עוד לא התעורר?

clcl

New member
בבית . . . עם חברים וזה מה שהיה

הזמנתי שני זוגות חברים להרים כוסית . . . הפעם החלטתי להתפנק (עם הרבה נקיפות מצפון) ואמש פקדתי את "טיב טעם" וקניתי כמה דברים מוכנים . . .
ממש לא מאמינה שעשיתי זאת. אז בתפריט: צלעות "פרה נמוכה" צלויות ומעושנות (רק מהריח שהתפשט אתמול בבית בקושי נרדמתי) קישקע ממולאת בבשר "פרה נמוכה" צלויה (נקניק אוקרינסקי) מבחר של נקניקים (בייקון, הודו פרפר בפלפל ועוד סוג רומני, שוק איטלקי, שפיץ ברוסט מעושן, סלטיסו, ופסטרמה במספר טעמים) סלט כרוב וגזר חמוץ פטריות שמפניון מוחמצות סלט סיני מוקפץ זיתים שחורים יווניים מסוג תאסוס מעדן חצילים סתא סלט חציל רומני הכל ילווה בגאבטה . . . את היין הביא אחד האורחים . . . שכחתי את השם אך זה היה יין מוגז טעים מאוד מאוד . . . אה . . נדמה לי ש- אמדאוס??? יש דבר כזה? בכל מקרה היה טעים ולא מכביד. ולקינוח קל ומהיר (וגם מפנק את המארחת) - 1 קופסה של קוקטייל פירות אקזוטיים + 1 קופסה של ליצ'י + 1 שמנת מתוקה - לערבב הכל ויש קינוח טעים וקל לאחר הארוחה הקלה שבצעם היתה דשנה מאוד. אז שתהיה לכולנו שנת 2004 שקטה ושתביא בשורות טובות

נירהמ1

New member
כל התשובות...../images/Emo39.gif

לא נכונות (עבורי). עבדתי באותה עת. ובירכתי וירטואלית וטלפונית את מכרי. אם הייתי חוגגת הייתי חוגגת בבית, או עם חברים - שונאת לחגוג עם ההמונים.

shir26

New member
תשובות

אני..... לא אני.... אני.... הבנזוג.... אני......

ooopsi

New member
אז ככה...

לא התנשקתי - כי לא יכולתי להגיע אל הבנזוג (היו יותר מדי אנשים בדרך) לא בבית, עם חברים. והצלחנו לשבור שיא חדש בכמה אנשים יכולים להיכנס לסלון ממש קטן (יותר מ-25, אם זה מעניין) לישון.... להתעורר?! <אייקון של פיהוק> פיזית התעוררתי אבל בפנים אני ישנה עדיין...

מאקי

New member
התשובות הכי לא צפויות

מה חשבתם שגם תשמעו משהו?? אז... יש אייקון של עבדתי אליכם?? יש אייקון מתבייש??? אז הם צריכים לבוא פה.....

אמירה

New member
ממש שאלות מורכבות..אז ככה-

מי שנרדם ב-10 לא מתנשק בחצות.. מי שנרדם ב-10 לא יוצא לחגוג... מי שנרדם ב-10 לא חוגג בבית... מי שנרדם ב-10 כן ישן... מי שנרדם ב-10 כן מתעורר עם התרנגולים...

מאקי

New member
דווקא ראיתי סיידר אלכוהולי...זה מה

קורה ממנו?? והסלט פירות המשודרג?? בניתי עליך ל...... לא יודעת

אמירה

New member
כל זה היה עד 10....

למה לעזאזל אי אפשר להתנשק ב-10...למי יש כוח לחכות עד חצות???????????

mozal

New member
זה בגלל הפרובינציאליות הישראלית

אם אצלנו 10, אז במקום אחר (למשל בטביליסי, ואני לא גרוזיני) זה 12 בלילה. אז פשוט מתנשקים ברומנטיות לפי שעון טביליסי. הכי טוב טביליסי. ככה יש גם אוירה של חגיגת סילווסטר בחול. בכסף שחסכתי נסעתי לטורקיה...
שנה נפלאה ומיוחדת... מיקי.

alex

New member
ואני התנשקתי ...

פעמיים . פעם בעשר - עם גרוזינית . ופעם בחצות - עם אלכסית . והיא בכלל לא הרגישה (שזה לא חדש אצלה) .

מאקי

New member
אמירה חחחחחחח

אפשר להזיז את השעון.. למה ב 7 בבקר אצלי זה חצות בניו יורק?? למה קיץ חורף הבדל שעות.. שנה הבאה תעשי שעון אמירה ו תזיזו שעון חדר שינה ועשר יהיה חצות. לא לשאול אם ניסינו. לאמגלים

mozal

New member
למה נשמה? לא אוהבת חושך?

או שמדובר בחשבון אישי שנפתח אתמול?

../images/Emo25.gif../images/Emo6.gifכי אני ספונטנית

ומתנשקת רק מתי שבא לי. בלי הוראות יצרן וספירה לאחור. ועכשיו בא לי

למעלה