סקר סופ"ש

סקר סופ"ש

<חבר'ה, איפה הייתם כל השבוע?> שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : משהו מרגיע שעשיתם השבוע : הרגע הטוב של השבוע : הרגע הפחות טוב של השבוע : משהו שעשיתם השבוע שלא עשיתם מזמן : סרט טוב שראיתם : האדם שהכי נהניתם להיות איתו : שאיפה שהגשמתם / אתם בדרך להגשים : "יציאת" השבוע : תוכניות לסופ"ש : איך אתם מתחילים את השבוע הבא :

PianoGirl20

New member
סקר סופ"ש....:)

שיר השבוע (ישראלי) : החדש של אריק איינשטיין שיר השבוע (יהודית) : עכשיו הכל בסדר... שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : דייויד בואי משהו מרגיע שעשיתם השבוע : ניגנתי עם חברה הרגע הטוב של השבוע : כשגיליתי שיש לי רשיון! הרגע הפחות טוב של השבוע : אתמול בערב עם איזה בחור טמבל. משהו שעשיתם השבוע שלא עשיתם מזמן : ניגנתי עם עוד אנשים, ניהלתי שיחות מעניינות. סרט טוב שראיתם : לא ממש יצא לי לראות סרטים, ראיתי יותר סדרות השבוע. האדם שהכי נהניתם להיות איתו : היו הרבה..כל מיני חברות וחברים שיצא לי להיות איתם השבוע, ביניהם גם מיכלי... שאיפה שהגשמתם / אתם בדרך להגשים : קיבלתי רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!! "יציאת" השבוע : תוכניות לסופ"ש : לצאת היום עם חברה ומחר להיפגש עם מישהו ולהכין דברים למעונות.. איך אתם מתחילים את השבוע הבא : יום ראשון על הבוקר נוסעת לצפון לסדר דברים במעונות..

PianoGirl20

New member
חח.. ועוד כמה דברים.../images/Emo9.gif

אולי..

אחח... הגיעה שבת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (ישראלי) : "לבן על לבן" / דן תורן שיר השבוע (יהודית) : "ליד הדלת". <מאלבום הבכורה> שיר השבוע (לועזי) : Oasis - All Around The World אלבום השבוע : "מה שהשמיים נותנים" / נורית גלרון משהו מרגיע שעשיתם השבוע : לשכב על הגב קצת בשקט בבית. הרגע הטוב של השבוע : באופן כללי השבוע היה די טוב
הרגע הפחות טוב של השבוע : סידורי עבודה. משהו שעשיתם השבוע שלא עשיתם מזמן : להישאר ערה עד הבוקר
איזה תענוג. סרט טוב שראיתם : "משחקי בילוש" אתמול. גאוני! ממש ממש מומלץ בחום לאנשים שאוהבים פסיכולוגיה. האדם שהכי נהניתם להיות איתו : החברות המקסימות שלי <כולל אותך
> והיה כייף לחזור לחבר'ה מהעבודה אחרי 5 ימי מחלה. שאיפה שהגשמתם / אתם בדרך להגשים : פתחתי דף במייספייס, ואני מקווה מאוד למלא אותו בקרוב
"יציאת" השבוע : ההתרגשות של יובלי מהוידאו שיהודית ואלון אולארצ'יק מבצעים את "בסה מה מוצ'ו", והחלפת הצלצול שלי ל"ביום הראשון של הסתיו"
תוכניות לסופ"ש : משמרות לילה.
איך אתם מתחילים את השבוע הבא : בתקווה שאיזה קרצייה אחת תבוא אליי...

ToMeTiN

New member
אין חריש עמוק בלי נשק...

שיר השבוע ישראלי - "כל יום אני כמעט" טיפקס שיר השבוע יהודית - "אסיף" משהו מרגיע שעשיתי השבוע - ישנתי, תמיד טוב:) הרגע הטוב של השבוע - כמה רגעים, דודות באו לבקר. הרגע הפחות טוב של השבוע - יום שני בצהריים, היו הרבה דברים אוגרי דמעות ובסוף הן השתחררו. משהו שעשיתי השבוע שלא עשיתי מזמן - חגגתי יום הולדת לסבתא (פעם אחרונה הייתה לפני שנה
) סרט טוב שראיתי - אדמה משוגעת. תודה ליס על הבעיות.... חחח "יציאת" השבוע - בוווום. הסבר - הייתי צריכה לעבור איזו גדר, אמרתי לאח שלי שאם הוא שומע בום סימן שנפלתי. עברתי את הגדר, נעמדתי ואז נפלתי אז צעקתי לו בוווום. אחרי זה נפלתי עוד פעם באיזו ירידה:) תוכניות לסופ"ש - לשעשע בן של בת דודה (חמוווד) ולהעלות קטע נוסף של יהודית ליוטיוב. איך מתחילה את שבוע הבא - בכיף שב"ש

