סקר סיכום עונה :

lb22

New member
סקר סיכום עונה :

לפני שאני אתחיל את כל הסיכומים של העונה (זה יגיע מתישהו בסוף שבוע עקב תחילת הלימודים שלי ...) נהג השנה : הנהג המאכזב של השנה: הפתעת השנה: קבוצת השנה : הקבוצה המאכזבת: הקבוצה המפיעה: הנהג המשתפר: מירוץ העונה : התקרית המוזרה של העונה: תאונת השנה : בהצלחה לכולם.

R E k

New member
עונה..(..של קימי)

נהג השנה: לואיס המילטון הנהג המאכזב של השנה: יש הרבה, ג'נסון באטן, פליפה מאסה, קצת אלונסו הפתעת השנה: לואיס המילטון קבוצת השנה: סופר אגורי
..הייתי בוחר מקלארן, אבל אני בספק לגבי האמינות שלהם, אז ב.מ.וו, כשחובה לציין את התכנון המדויק של פרארי אתמול לשם שינוי.. הקבוצה המאכזבת: הונדה, טויוטה..כרגיל הקבוצה המפתיעה: ספייקר, מפתיע איך כל מקצה דירוג יש להם תקלה....שיהיה רד בול, ב.מ.וו הנהג המשתפר: ניק היידפלד מירוץ העונה: בגלל הלימודים לא ראיתי מירוצים..או לפחות לא זכור לי..זכור לי רק המירוץ אתמול
, אז ברזיל התקרית המוזרה של העונה: נקאג'ימה דורס את חבריו, ואחד מהם מובל לאמבולנס..גיבור השעה תאונת השנה: מי שלא ירשום קוביצה....

superbobik

New member
אני :)

נהג השנה : קימי הנהג המאכזב של השנה: באריקלו, באטון, שומאכר הפתעת השנה:המילטון, ווטל קבוצת השנה :ב.מ.וו הקבוצה המאכזבת: הונדה, טויוטה הקבוצה המפיעה: רד בול הנהג המשתפר: המילטון,היידפלד,קוביצה, ווטל, וובר. מירוץ העונה : ברזיל התקרית המוזרה של העונה: נאקאג'ימה דורס מכונאים תאונת השנה : קוביצה בקנדה

yotamn9

New member
טוב

נהג השנה : רייקונן. הנהג המאכזב של השנה: מאסה קצת, אלונסו קצת, גם שומאכר לא ממש הצליח לעשות משהו השנה ולא סיים הרבה מירוצים. הפתעת השנה: המילטון. קבוצת השנה : פרארי. הקבוצה המאכזבת: מקלארן בגלל הפרשה, רנו. הקבוצה המפיעה: ב.מ.וו. הנהג המשתפר: המילטון, קוביצה, היידפילד. מירוץ העונה : ברזיל. התקרית המוזרה של העונה: נקאג'ימה והמכונאים
תאונת השנה : קוביצה בקנדה.

NYMets Man

New member
יאללה

נהג השנה : קימי רייקונן וכל מילה נוספת מיותרת הנהג המאכזב של השנה: יש את קולטהארד, באטן, פיסיקלה, הייקי, לא חסר הפתעת השנה: רוברט קוביצה קבוצת השנה : פרארי פרארי פרארי ושוב פרארי... הראו לנו במירוצים האחרונים כמה חשוב להיות קבוצה ולא משנה כמה המכונית שלך אמינה וטובה ומהירה באופן לא חוקי זה פשוט לא משנה כשיש לך קבוצה מאחוריך הקבוצה המאכזבת: מקלארן... העונה הזאת תזכר לה כבזיון... ועדין אין שום תואר מאז 1999 הקבוצה המפתיעה: סאובר ללא ספק... מי היה מאמין שהם יעברו את ה-100 נקודות? הנהג המשתפר: משתפר מעונות קודמות? אז כמובן היידפלד מירוץ העונה : אינטרלאגוס! וגם קצת קנדה התקרית המוזרה של העונה: נקאג'ימה
תאונת השנה : קוביצה קנדה

Thierry Henry

New member
שלי

נהג השנה : לואיס עד ברזיל, קימי לאחר המירוץ. הנהג המאכזב של השנה: עד כמה שאפשר להאשים אותו, באטן. גם קצת אלונסו. הפתעת השנה: לואיס המילטון ללא ספק, ווטל הוא הפתעת סוף העונה. קבוצת השנה : פרארי נראה לי לקוני מידי. BMW. הקבוצה המאכזבת: רנו בלי שום צל של ספק. הקבוצה המפתיעה: שוב, BMW. גם טורו רוסו הפתיעו לקראת הסוף. הנהג המשתפר: היידפלד בגדול. מירוץ העונה : אינטרלגוס מן הסתם. גם מירוצי אסיה זוכים אצלי לפינה חמה. התקרית המוזרה של העונה: נאקג'ימה
תאונת השנה : קוביצה עד הסוף.

lb22

New member
אני יענה .. ואולי אפתיע את כולם...

נהג השנה : קימי רייקונן וזאת לא שאלה. הנהג המאכזב של השנה:פילפה מאסה הפתעת השנה:לואיס המילטון קבוצת השנה :BMW הקבוצה המאכזבת:רנו הקבוצה המפיעה:BMW הנהג המשתפר: היידפלד מירוץ העונה :פה אני מתלבט בין קנדה לבין נירבורגרינג , אני אלך על המירוץ הגרמני הוא היה הכי הפכפף. התקרית המוזרה של העונה: דוידסון והפיטס של סופר אגורי , דוידסון נכנס ודאמממ המכונאים שכחו מזה לגמרי ובמשך 5 שניות הוא עומד לו עד שרואים שהם נזכרו לטפל בו. תאונת השנה : קוביצה לוקח אומנם בגדול , אבל אני זוכר גם מה שקרה בנירבורגרינג בפניה הראשונה שלא פחות מ5 או 6 מכוניות פשוט עשו קרוסלות מסביב לעצמם ועפו החוצה (כולל ההרמה המבישה לדעתי של המילטון למסלול על ידי הטרקטור).

