סקר סיטואציה.

סקר סיטואציה.

הזוי משהו, אבל יש לזה מטרה בשבילי. אז ככה, נגיד שחברה שלך קנתה לחברה אחרת(ואתן חברות באותה המידה) משהו, גילת את זה ונורא כעסת למרות שזה היה מזמן, אבל חשבת שזה היה ביום אחר והיא בעצם קנתה לאותה אחת 2 דברים ולך 1. אחרי יום בערך התקשרת לאותה חברה ודיברתם איתה כרגיל, ואמרת לה שהבנת שזה בכלל לא היה מתי שחשבת וזה היה אחר כך, כך שכל אחת קיבלה בפעם ההיא באמת משהו אחד. היא דיברה אליך לא כל כך יפה בגלל שהיא התעצבנה שקפצת למסקנות לפני שבכלל שאלת, עבר שבוע בערך מאז הפעם ההיא שדיברת איתה, היא תבקש סליחה, תסלח\י לה ותשלימ\י איתה? (נראה לי הסתבכתי בניסוח, אני מקווה שהבנתם משהו.
)

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

בטח שכן,היא לא עשתה לך בסופו של דבר שום דבר.. זו "אני" שלא הבנתי את זה טוב,אבל היא לא עשתה כלום

mafakit

New member
אה?../images/Emo122.gif../images/Emo218.gif

בא לך לנסח שוב..?
נראה לי שהבנתי מזו כזה.. יש3 חברות.. א,ב,ג אז א' קנתה לב' ולג' משו ואחרי כמה זמן היא קנתה לב' עוד משו.. ואז ג' חשבה שא' קנתה לב' 2 דברים באותו זמן שג' קיבלה רק משו אחד.. ואז היה משו וא' כעסה על ג' שהיא קפצה למסקנות וזה בכלל לא היה נכון כי א' קנתה לב' את המשו השני בזמן אחר.. אז השאלה שלך זה אם לסלוח לג' שקפצה למסקנות? או שיש לך שאלה אחרת..
אוףף.. סיבכתי את עצמי..

דווקא הבנת די טוב!!

אבל, השאלה היא האם ג' צריכה לסלוח לא' שדיברה אליה בטון לא נחמד כ"כ וכעסה עליה שקפצה למסקנות.

mafakit

New member
אהה..אז כן..היא צריכה../images/Emo218.gif

לסלוח לה.. הרי בעיקרון הכל התחיל מזה שהיא[ג'] לא הבינה נכון וככה הכל התחיל.. אם היא הייתה חושבת ומנסה להבין לפני שהיא כעסה על זה אז כל הריב לא היה קורה.. אני לא מאשימה אותה.. פשוט כמו שאומרים צרך לחשוב פעמיים לפני מעשה.. ולפעמים שלא חושבים לפני שעושים משו אז זה גורם לבעיות[קרה לי בעבר..
] בקיצור היא צריכה לסלוח לא' על זה שהיא כעסה עליה.. כי נגיד ג' התקשרה לא'[או פגשה אותה.. לא זוכרת..] והתחילה להתנפל עליה "למה קנית לה2 ולי 1?!" אז ברור שא' תתעצבן כי זה לא נכון והיא סתם מאשימה.. טוב.. בקיצור ג' צריכה לסלוח לא'.. הכל היה בעצם אי הבנה אחת גדולה..

avocumber

New member
הא? מה ב' קשורה??

אה, הבנתי, ישנת ולא שמת לב לסיטואציה... השאלה היא א', ב' ו-ג' יסלחו לך.

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif

אני הייתי סולחת, כי אני בנאדם שסולח לכל דבר.. אבל זה תלוי בך ובמה שאת רוצה.

על דבר כזה לריב???

שזה יהיו כל הצרות שלכם בחיים .. שקנו לאחת 2 מתנות ולשניה מתנה אחת
ביג דיל .. וברור שתשלימו .. גאד על זה אתם רבים??

../images/Emo42.gifממ כן, בטח שלסלוח.

ואני בדרך כלל בכלל לא סולחת לאנשים. [ יו כמה ל' XDD] למה לריב על שטויות כאלה? לא חבל? זה סתם התחיל מאי הבנה.

דנטל

New member
לא הבנתי למה היא צריכה להגיד סליחה

כלומר, בסדר, היא לא דיברה יפה, כי היתה עצבנית, אבל אם היא לא תגיד סליחה לא להשלים איתה? אני בכלל לא מבינה למה לריב איתה? היתה אי הבנה ועכשיו הכל מובן והיה כעס ודיבור לא יפה, אבל די - נגמר, ממשיכים כאילו לא קרה כלום.

תודה רבה לכולם ועכשיו הבהרה,

אני זאת שקנתה 2 מתנות לאחת, ואני זאת שהתעצבנה שהיא קפצה למסקנות, ואני זאת שחושבת על להגיד סליחה. אז, לא רלוונטי להגיד לי למה לכעוס עליהP: אני מצידי לא חושבת שזה סיבה ל"ברוגז", סתם רציתי לדעת מה הייתם עושים במקומה. וכמובן תמשיכו לענות כי אני רוצה עוד חוות דעת וזה
.

למעלה