venustudent

New member
הסופ"ש שלי

שיר השבוע (ישראלי) : מתי כספי-מי ראה את באני שלנו שיר השבוע (יהודית) : באה מאהבה שיר השבוע (לועזי) : Mariah Carey-Vision of Love אלבום השבוע : אסתר שמיר-"בגלל האנשים שאני אוהבת" (צירפתי קישור לשמיעה חופשית באתר שלה) יש שם גם גרסה מוקדמת ל"ציפיה לאושר", עם לחן אחר ומילים נוספות. משהו מרגיע שעשיתם השבוע : סיימתי משהו גדול ללימודים בזמן המתאים (זה מאוד מרגיע אחרי שמסיימים...). הרגע הטוב של השבוע : כשהייתי עם החבר שלי הרגע הפחות טוב של השבוע : החתולה שלי הלכה לאיבוד
(ולכן השיר של מתי...) משהו שעשיתם השבוע שלא עשיתם מזמן : קניתי שמלה האדם שהכי נהניתם להיות איתו : החבר שלי תוכניות לסופ"ש : לנוח ולהמשיך לחפש את החתולה איך אתם מתחילים את השבוע הבא : תלוי אם הסגל האקדמי יחליט על שביתה (מבחינתי, אין בעיה...)

Tomer174

New member
טוב,אני עונה באמצע השבוע כבר, אבל לא נורא ../images/Emo3.gif

שיר השבוע (ישראלי) : איזו מין ילדה שיר השבוע (יהודית) : בגלל שגם למעלה זה של יהודית אני אתן שיר אחר עכשיו... - שבתות וחגים שיר השבוע (לועזי) : Nothing But - Skin אלבום השבוע : עיר קטנה :) משהו מרגיע שעשיתם השבוע : נחתי הרבה בזכות השביתה... הרגע הטוב של השבוע : ההופעה של יהודית במעבדה! הרגע הפחות טוב של השבוע : איחרתי להרצאה של המשלחת לפולין, והם איימו שלא יוציאו אותי... |: סרט טוב שראיתם : ספיד - speed האדם שהכי נהניתם להיות איתו : דודה שלי, טוב לא פלא... הלכנו ביחד להופעה :) שאיפה שהגשמתם / אתם בדרך להגשים : קיבלתי חיבוק מיהודית ותמונה איתה... וואהו הורדתי את השאלות על תוכניות לסוף השבוע ולתחילת שבוע הבא... אחרי הכל, זה כבר מאחורינו

PianoGirl20

New member
חיבוק מיהודית?..

גם אני רוצה חיבוק... אתה מוזמן לספר מה ואיך היה..וכמובן להעלות תמונה. :)

tomerldt

New member
החיבוק הכי מושלם שיכול להיות ../images/Emo3.gif

זה היה פשוט חיבוק מדהים! חח בהתחלה ראיתי אותה יוצאת מהאיזור שהאומנים יוצאים, ובדיוק שנייה לפני זה אמרתי לדודה שלי שהייתה איתי - "אולי נחכה איזה 2 דקות לראות אם הם ייצאו מכאן?" ואז בדיוק שבאנו ללכת יהודית יצאה משם (זיהיתי אותה לפי השיער
) וישר רצתי אליה ואמרתי לה "יהודית, אפשר בבקשה תמונה?" היא אמרה כמובן, והצטלמנו ואז באתי ללכת ואמרתי לעצמי וואי יהודית רביץ לידך! חייב לתת לה חיבוק! ואז הסתובבתי אליה שוב ואמרתי לה "..אממ... חיבוק? עם חיוך ענק... והיא אמרה בשמחה, ו...
וזהו, זה הזיכרון הכי טוב שיש לי מהתקשופה האחרונה... אני נראה כמו מטומטם עם החיוך המוזר שיצא לי בתמונה... אין לי מושג מה קרה לחיוך שלי באותו רגע, נראה לי זה מההתרגשות, חח בכל מקרה, אני אעלה.... :) איזו חפירה :) שוב אני מזכיר! זה לא החיוך שלי! חחח זה מההתרגשות או משהו כזה!

PianoGirl20

New member
המסך אצלי מאוד כהה

אז אני לא יכולה בכלל לראות את הפרצוף שלך, רק צללית כהה.. אבל אני מאוד מאוד שמחה בשבילך! גם על החיבוק, גם על התמונה וגם על זה שאזרת אומץ לבוא אליה ולבקש את זה ממנה! יפה מאוד! בטח עכשיו חודשים אתה לא תשכח את זה..חח :)

למעלה