סקר סופ"ש

סקר סופ"ש

שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : הרגע הטוב של השבוע : הרגע הפחות טוב של השבוע : המשפט שליווה אתכם השבוע : אירוע השבוע : תוכניות לשארית הקצרה של החופש (לסטודנטים יותר ארוכה, לתלמידים פחות) : הבנאדם שדיברתם איתו הכי הרבה השבוע : השיר המאוס של השבוע : הסיפור המבדר (מצחיק, עצוב, וואטאבר) של השבוע : תוכניות לסופ"ש :

../images/Emo107.gif

שיר השבוע (יהודית) : רעידת אדמה/ סוף לסיפור שיר השבוע (ישראלי) :רואה לך בעיניים/ אתי אנקרי אלבום השבוע : יהדית והפילהרמונית הרגע הטוב של השבוע : סיימתי עבודה הרגע הפחות טוב של השבוע : ממש עכשיו כשמשעמם ואין נפש חייה באיזור המשפט שליווה אתכם השבוע : "העם מבולבל", חחח לא יודעת למה, נזכרתי בו כמה פעמים,זה ממש הצחיק אותי. [למי שלא יודע- יהודית אמרה את זה באיזו הופעה בסיטואציה מסובכת שאין לי כוח להסביר- מיכלי סיפרה לי, אני בעצמי לא הייתי שם..] אירוע השבוע : ההופעה ביום שבת נחשבת? תוכניות לשארית הקצרה של החופש (לסטודנטים יותר ארוכה, לתלמידים פחות) : כלום, אני אחשוב על לקנות חולצות בית ספר ומחברות [על זה אני פחות אחשוב..]. הבנאדם שדיברתם איתו הכי הרבה השבוע : עמיתה לעבודה.. השיר המאוס של השבוע : השיר שבועז מעודה [
] שר בגמר! הוא כל היום ברדיו.. סופש נהדר ושנה טובה

ToMeTiN

New member
למה לא כל יום שבת... כל יום... שבת...

שיר השבוע יהודית - "הילדה הכי יפה בגן"
שיר השבוע ישראלי - "את יותר מדי" נורית גלרון
אלבום השבוע - "מה שהשמים נותנים" נורית גלרון
הרגע הטוב של השבוע - שילמתי את הביטוח של החיפושית
הרגע הפחות טוב של השבוע - מותו הפתאומי של צ'סוואה נסופוואה, שחקן הפועל באר שבע.
המשפט שליווה השבוע - "Live for fun" החולצה של יהודית השפיעה עלי:)
אירוע השבוע - גמר כוכב נולד, לא יודעת מתי פעם אחרונה ראיתי כל כך הרבה ניידות משטרה... (לא הייתי בגמר, אני גרה ליד)
תוכניות לשארית הקצרה של החופש - לסיים את המכינה
הבנאדם שדיברתם איתו הכי הרבה השבוע - אמא/אח
הסיפור של השבוע - ירון לונדון התארח בתוכנית "בנעלי בית" (למי שלא מכיר - תוכנית בה בן כספית מראיין כל פעם מישהו אחר) ובשלב "השאלון הקצר" בן כספית שאל "חוה אלברשטיין או יהודית רביץ?" וירון לונדון ענה שזה קשה לבחור כי הוא מאד אוהב את שתיהן:) שב"ש

מהר מהר <שלא אאחר>

שיר השבוע (יהודית) : "בך לא נוגע". שמעתי אותו הרבה. שיר השבוע (ישראלי) : "ריבונו של עולם" / ברי סחרוף שיר השבוע (לועזי) : Your Winter של Sister Hazel אלבום השבוע : אנפלגד של אלאניס. הרגע הטוב של השבוע : איזו הקלטה ישנה בוידאו שלי.... וכל מי שהתלהב מזה. הרגע הפחות טוב של השבוע : הלך לי המאוורר. המשפט שליווה אתכם השבוע : "אמירי הברושים לעת ערב לשווא לואטים שמך, וכוכב הצפון הבודד, אנה ינווט את צבא עגלותייך?" / מתוך שיר השבוע שלי. מילים של בארי חזק ז"ל. אירוע השבוע : אני אשכרה ישבתי ופירקתי מאוורר חצי יום בשביל שאני לא אדע איך להרכיב אותו ובשביל שהוא סופית לא יפעל. תוכניות לשארית הקצרה של החופש (לסטודנטים יותר ארוכה, לתלמידים פחות) : להביא את המאוורר החדש שביקשתי מההורים שיקנו לי. הבנאדם שדיברתם איתו הכי הרבה השבוע : נראה לי שמי שמתקשרת אליי הרבה <וחלילה אין תלונות>
השיר המאוס של השבוע : "הייתכן" / דניאל סולומון. הסיפור המבדר (מצחיק, עצוב, וואטאבר) של השבוע : אני ארחיב יותר מאוחר. עפתי לעבודה. תוכניות לסופ"ש : הולכת לעבודה, ואחרי זה לישוןןןןןן.