SilVerGiRLX

New member
אני גם

נהג השנה : קימי הנהג המאכזב של השנה: באטן הפתעת השנה: קימי !! קבוצת השנה : פרארי הקבוצה המאכזבת: הונדה המסכנים, מקלארן - בגלל כל הגועל נפש .. הקבוצה המפתיעה: סאובר הנהג המשתפר: היידפלד מירוץ העונה : קנדה ! וברזיל ... התקרית המוזרה של העונה: כשדיווידסון הגיע לפיטס ואף אחד לא חיכה לו !!!
תאונת השנה : קוביצה בקנדה ...

Suli

New member
לא ראיתי לצערי את כל המירוצים אז נסכם

על פי החצי שכן ראיתי :) נהג השנה: קימי הנהג המאכזב של העונה: קובליינן. על מאסה אי אפשר להגיד שהוא היה כל כך גרוע העונה. על ראלף ועל פיסיקו או קולת'הארד אפשר להאשים את המכונית. אבל בתחילת העונה אמרו שהייקי כישרון גדול. לדעתי הוא כישלון יותר גדול. הפתעת השנה: המילטון. אף אחד לא ציפה שרוקי יתן עונה כזאת חלומית. אם לא הוא, אז היידפלד. קבוצת השנה: BMW. כשפרארי ומקלארן הן בטופ, אתה צריך לחפש את הקבוצה השלישית. די דומה למה שהולך בכדורסל הישראלי. BMW עשתה עבודה טובה מאד העונה עם מכונית די טובה ואמינה, בניגוד לשאר המתחרות (וויליאמס, רד בול וכו') הקבוצה המאכזבת: מקלארן, לא חושב שיש טעם להרחיב. הקבוצה המפתיעה: סופר אגורי גמרו מספר די נחמד של מירוצים. הנהג המשתפר: היידפלד. למרות שקוביצה היה לוקח כאן :) מירוץ העונה: קנדה התקרית המוזרה של העונה: לא זוכר מתי זה היה, אבל אני חושב שזה היה דיווידסון שנכנס לפיטס והצוות לא ידע שהוא נכנס אז הוא לא טיפל בו. אם לא זה, אז כמובן נקאג'ימה שמעיף את המכונאים שלו באוויר
תאונת השנה: רוברט קוביצה בקנדה.

man31

New member
שלי עם תוספת

נהג השנה :רייקונן בלי שום צל של ספק הנהג המאכזב של השנה:שומאכר ללא ספק הפתעת השנה:למרות כל השנאה שלי המילטון כמובן קבוצת השנה :פרארי שלמרות הרמאות הצליחו לנצח הקבוצה המאכזבת:הונדה ורנו הקבוצה המפתיעה:סאובר שאני מקווה שעונה הבאה תרוץ לאליפות הנהג המשתפר:קובליינן השתפר מההתחלה מירוץ העונה :גרמניה עם הגשם היה ענק התקרית המוזרה של העונה:של דויטסון ושל נקאג'..(לא זוכר את השם המלא ) תאונת השנה :קוביצה תוספת עקיפת השנה:סאטו על אלונסו

M o l

New member
אני...

נהג השנה: רייקונן. הנהג המאכזב של השנה: באטן. הפתעת השנה: המילטון. קבוצת השנה: פרארי, אני משוחד. הקבוצה המאכזבת: רנו, הונדה. הקבוצה המפיעה: ב.מ.וו. הנהג המשתפר: היידפילד. מירוץ העונה: אינטרלאגוס. התקרית המוזרה של העונה: הדריסה של המכונאים + ההחלקה של המילטון במירוץ הלפני האחרון. תאונת השנה: קוביצה.

שלי...

נהג השנה : קימי רייקונן. הנהג המאכזב של השנה: באטם, אלונסו, פיסיקו. הפתעת השנה: לואיס המילטון, קוביצה, היידפלד, ו-ווטל. קבוצת השנה : נשמע בנאלי, אבל פרארי. הקבוצה המאכזבת: רנו, הונדה ואחרונה אבל ממש לא חביבה, מקלארן. הקבוצה המפתיעה: ב.מ.וו. הנהג המשתפר: היידפלד בלי מתחרים. מירוץ העונה : בין האגמים
, וקנדה היה חביב ביותר. התקרית המוזרה של העונה: נקאג'ימה אלא מה... תאונת השנה : הקטלנית ביותר- קוביצה. המתוקה ביותר- המילטון בכניסה לפיטס.

tomerol

New member
תורי:

נהג השנה - המילטון. עם כל שנאתי אליו, לא כל אחד יכול לעשות את מה שהוא עשה בשנתו הראשונה. הנהג המאכזב - לא יודע למה, אבל תמיד כשאני חושב על בריקלו, לבי מתמלא רחמים ויאוש. הפתעת השנה - היידפלד. קבוצת השנה - BMW Sauber הקבוצה המאכזבת - הונדה הקבוצה המפתיעה - עוד פעם, סאובר. הנהג המשתפר - קוביצה. התקרית המוזרה - המילטון בכניסה לפיטס תאונת השנה - קוביצה

tomerol

New member
עוד משהו

אותי מעניין למה כל כך הרבה כתבו שנהג השנה שלהם הוא רייקונן. אני לא זוכר שהוא הציג יכולת פנומנלי כלשהי, אני גם לא זוכר שהוא עקף שלא דרך הפיטס.

למעלה