סקר\סיכום שבועי. . .

סקר\סיכום שבועי. . .

תיתפלאו אבל לא העתקתי... כתבתי לבד! חחח.... טוב: שיר השבוע: זמר השבוע: \ זמרת השבוע: מעשה טוב שעשיתי השבוע: משפט מחץ: \ מוטו: קטע שהיה השבוע: להקת השבוע: תמונה שעשתה ת'שבוע: סיכום השבוע: עוד מש'ו

עונהההה

שיר השבוע:"אל תשחק איתי" זמר השבוע:גד אלבז \ זמרת השבוע:שרית חדד מעשה טוב שעשיתי השבוע:תרמתי כסף
משפט מחץ:"בת 14 למצוות" \ מוטו:"תהיי יפה ותיסתמי" (((שלא יגלו שאת גם פוסטמה...))) קטע שהיה השבוע:ברחתי באמצע טיול שנתי .... להקת השבוע:אעעע.... אין תמונה שעשתה ת'שבוע:
מצורפת ... חחח סיכום השבוע:חורפי ומגעיל
אבל הכי שווה שלא היה בי"ס
עוד מש'ו : לא.

ME../images/Emo110.gif

שיר השבוע: אממממממ.. חחח עזבו
זמר השבוע: הראלי! \ זמרת השבוע: שירי! מעשה טוב שעשיתי השבוע: אממ.. הלכנו מלתת לבית אבות לשמח אותם
משפט מחץ: לאדעת \ מוטו: לחיייייךך
קטע שהיה השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחחחח אמממ.. להקת השבוע: לאדעת תמונה שעשתה ת'שבוע: המונה שלי ושל אגמי
סיכום השבוע: במילה אחת.. מושלם!

עונה

השבוע: זמר השבוע:אין \ זמרת השבוע:שאלה רטורית שירי מימון כמובן מעשה טוב שעשיתי השבוע:נתתי לחבר להעתיק ש.ב חח משפט מחץ:שירי מימון דיווה \ מוטו:כנ"ל קטע שהיה השבוע:אין משהוא מיוחד להקת השבוע:דיימנדז תמונה שעשתה ת'שבוע:------> סיכום השבוע:היה מדהיםםםםםםם

עונהנהנהנהנה ../images/Emo26.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo186.gif

שיר השבוע:
זמר השבוע:
\ זמרת השבוע:
מעשה טוב שעשיתי השבוע:
משפט מחץ:
\ מוטו:
קטע שהיה השבוע:
להקת השבוע:
תמונה שעשתה ת'שבוע:
סיכום השבוע:
עוד מש'ו
סיכום חבולי במיוחד...

אביחי 33

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע:אממממ דרך ארוכה חרשתי עליו השבוע
זמר השבוע:אממממ עמרי רוטברד. שמעתי שיר שהוא העביר לי לאתר הרשמי שלו,ואייין זה היה מדהייים
בקרוב נעלה אותו לאתר.
זמרת השבוע: אממממ נינט
מעשה טוב שעשיתי השבוע: הערתי את מיכל בבוקר ב 9 וחצי
משפט מחץ: אין לי
מוטו:לא להפסיק להאמין-לעולם. קטע שהיה השבוע: הערתי את מיכל מוקדם
להקת השבוע: אין.
תמונה שעשתה ת'שבוע:זו
סיכום השבוע:מה זה היה עד עכשיו
עוד מש'ו
לא

אייללוש

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע:אל תשחק איתי{מוקדש ל______
}זמר השבוע:אמממממממממ אין את האמת אז בשביל אביחי{
}עמרי רוטברד...\זמרת השבוע:Kelly Clarkson-אין עליה
מעשה טוב שעשיתי השבוע:תרמתי ממני לאחרים{מלא דברים}למרות שהייתי על סף להתאבד...{סיפור ארוך}משפט מחץ:אין לי
\מוטו:תן
הכל לטובה
{למרות שלאחרונה הייתי טיפה יותר מידי ההפך מזה
}קטע שהיה השבוע:בכיתי והיה בלאגנים והמורה אחת שלי מהביה"ס דברה איתי וזה והתחילה ללטף אותי ולשים ידיים על הכתפיים שלי
להקת השבוע:בית הבובות[הם נקרעים
]תמונה שעשתה ת'שבוע:סיכום השבוע:מוזר ומישהו הציל את החיים שלי
עוד מש'ו
*לע*

חופייי

New member
../images/Emo26.gifעונה נה נה נה

מאיפה זה מוכר לי?? חחחח שיר השבוע: "ואז תבואי" הראל מויאל זמר השבוע: הראל סקעת זמרת השבוע: שירי מימון מעשה טוב שעשיתי השבוע: אממ הצבעתי לחברה שלי המון המון ובסוף היא עלתה משפט מחץ: יהודה- כי שלמות היא לא מילה גסה מוטו: אולי רק חלמתם אך זה כוחו של החלום קטע שהיה השבוע: ראש הממשלה אושפז....שירגיש טוב תמונה שעשתה את השבוע: בתגובה נפרדת סיכום השבוע: שבוע גשון, קר אבל היה אחלה לקראת סופו

גזניוס

New member
עונהה

שיר השבוע:דונט פורגט אבווט אס-מריה קארי זמר השבוע: \ זמרת השבוע:אמממממ קלי קלארקסון=] מעשה טוב שעשיתי השבוע: התנדבתי והתרמתי=] משפט מחץ: \ מוטו: קטע שהיה השבוע: היו הרבהה להקת השבוע: אמממ לא דעת.. תמונה שעשתה ת'שבוע: סיכום השבוע: עוד מש'ו

למעלה