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע (יהודית) :סוף לסיפור.. שיר השבוע (ישראלי) :תן חיוך- החדש של אריק איינשטיין אלבום השבוע :שלום לאומנות הרגע הטוב של השבוע : הופעה של מירי מסיקה הרגע הפחות טוב של השבוע :החום המשפט שליווה אתכם השבוע :"מגרד לי בגו תגרד לי עכשיו- (מתוך שיר של יוני בלוך-מירי אירחה אותו בהופעה שלה-היה מצחיק). סופ"ש נעים לכולם!! ושבת שלום!

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע (יהודית) :"שיר ללא שם" עם מרים טוקאן. שיר השבוע (ישראלי) : הרכבת כבר עברה בתחנה- אסתר שמיר שיר השבוע (לועזי) :Rita Coolidge - We're All Alone אלבום השבוע : "ומאוד לא פשוט לחכות" הרגע הטוב של השבוע :יציאה ל"מקס ברנר" הרגע הפחות טוב של השבוע : לא בדיוק רגע אלא 4 שעות שחיכיתי לראיון עבודה שלא יצא ממנו כלום המשפט שליווה אתכם השבוע : "משהו בך יאמר לך המשך בדרכך", די נזקקתי השבוע למשפט הזה אירוע השבוע : בנאלי אבל יהודית הופיעה שם-הגמר של כוכב נולד תוכניות לשארית הקצרה של החופש (לסטודנטים יותר ארוכה, לתלמידים פחות) : אני די מבולבלת עם זה עכשיו, לא יודעת מתי אתחיל לעבוד... הבנאדם שדיברתם איתו הכי הרבה השבוע :החבר שלי השיר המאוס של השבוע : היהודים-אין לך מקום (השיר הזה טירטר לי בראש אחרי ה"רגע" הפחות טוב של השבוע) הסיפור המבדר (מצחיק, עצוב, וואטאבר) של השבוע : לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב, אבל שלחתי השבוע קו"ח לאיזה מקום ובדיוק אח"כ הסתבר שחברה שלי הייתה שם בראיון עבודה... תוכניות לסופ"ש : אין משהו מוגדר

באהבתנו

New member
סקר סופ"ש מאוחררר.. שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (יהודית) : "סוף לסיפור" (חרשתי עליו לאללה השבוע, לקראת ההקלטה.. פרטים בהמשך
) שיר השבוע (ישראלי) : "עוד יום" (מתי כספי) הרגע הטוב של השבוע : ערב פוייקה שופע בירה עם החבר'ה. וגם... סיימתי עבודה מטורפת ששווה שתי יחידות מתוך ה-5 סוציולוגיה שלי.. אני מושכת אותה כבר חודשים וסופסוף היא ירדה לי מהראש!! הרגע הפחות טוב של השבוע : יום חמישי כולו היה מן רגע משברי ארוך שכזה.. המשפט שליווה אתכם השבוע : "ויש כאן מקום לדימיון, עוד יום, עוד יום..."
אירוע השבוע : המורה שלי לפיתוח קול לקחה אותי להקליט כמה שירים באולפן והיה פשוט כל כך כייף.. אח"כ שמעתי מה שיצא ולא האמנתי שזאת אני. זה היה מטורף, אשכרה לא זיהיתי ת'צמי.. הבנאדם שדיברתם איתו הכי הרבה השבוע : אחותי.. כפרה עליה. אין עוד בנאדם בעולם ששיחה איתו מסוגלת לעודד אותי ככה.. השיר המאוס של השבוע : "קשה לי לא להתרגש"- ג'קו ומאיה. די. באמת שדי כבר. תוכניות לסופ"ש : ובכן, במה שנשאר מהסופ"ש אני מתכננת לנסות להפנים ולעכל שמחר חוזרים לבצפר.. סיוט.

YA2007

New member
רגע לפני שהסופ"ש נגמר...

שיר השבוע של יהודית: "סוף לסיפור", יותר מכל שבוע אחר... שיר השבוע הישראלי: "סוף העונה", גלי עטרי אלבום השבוע: "בוא לריו" של יהודית הרגע הטוב של השבוע: שסיימתי מטלה ללימודים, שרדפה אותי כל הקיץ
הרגע הפחות טוב של השבוע: המממ, לשמחתי לא היה כזה. המשפט שליווה אותי השבוע: "מילא, שיהיו ימים כאלה..."
אירוע השבוע: שום דבר מיוחד
תוכניות לחופש: אילת בשבוע הבא, אולי אירופה בהמשך החודש
הבנאדם שדיברתי איתו הכי הרבה השבוע: לקוחות בעבודה
השיר המאוס של השבוע: השיר של "כוכב נולד 5"... סיפור השבוע: באמת שאין כזה, איזה שבוע סתמי... תוכניות לסופ'ש (שנגמר): ללמוד עד כלות הנשמה למבחן ביום שני, בתקווה שזה ישתלם... שבוע טוב!

למעלה