סקר סופ"ש

סקר סופ"ש

שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : הרגע הטוב של השבוע : הרגע הפחות טוב של השבוע : אירוע השבוע : סרט השבוע : הפתעת השבוע : הבנאדם שביליתם איתו הכי הרבה השבוע : תוכניות לסופ"ש : שיר להתחיל איתו את שבוע הבא :

../images/Emo15.gif

שיר השבוע (יהודית) : רחבת הריקודים. שיר השבוע (ישראלי) : צרות טבות - שלום חנוך. שיר השבוע (לועזי) : on the radio - רג'ינה ספקטור. אלבום השבוע : "באה מאהבה" של יהודית כמובן. הרגע הטוב של השבוע : בת דודה שלי התחתנה אתמול!! הרגע הפחות טוב של השבוע : אמא שלי ביקשה סיגריה. אירוע השבוע : חתונה! :) הפתעת השבוע : לראות את הילדים של בת דודה שלה שכל כך גדלו מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם (לא חשבתי שהם יביאו אותם!:) הבנאדם שביליתם איתו הכי הרבה השבוע : שתיי חברות נורא קרובות שלי. תוכניות לסופ"ש : לנסוע אל חברה. שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : שבתות וחגים.

אחח... סופשבוע.

שיר השבוע (יהודית) : "הרגע שלפני"
שיר השבוע (ישראלי) : הכי יפה בעולם / מאור כהן.
שיר השבוע (לועזי) : Aeroplane / Tal Bachman
אלבום השבוע : Phil Collins / Love Songs
הרגע הטוב של השבוע : אתמול בלילה אחרי היציאה עם החברות (עדיף שלא אפרט..
)
הרגע הפחות טוב של השבוע : אתמול בבוקר, ריב עם אמא.
אירוע השבוע : נראה לי שגם אפשר להחשיב את אתמול בלילה
סרט השבוע : "אהבה בחודש נובמבר"
הפתעת השבוע : העבודה החדשה, והודעה מאוד מאוד מרגשת מאנשים חשובים.
הבנאדם שביליתם איתו הכי הרבה השבוע : אח שלי
תוכניות לסופ"ש : לעשות סדר, לסיים את הספר ו... אולי עוד כמה דברים.
שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : Wake up / The Boo Radleys תהיו מאושרים, אנשים - זה עושה רק טוב.

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע (יהודית) : מילה טובה שיר השבוע (ישראלי) : יוני רכטר-שיר נבואי קוסמי עליז שיר השבוע (לועזי) : Mariah Carey-through the rain אלבום השבוע : לא שמעתי אותו השבוע אבל ראיתי את התוכנית שנעשתה עליו-כמובן, "באה מאהבה". הרגע הטוב של השבוע : עם החבר הרגע הפחות טוב של השבוע : ראיון עבודה בעייתי. הבנאדם שביליתם איתו הכי הרבה השבוע : גם החבר שלי שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : הכל עובר חביבי-החגיגה נגמרת ("לקום מחר בבוקר עם שיר חדש ב-
)

אפשר גם להצטרף?

שיר השבוע (יהודית) : געגוע שיר השבוע (ישראלי) : כבר לא - הראל מויאל שיר השבוע (לועזי) : את האמת שהשבוע לא שמעתי לועזי כל כך, אבל שיר שתפס אותי באמצע נסיעה forever young אלבום השבוע : אין הרגע הטוב של השבוע : כשחיבקתי אותה... הרגע הפחות טוב של השבוע : כשניתקנו קשר... =/ אירוע השבוע : שחברה הכי טובה שלי חזרה מהצבא אחרי שבועיים סרט השבוע : גאווה ודעה קדומה הפתעת השבוע : שהייתה משמרת שלמה שלא צעקו עליי אפילו פעם אחת הבנאדם שביליתם איתו הכי הרבה השבוע : המיטה שלי תוכניות לסופ"ש : עניתי באיחור קצת... שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : ירח - שלמה ארצי

למעלה