סקר סופ"ש!

סקר סופ"ש!

שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי):
שיר השבוע (לועזי):
אלבום:
עשה את השבוע:
פחות עשה את השבוע:
ממש הצחיק אתכם:
ממש עצבן אתכם:
תוכניות לסופ"ש:

פעם ראשונה שאני עונה על סקר

שיר השבוע (יהודית) שוב מתחלפת העונה : שיר השבוע (ישראלי): גוגו : מתי כספי אלבום: Fun Makers של IZABO עשה את השבוע: החברה פחות עשה את השבוע: כלום. שבוע מושלם. ממש הצחיק אתכם:הכל. החיים. ממש עצבן אתכם: שאולמרט ופרץ לא התפטרו. תוכניות לסופ"ש:בעיקר ללמוד, וקצת לצאת. ולהתגעגע...

אושRתי

New member
../images/Emo181.gifהאביב הזה הוא ציפייה דרוכה לאושר

שיר השבוע (יהודית) : עיר קטנה
שיר השבוע (ישראלי): חוזר בחזרה של מירי מסיקה.
שיר השבוע (לועזי):-
אלבום: -
עשה את השבוע: -
פחות עשה את השבוע: -
ממש הצחיק אתכם: -
מש עצבן אתכם: -
תוכניות לסופ"ש: -
סופ"ש נעים!

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : באה מאהבה..! שיר השבוע (ישראלי): אריק ברמן- ג'וני שיר השבוע (לועזי): so pure-Alanis Morrissette אלבום: המון... עשה את השבוע: יום הסטודנט בת"א עשה לי חשק ליהודית!.....מה עושים? יש גם בב"ש הופעה שלה ביום הסטודנט? פחות עשה את השבוע: החום. ממש הצחיק אתכם: אתמול היה אדיר "תקנו ערסל זה גם מחצלת.."
ממש עצבן אתכם: אתמול..היה מזג אויר ממש מגעיל תוכניות לסופ"ש: לישון, וב"ש..בתקווה.

../images/Emo179.gif

שיר השבוע (יהודית) : "יש אשר שקטים..."
שיר השבוע (ישראלי): ברי - כמה יוסי (כמה מפתיע)...
שיר השבוע (לועזי): Alanis Morissette - Uninvited
אלבום: הפסקול של פלורנטין.
עשה את השבוע: מה לא?
פחות עשה את השבוע: כאבי גרון...
ממש הצחיק אתכם: שהנהג מונית שנסעתי איתו אתמול לא סתם את הפה גם כשאמרתי לו מפורשות "סתום את הפה!".
ממש עצבן אתכם: התאונות דרכים.
תוכניות לסופ"ש: עבודה(כבר היה) ומנוחה (בדרך).

YA2007

New member
תדעו שהלכתי לשם...../images/Emo79.gif

שיר השבוע של יהודית: "באה מאהבה" שיר השבוע הישראלי: "ולפעמים", אתי אנקרי אלבום: "כל פעם שאני מנגן"- המיטב של יוני רכטר עשה את השבוע: וואו, הרבה דברים. אבל קודם כל- ההופעה ביום הסטודנט. אין ספק שהאושר הוא הפשע המושלם...
פחות עשה את השבוע: וירוס אביבי שתקף אותי הצחיק אותי: יהודית מסלסלת ב"געגוע" עצבן אותי: גם אם היה משהו כזה, כבר שכחתי אותו
תוכניות לסופ'ש: לא לעשות כלום ולהמשיך להיות באופוריה מההופעות בצוותא וביום הסטודנט. מה רע
סופ'ש מעולה

למעלה